Carmageddon: Reincarnation - next-gen gépekre is

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Stainless Games a következő generációs konzolokra is elkészíti a Carmageddon: Reincarnationt, miután egyik részvényese jókora tőkével pumpálta fel a projektet. A fejlesztők örülnek a lehetőségnek.

A Stainless Games az új Carmageddon PC-s változatához még a Kickstarteren keresztül gyűjtött össze 625 ezer dollárt, a projekt költségvetése viszont alaposan meghízott, miután egyik részvényese, Les Edgar 3,5 millió dollárt adott a srácoknak, hogy elkészítsék a játékot a next-gen gépekre is.

Edgar, aki nem mellesleg a Bullfrog alapítója volt Peter Molyneux mellett, később pedig az EA alelnökeként is dolgozott, azt mondta: mindig is nagyon bízott a Stainlessben, és ahogy mindenki, ő is azt szeretné látni, hogy a Carmageddon név megint szép legyen, erre pedig az eredeti készítők közreműködésével minden esély megvan.

A Stainless persze repes az örömtől, hiszen így továbbra is függetlenül fejlesztheti az új részt, nem kell kiadóhoz fordulni támogatásért, ami a kreatív kontroll totális megtartását is jelenti.

16.
16.
br1Koo
#14: Húzd le magad hülyegyerek :D
15.
15.
GodGamer
Ez jó hír, főleg a kezdeti (kicsit) gyengusz képek láttán.
14.
14.
Daniee
#13: Priceless... ez menő, ha így fogalmazol?
13.
13.
br1Koo
Sajátos beteg hangulata volt, de számomra nem azért mert széttrancsírozhattad benne a civileket, hanem ahogy repült az ember az ellenfél kocsiját letolva egy bazinagy hegyről az egyszerűen priceless volt.. :D Az a gonosz vigyor az arcomon ami jelezte amikor beledurrantam oldalról egy gyanútlan ellenbe és egészen egy ház oldaláig vágtam hatalmas sebességgel, hogy aztán egy szépséges olajtócsa és fekete füst jelezze mozdulatom tökéletességét.
12.
12.
xinosz
#10: Hát igen,páratlan élményt nyújtott az ellenség kocsijának szétzúzása ami tényleg jól le volt modellezve, szinte bárhogy tört, szakadt a kocsi és már nagyon itt az ideje egy reboot-nak!
10.
10.
Twinsen
#4: Mivel tudtommal ebben is fantáziaautok lesznek csak, nincs gyári nyomás hogy ne törjön. És a carma hiresen jól kidolgozott törésmodellel dolgozott mindig is.
9.
9.
Cooper911
#4: Eddig minden részben volt, nem hiszem hogy most kimaradna.
Örülök ennek a hírnek és várom sok szeretettel.
8.
8.
Mikeee
#5: szintén zenész :D
7.
7.
joshfeed
Spriccelek ! :) Remélem még idén :D
6.
6.
xinosz
#5: Hehhh, ezzel nem vagy egyedül! ;)
5.
5.
BloodyDeath
Remek. Az egyik kedvenc beteg játékom volt kis porba fingó koromban. Szeretettel várom.
4.
4.
xinosz
Remélem a törésmodell is next-gen lesz, habár valami azt súgja hogy jó ha lesz egyáltalán benne!
2.
2.
Bone 02
Ha ez tényleg elkészül és lesz pc-re is én tuti magamhoz nyúlok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...