Ingyenes DLC-t kapott a Halo 4 és az új Gears

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 31.
  • Letöltés
Link másolása
Péntek óta ingyenes DLC tölthető le a Halo 4-hez és a Gears of War: Judgmenthez: a 343 Industries FPS-éhez egy Forge-alapanyagnak kiváló pályát, a Gearshez pedig egy térképet és egy játékmódot szedhettek le.

Nincs sok belőlük, de ha már csurran-cseppen egy-egy ingyenes DLC a kedvenc játékunkhoz, azonnal rávetjük magunkat. Most is.

A Halo 4-hez a Forge Island pályát tölthetjük le, ráadásul idő előtt, a korábbi várakozások szerint ugyanis április 11-re vártuk a kiegészítő megjelenését. Noha a három hatalmas, teljesen sík szigetet tartalmazó térkép önmagában nem kifejezetten a izgalmas, a Forge mód rajongói majd gondoskodnak arról, hogy ez a megváltozzon.


A Gears of War: Judgment egy Execution nevű játékmódot, illetve egy Haven nevű pályát tartogat a rajongók számára, amit bizarr módon az Epic Games és a Maxim magazin jegyez. A Microsoft egyébként arra figyelmeztet, hogy érdemes "kívülről", például a dashboardról letölteni a kiegészítőt, mert a játékon belüli, erre a célra szolgáló opció nem működik tökéletesen. Még, mert nyilván javítják majd.

10.
10.
supair
#9: A tény az,hogy buta vagy s mivel erre még f@$zságokat is beszélsz,valószínüleg az is maradsz.
Sajnos ahogy látom a Halo frencsájzot nem menti meg az ingyen DLC sem.
Ha multis,ha nem.Már csak töredékei játszanak a nagy Halos társadalomnak.
A multiplayert elrontották.Pedig Isten lássa lelkemet eddig nyúztam rendesen.
Kár érte.

9.
9.
moonborn
#8: a te véleményed,tiéd is marad ;)
8.
8.
p3ti
#6: Pedig már kezdtem forgolódni, hogy az AC avataros srác mit gondolhat rólam. Majd ha legközelebb bemész a közértbe, kezdj el hangosan ordibálni, hogy miért nem ingyen adják a Tejet ??!?!?! Miért csak a zacskó ingyenes, neked a tej is ingyen kell bele. Ha nem érted mit írok, akkor inkább ne is válaszolj.
7.
7.
p3ti
#5: És éjszakánként meglátogatnak, fojtogatnak, és arra kényszerítenek hogy letöltsd azokat a felesleges sz*rokat. Remélem 3x benézel majd az ágyad alá, nehogy ott feküdjön Bill Gates egy kihegyezett fogkefével. Hisztéria off.
6.
6.
moonborn
#3: Hogy ne keljen sírva aludnod két hétig csak annyit mondok neked "ember" hogy lehet primitív vagyok de a multis ingyért kiegekből már elegem van,mondja példát ? mondok példát Mass Effect 3,az összes multis DLC ingyért,kijön az első ami singléhez van fizetni kell érte,mért nem tudnak adni singléhez is ingyért valamit,hogy "eldönthessem letöltöm e vagy sem" -.-
5.
5.
Batman
De rendes a Microsoft WOW! Közben meg minden szarért fizetsz... 320 pontból kapsz olyat, hogy színes a fegyvered, meg rábasszák a páncélodra pumuklit és go! Éljen a Micro, nyomjunk nekik egy hullámot!
3.
3.
p3ti
#2: Mit képzelnek magukról, hogy a rohadékok adnak egy kiegészítést, és eldöntheted, letöltöd, vagy sem. Gratulálok, ezzel bebizonyítottad mennyire primitív vagy ember
2.
2.
moonborn
ingyenes dlc ? meg is voltam lepődve de mostmár teljesen érthető az egész hogy látom multiplayer DLC-k,hát azt húzzátok a f@$zotokra,SP-hez adjatok ingyen dlc-t !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...