BioShock Infinite - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Videó
Link másolása
A kétkedők és a rajongók megnyugodhatnak: a BioShock Infinite minden idők egyik legjobb kritikai fogadtatású játékát takarja: 96 százalékon áll a Metacriticen. A cím ma végre megjelent, itt a launch trailer.

Az első kritikák alapján a BioShock Infinite kiemelkedő alkotás, a Metacriticen 96 százalékon áll, amely csak olyan játékoknak sikerült eddig, mint a Half-Life 1-2, az első BioShock, a Skyrim, a Mass Effect 2 vagy éppen a Resident Evil 4. Csupán öt cím rendelkezik ennél magasabb átlaggal: a Super Mario Galaxy 1-2, a Tony Hawk’s Pro Skater 3, a Grand Theft Auto III, valamint a GTA IV.

Az Irrational Games tökéleteshez közeli munkát végzett, s mától minden rajongó belevetheti magát a kalandokba, mely nem nélkülözi a könnyeket, a vért és az akciót sem.

13.
13.
Hondoro
Kihagytad a SC2-ot :)
12.
12.
Robben84
:O Még csak március van és már mennyi jó játék. BioShock, Tomb Raider, Crysis 3 Dead Space 3, DmC, God of War, Gears of War. És még mennyi jó lesz. GTA V, Saints Row 4, Watch Dogs, The Last of Us. Meg persze a szokásos CoD, Fifa, Assassins Creed IV. Tetszik ez az év :)
10.
10.
pstomi
Ebben a részben is benne lesz Big Daddy?
9.
9.
PrimYaz00
nekem azé jön be nagyon ez a játék mert van ilyen nagy szörny ami elől futni kell, mint a prince of persiaban a dahaka (meg persze az egyedi környezet) :) meg amúgy ettől eltérve tud még vki ilyesmi játékot ahol futni kell ilyen nagy vmi elől időnként, nem amnezia ahol állandóan azt kell semmi fegyóval hanem mint pl itt meg a prince of persiaba
6.
6.
trion96
Nem ismerem a sorozatot, de ez nagyon jó lehet. Csak elöbb a god of war ascensiont kéne megvenni
4.
4.
meta7203
Most jött meg az előrendelésem.Az üröm az örömben,h gályázok, úgyhogy majd este...!!
3.
3.
Hondoro
Megyek megvenni en is :))
2.
2.
drat576
az év végi GOTY-nál kemény "összecsapások" lesznek szerintem :)
1.
1.
DON GONDOCS
Év játéka, már megszavazom neki, de megis kéne még venni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...