Mégsem lesz mikrotranzakció minden EA-játékban

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 7.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója pontosított, mégsem lesz mikrotranzakció a kiadó összes jövőben megjelenő játékában. A mobiljátékokból viszont nem marad majd ki a rendszer.

Blake Jorgensen pénzügyi igazgató pontosította múlt heti kijelentését, mely szerint az Electronic Arts összes jövőben megjelenő játéka támogatná a mikrotranzakciós rendszert: "Tettem egy olyan kijelentést, hogy lesznek mikrotranzakciók a játékainkban, és ezt a közösség úgy értette, hogy ez minden játékunkra vonatkozik. Ez nem egészen igaz."

Jorgensen szerint ő arról beszélt, hogy a mobilos játékaikban, mint a Real Racing 3-ban kapnának alapvető szerepet a mikrotranzakciók, mert a mobilpiac ilyen. Viszont a konzolos címek esetében - ha a Dead Space 3-hoz hasonlóan nincs is kizárva a mikrotranzakciók lehetősége - alapvetően máshogy gondolkodnak, ott a letölthető tartalmak inkább kiegészítőként, a játékok élettartamának meghosszabbítását szolgálják.

Példaként a Battlefield Premiumot hozta fel: "Ez lehetővé teszi, hogy valaki, aki eddig ezer órát játszott egy játékkal, most kétezer órát játsszon. Nagyon tudatosak vagyunk ezen a téren, nem akarjuk, hogy a vásárlók azt érezzék, nem kapnak értéket a pénzükért."

12.
12.
Neurotic
Persze, legyen drága a játék, fizetős dlc-k is legyenek, meg mikrotranzakció. Mintha csak azt próbálgatnák mennyi az a pénz amit egyetlen játék címén le lehet gombolni az emberekről. Nem tudom hogy gondolták ezt a Dead Space 3-ban is ...
10.
10.
daenath
Csak ismetelni tudom magamat: lapatoljuk vissza a szart a loba amig lehet, vagy nem keso.
8.
8.
mestermagyar
Nem akarják, hogy a vásárlók úgy érezzék, hogy nem kapnak értéket a pénzükért? Persze mindenki ezt csinálja, igazábol az applenél is szart kapsz egy közepes gép személyében, amennyiért te összeraknád magad a legeslegcsúcsabb gépet(kb 100ezer 32gb ram a gépösszerakásnál? Nevetséges). Félmilliárd amerikai azt hiszi, tényleg ennyit ér...
7.
7.
névtelenség
Na most hol vagy Cliff Bleszinski? Eh?
2.
2.
Grabowsky30+
A fizetős dlc-k 99%-ában ezt érzem!
1.
1.
kanos005
"A vásárlók azt érezzék, nem kapnak értéket a pénzükért." ez olyan bort iszik és vízet prédikál stílus...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...