Battlefield 4 - érkezik a Drone Strike DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 30.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE soron következő háborús shootere esetében sem maradnak az előrendelők bónusz tartalom nélkül. Ahogy azt a fejlesztők is megerősítették, jön a Drone Strike Expansion Pack, melyben robotrepülőket is irányíthatunk.

A Battlefield 4 bejelentésekor az EA és a DICE megerősítette, hogy egy "prémium kiegészítő csomag" üti az előrendelők markát. A minap kiszivárgott hivatalos marketinganyagokon feltűnt a Drone Strike Expansion Pack neve, amit Te is megkaphatsz teljesen ingyen, ha már most bizalmat szavazol az ősszel érkező háborús FPS-nek.

Az idő előtt nyilvánosságra került DLC létezését a DICE is megerősítette. Minden jel szerint drónokkal harcolhatunk a kiegészítőben, a levegőből vagy a földön törve borsot az ellenség orra alá.

45.
45.
p3ti
#31: Dice az EA rabszolgája, inkább az EA üzletpolitikájára hajazz hogy még be sem mutatták a játékot rendesen, de már DLCvel fenyegetőznek ... Én megfogadtam, újonnan többet EA játékot nem veszek, tőlem egy gramm pénzt nem fog látni a kiadó, pont az ilyen húzások miatt
44.
44.
PrimYaz00
a robot gép alatt vajon a predatort értik? (a codba is benne van aki nem tudná, hogy mi az, ott rákereshet) mert azt én nagyon hiányoltam, remélem hogy az lesz
43.
43.
BrendOoN
#38: Az Activisiont mindenki utálja ugyanígy. Ott annyi a különbség, hogy a DLC bejelentése a játék megjelenése után történik. A Ubisoftot most kezdik megtalálni az emberek, hogy miért jelenik meg minden évben AC, hogy miért készítik már a Black Flag utódját. A Sims pedig ugyancsak EA.

Egyébként nem csak az EA-vel van a baj, de mindenképpen velük van a legnagyobb. Nemhiába lettek ők tavaly vagy tavalyelőtt Amerika legrosszabb cége.
42.
42.
metercsiken
Az oké, hogy aki előrendeli már most ,az kap egy ilyen pluszt,csak nekem ez kicsit olyan érzés, mintha nem bíznának eléggé a játékukban, és így próbálnának minél többet kipréselni belőle.
Inkább adnánk hozzá így olyan "kütyüket"vagy miket ,amiket szoktak,és akkor meg lenne az öröm a fanoknak is, de nem lenne ennyire "halszagú"!
Aztán jöhetnek a dlc-k
Egyébként engem igazából nem zavar, a játékot így is megveszem majd, de nem előrendelve, így ezek a drónok nálam kilőve.
Ez van.
41.
41.
PolluxHUN
#40: OFF: jól jönne egy szerkesztés gomb a ..nem születne ennyi felesleges komment. :)
39.
39.
PolluxHUN
#33: A másik dolog meg az hogy ellentétben pl a WoW-al itt a kiegek nem befolyásolják azt hogy mekkora a játék élvezeti értéke...ugyan úgy tudsz játszani az alapjátékkel. Nem áll senki mögött sem a patásördög vazelinbe/ üvegszilánkokba/ erőspistába mártott bránerrel, h márpedig ezt meg most kell venned!
38.
38.
PolluxHUN
#33: Annyi kukaságot össze tudtok hordani...h lehet nektek kellene abban a kupolás épületben valdorf ovodásat játszani.
Más kiadót, fejlesztőt miért nem oltatok??? Ubisoft...might & and magic kiegészítőivel? Activison Blizzard Wow szintén??? Soroljam még? Sims kismilliárd kieg? (és am nem nincsenek rajta a lemezen)
36.
36.
Ótvar
De most komolyan ... aki követi a BF4-gyel kapcsolatos híreket csak itt a GK-n az tudhatná, hogy volt korábbi post róla, hogy "már megvannak a tervek a DLC-kre is". Szóval az, hogy DLC-t adnak ki a játékokhoz, már alap dolog, de az hogy mikor rántják le róla a leplet már nem?
34.
34.
Ghost16
Még csak hírből ismerjük a bf4 et de már nyomják a dlcket xD
33.
33.
BrendOoN
#32: Azért mert azt a 3-4 mapot megcsinálják a játék fejlesztése közben, sőt lehet még rajta is lesz a lemezeken, hogy neked csak aktiválnod kelljen de elkérne érte azért +4000 forintot.
32.
32.
KPCS1975
31.
31.
Skyer
Rohadjanak meg. Mást nem tudok mondani. Egyszerűen szánalmas az EA és a DICE is.
30.
30.
BrendOoN
2013 március 22: A Battlefield 3-hoz megjelenik az End Game nevű DLC
2013 március 27: Bejelentik a Battlefield 4. részét!
2013 március 30: Bejelentik a Battlefield 4 első kiegészítőjét!

