A héten mutathatják be a FIFA 14-et

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 8.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis a sajtónak, az újságírók meg jövő héten beszélhetnek először a focis sorozat legújabb részéről. Az új játék mindenképpen érdekes lesz, miután valószínűleg a next-gen gépekre is megjelenik.

Nem túl erős pletyka, de hétfőre elmegy: spanyol lapértesülések szerint a héten, egészen pontosan április 10-én mutathatják be a FIFA 14-et. Érdekesség, hogy a bemutatónak a Real Madrid stadionja, a Santiago Bernabéu ad otthont, ami annak fényében különös, hogy az előző rész arca Messi, a Barcelona sztárja volt.

A sajtó csak a jövő héten, április 17-től beszélhet a játékról, ami a korábbi pletykák szerint nemcsak a hagyományos single player játékmódokon erősít, de a közösségi funkciókra is rátesz egy lapáttal. A FIFA 14 várhatóan szeptemberben kerül boltokba, így inkább utóbb, mint előbb, de valószínűleg a next-gen konzolokra is megjelenik majd.

20.
20.
Dízel
#19: pedig elkérni minden évben 10000et majdnem ugyan azért elég pofátlanság.
19.
19.
Dízel
#17: ezt jol megfogalmaztad! ha a fele teljesülne már boldog lennék.
attól tartok nem lesznek nagy változások, legalábbis grafikai részen, mivel tavaly cseréltek motort, kétlem h. idén is lecserélnék. sajnos.
18.
18.
Partyzan
#13: ennyi baromságot... :) ezt egyedül agyaltad ki vagy esetleg segítettek?
17.
17.
Quent1n
Én továbbra is a nagybetűs hangulatot az élő, lélegző, lüktető meccseket hiányolom a focis játékokból. Igenis legyen szaga a játéknak, nem lehetetlen megoldani. Legyenek sokkal profibb jobb bevágások a közönségről, jobb lassítások adja meg a hangulatot. Valóban nem csak a góloknál hanem látványos mentéseknél is akár. Legyenek kakaskodások, cserék jobban animálva, lassítások stb. Ha nem megy kérjenek fel rá egy profi filmes csapatot.

A grafikán meg annyit csiszoljanak, hogy a játékosok élőbbnek tűnjenek.

Időjárás legyen dinamikus ha kell ázzon fel a pálya stb. mozogjanak a felhők a pálya fölött stb stb stb.

És mindezután jöhetnek a mostanában oly divatos közösségi funkciók..
16.
16.
oliveer
15.
15.
bergkamp
14.
14.
ichigo477
biztos lesz sok újítás benne
13.
13.
NoRush
Hát én elég sok kivetnivalót találok a FIFA-ban...

1-> A játékosok élettelenek, egyszerű viaszbábuk.
2-> A közönség dettó, unalmas és egyszerűen KIÁBRÁNDÍTÓ, rossz ránézni
3-> A pályák is úgy szarok ahogy vannak, rájuk férne már egy alapos frissítés
4-> Az összes nagy klubnak legyen már saját stadionja... top ligákra gondolok. Milyen az már, hogy sokszor egy harmadosztályos csapatnak ugyanaz a stadionja mint az első osztályúénak. Jézus...
5-> Ha már stadionok... Miért ilyen kevés random stadion van? Van sacc 40 db a több száz/ezer csapat mellé. Hát marha jó...
6-> Az időjárást oldják már meg rendesen... az is egy kalap szar.
7-> A menedzser mód bővüljön, de nagy mértékben!
8-> Bajnokságoknál legyen basszus legalább 1-2 havonta egy összegző hír, mert ez így színtiszta unalom... Mintha csak mi lennénk a bajnokságban, mások nem is léteznek. Játssz, győzd le ezt meg ezt és vége az évnek. Bravó... nagyon izgi.
9-> Trófea ünneplések... legyenek már normálisan megcsinálva! És ne, ne fél percig adjanak eg átvezető videót, hanem legyenek szívesek oda pakolni egy jó 5-6 perces bevágott jelenetet. És ez is mindig máshogy nézzen ki, legalábbis jó lenne ha nem minden év végén ugyanazt kéne nézni. Oké, ismétlődjenek, de csak max 4-5 évente...Akinek meg ez nem tetszik "Skip"-el átugorja...
10-> Emeljék magasabb szintre a kommentátoros dolgokat, mert sokszor Hajdú Bé percekig kussol, aztán meg egymás után 3x elmondja ugyanazt... Legyen benne egyfajta dinamika, a kommentátor éljen együtt a mérkőzéssel. Ha valaki azzal jönne, hogy az angol jobb, hát ássa el magát... az is épp olyan szar, bár igaz, még mindig sokkal jobb mint a magyar.
11-> Tegyék vissza a naptárba a plusz edzéseket, ergo választhassuk meg, mikor edz a csapat.
12-> Tegyék vissza a menedzser módba a pénzügyi elszámolásokat, ismét tudjunk abból is pénzt termelni, hogy a csapat év közben hogy teljesít, hányan járnak a meccsekre, ami a jegyek árára is befolyással van.
13-> Ugyanehhez tartozóan had játszunk már azzal is, hogy mikor mennyiért adjuk a jegyet, tartunk olcsó napokat, rangadókra fél ár vagy valami hasonló...
14-> A rangadók rangadók legyenek, nehogy már olyan legyen mint a többi meccs. Legyen benne a gép csapatának is presztízs, pörögjön jobban.
15-> Nyúljanak bele az egész meccsrendszerbe, mert többnyire ugyanolyan az összes meccs, akad talán 1-2 kivétel, amikor a gép megrázza magát és nagyon jó a foci.
16-> A játékosok fejlődési rendszerét kukázzak és tervezzék újra, mert ha egy emberkének jól megy mondjuk a Real Madridban, vagy akármelyik nagy csapatnál, ne 66-os meg hasonló szintekkel pózoljon már, mert fiatal és a gép kis szintet adott neki. Ugorjon rögtön nagyot. Ha meg rosszul játszik, essen vissza. Ez így lenne reális.

