GDC 2013: iOS-re is elkészül az Injustice?

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Állítólag a Game Developers Conference falai között már megmutatták az Injustice: Gods Among Us iOS-re átírt változatát, jóllehet a hivatalos bejelentés még nem történt meg. A NetherRealm fejleszti a portot is.

Noha hivatalos bejelentés még nem történt, gyakorlatilag biztosra vehető, hogy iOS-eszközökre is elkészül az Injustice: Gods Among Us. A szuperhősös verekedős játék átiratának munkálatairól a Siliconera adott hírt, a lap azt állítja, ők már látták a GDC-n a mobilos változatot.

Ami még jobb, hogy a játékot állítólag a NetherRealm fogja portolni házon belül, ami nem lenne meglepetés: korábban már kísérletezett a platformon, mikor a Batman: Arkham Citynek készített egy iOS-es spin-offot.

A Warner Bros. a Joystiq kérdésére nem cáfolta az iOS-es Injustice létezését, állítólag "hamarosan mindent megtudunk".

Update! Hivatalos az iOS-változat, állítólag akkortájt jön, mikor a konzolos verziók is.

6.
6.
kirschakos
#4: Elég gáz lenne, ha csak mmo-k lennének PC-re már ne is haragudj.
5.
5.
dcba
en nem banom ha pc re nem jon de vitara remelem jonni fog.AMugy iosre biztos vmi gagyisagot hounak ki mint a batman is volt.Maga a jatek szart sem ert nulla kihivas volt egyedul a hangulata volt jo.Sztem megint vmi keprnyoon ujj huzogatos szarral jonnek majd ki, persze ha nem akkor akar lehet is jo es igaz mar nincs iphonom attol meg akinek van jojatekot hozza :D
3.
3.
Batman
#2: Bocsi, de csak 7680 × 4320-ban van meg.
http://mognetcentral.files.wordpress.com/2012/08/injustice_catwoman_005.jpg
2.
2.
Necreon
Mikrohullámú sütőre is előbb jönne mint PC-re, ismerve a Neatherrealm-et. Bár mivel '99 óta nem hoztak ki PC-s címet, örüljünk neki hogy a Mortal Kombat 9 jön (júniusban ha minden igaz), gondolom a PC-s eladások után derül csak ki, hogy lesz-e Injustice PC, vagy sem.

Az a fenti Catwoman kép egyébként nincs meg véletlenül 1920*1080-ban valakinek? <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...