Hát komolyan mondom szakadok! :D
29.
29.
ilor14
#9: Nehogy már! Nem lesz valami olyan kiadás amiben van Prémium is? Ez tényleg lehúzás lesz,hogy aki előre megveszi szívjon vele egy kicsit... attól még megkell vennem,de akkor is lehúzás....
28.
28.
DON GONDOCS
Hogyisvanez? Aki előrendeli a BF Dlc-t az bónusz kap hozzá egy Battlefield 4 játékot is. ez egyre jobb lesz :)
27.
27.
kamgecam
#26: Az nagyon jó lenne!!!
26.
26.
gamerman15
#25: Remélem.Összehozhatnának a BC2 féle single-t,de csak akkor ha nem megy a multi rovására,ahogy mondtad.
25.
25.
PolluxHUN
#22: elvileg most nagyon rágyurnak single részre...csak nehogya multi rovására menjen!
23.
23.
PolluxHUN
#21: elvileg minden benne van (alapjáték, DLC-k, premium cuccok)....mondjuk nálam nem játszik mert a polcomon akarom tudni a lemezt...kicsit maradi vagyok ebben! :)
22.
22.
gamerman15
#20: Nem akarok vitatkozni,tudom hogy a BF soha nem volt single player,csak nekem nem tetszett a single. És szerintem egy olyan kiadó mint az EA vehetné a fáradtságot és KICSIT rágyúrhatna a single-re is.PL a Bad Company 2 single-je telejsen rendbe volt SZERINTEM..Ja igen,azért ne említsük egy kalap alatt a BF-et és a Bioshock-ot.A két játék teljesen más világ.A bioshocknak nem áll jól a multi ellenben a BF-el.
A DLC témához hozzászólva pedig csak elmondtam a véleményem az EA üzletpolitikájáról.
21.
21.
alexcargooo
engem leginkább az érdekel hogy mit takar az az ingame content a digital deluxe-ban...mert ha valami camo akkor inkább nem kérek belőle
20.
20.
PolluxHUN
#12: -a BF3-nál is ugyan így volt DLC a játékhoz a kezdéskor úgy hívják h Back to the Karkand...ahogy szinte az összes nagyobb game franchise-hoz van és lesz is(az h ez mennyire korrekt dolog nem az én tisztem eldönteni....speciel nekem a BF premium rendszere szimpatikus volt mert nem éreztem azt h a készítők miután kiadták a produktumot tojnak rám, ill mindig volt vmi ujdonság)
-a Battlefileld soha azaz SOHA nem volt single player játék....felejtsétek már el ezt a bullshit hozzáálást(az h vki a lewarezolt játék után szidja meg no commnet)...sok vérpistike nyafog, de akkor kérdem én el tudsz te képzelni Bioshock multit pl?.....na ugye h nem!
19.
19.
golgotha
#3: Nem kapnak prémiumot, mindössze egyetlen DLC-t a majdani sok közül, szóval lehuzás nem éri előrendelni, sem a megjelenéskor megvenni. Majd csak 2015-ben, esetleg bár kezd ez is el-cod-ulni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...