Röviden és tömören ennyi, volna még problémám dögivel, de nem kínozlak titeket. Irány a Fifa 13 ;D Báj.
12.
12.
kanos005
#11: Még nincs semmi csak a motor.
11.
11.
bergkamp
#9: és valami konkrét is van már a pes-el kapcsolatban? mert én keresgettem neten képet, videót vagy bármit ami megmutatja, hogy milyen is ez a fox engine a pes-nél, de csak demo videókat találtam magáról az engine-ről, tényleg tök szép ahogy a dzsungel meg a környezet ki van dolgozva, de még mindig nem tudom elképzelni, hogy ez a pes alatt hogyan fog ez kinézni ...

Dízel a fifa13-ban én is a visszajátszásokat hiányolom az egyik legjobban. az is vicc, hogy a replay rendszer totál máshogy adja vissza mint ahogy a meccsen látod, arról nem is beszélve, hogy mikor leakarod menteni, akkor csinál belőle valami gagyi minőségű videót
10.
10.
Dízel
nagyon nem tudjak elrontani, max olyan lesz mint a fifa13.
fejlődni viszont van hova...
pl: A visszajátszásokat nem csak goloknal, hanem mondjuk egy nagyon szép mentésnél is vissza lehetne játszatani. Nekem nagyon tetszene egy gólvonalról való mentés... a fifa 13ba még a golomat is csak 1-2 max 3 kameraszögből tudom visszanézni, és azt is általában kapkodva mutatja a game. gondolom azért mert zavaró volt h. huzza az időt a konkrét játékidőből, de ha átlehet léptetni egy gombnyomással akkor miért nem lehet megoldani egy komolyabb replayeket?! olyan szép visszajátszásokat lehetne csinálni...
9.
9.
kanos005
#8: A fox engine a pes-nél lesz és az új Metal Gear 5 is fox engin-al készül.
8.
8.
bergkamp
#4: erről a Fox engine-ről lehet már tudni valami azon kivül, hogy milyen szép?! én még semmit nem láttam belőle, de gyanítom, hogy nem csak a grafika fog számítani egy focis játékban. :)
7.
7.
Panda HUN
#5: Én azt csak ritmus-játéknak hívom: zöld-zöld-zöld-kék-piros vagy zöld-zöld-zöld-sárga-piros...
:D
Amikor meg manuális az irányítás akkor 16-20-ról a szögletzászlónál köt ki a kapura lövés...olyankor meg a játék a hülye... :D
6.
6.
kulabácsie
#2: én elvárom,hogy dinamikus közönség legyen,ha a csatár szökteti magát akkor a közönség álljon fel a nézőtéren mint élőben,mikor gól van mutassák őket ahogy ujjonganak (valameiylk fifában volt is ilyen,hátulról mutatták őket) legyenek zászlók,görögtüzek,petárdák persze nem minden bajnokságban nyilván olasz,francia,brazil stb.....és nagyon fasza replayek is lehetnének végre.
5.
5.
unrealnoise
#3: ezt tuti nem lépik meg. :) pedig én is a totál manual mellett vagyok, vicces nézni a haverokat ahogy FIFA-znak, aztán minden segítség alaposan be van kapcsolva... tök leegyszerűsödik úgy minden....
4.
4.
strike19
Már várom a bejelentés.Vajon mit újítanak grafikát ,irányítást,időjárás.Fifa-nak bele kell húznia idén ,mert ha PES Fox Engine-ja nagyon jó sok embert csábíthatnak el.
3.
3.
Panda HUN
Én meg azt szeretném, hogy a pro-club részbe KÖTELEZŐVÉ tennék a teljes manuális irányítást. Sokkal izgalmasabb, valósághűbb meccseket eredményezne.
2.
2.
unrealnoise
nah kiv leszek. bár kurvára lehúzás ez az egész, de egy FIFA-ba százórákat bele lehet ölni azért, és hát ez valamennyire majdnem stratégiai/taktikai játék is, persze erősen ügyességi készségek előtérbe helyezésével.

nekem első napos a PS4, (spórolás ON) alig várom, végre nem kell perceket várni a játék betöltésére, nem lesz lassú a menü, PS4-en egyszerűen több idő marad játszani. Meg hát gondolom 1080p és 60 FPS lesz, ami itt bár annyira nem számít, de azért jó lenne.

Amit szeretnék már FIFA-ban az a grafikai tuning, egyszerűen szörnyű, hogy vagy esik az eső, vagy a hó, vagy süt a nap, de semmi, semmi dinamika nincs a játékban közben, tök poén lenne, ha a gyorsan vonuló felhők néha egy-egy pályarészt kitakarnának, vagy néha szakadna a hó, néha meg elállna.

mondjuk erre már a mostani gen is képes lett volna, és oké, hogy nem ettől lesz zseniális egy FIFA, de mindenképp valóságosabb hangulat lenne a pályán. :)
1.
1.
Norbiii
Remélem, hogy azért megjelenik Wii-re is....Ps2-ön van Fifa 2013, és a Ps2 már 13 éves, szóval elég gáz lenne, ha egy 6 éves Wii-nél már nem lenne Fifa, remélem kiadják...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...