Resident Evil: Revelations - season pass várható

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 11.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil: Revelationshöz is válthatnak season past a rajongók, ami egyúttal azt is előrevetíti, hogy nem kevés DLC érkezik majd a játékhoz. A season passhez előrendeléssel is hozzá lehet jutni.

Látszik a Capcom igyekezete, úgy fest, vaskos csomagot próbál kihozni a 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations nagygépes átiratából. A játékhoz season pass is váltható majd, ezzel a későbbi DLC-k ingyen feloldhatók lesznek.

A season passről nincs egyelőre túl sok infónk, a játék steames adatlapjáról tudunk egyáltalán a létezéséről, ahol megfelelő mennyiségű előrendelés után ajándékba kapják a kulcsot azok, akik előre bizalmat szavaztak a készítőknek. (A feloldható jutalmak között, az artbook és a soundtrack jár már ajándékba biztosan, utána a Lost Planet egy példánya következik, majd utána lehet rámenni a season passre.)

Innen az is kiderült: a season pass négy DLC-t foglal magába, ezek a játék RAID módját bővítik. A kiegészítők pontos tartalmáról a játék megjelenése után ad tájékoztatást a Capcom, a season pass tényleges áráról pedig valószínűleg nemsokára hallunk majd.

A Resident Evil: Revelations május 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

10.
10.
aordog
#5
Nem vagyok jos és nem akartam okoskodni, viszont aki a PSX-es részeket, illetve a Gamecube-osokat is ismeri az tudja, hogy miért írtam, hogy ez nem éri el a 3DS verziot! Ez a jäték erös lejtmenetet kêpvisel ês az hogy HD az semmit sem jelent! Felölem a legjobb motor is düböröghet alatta, mert ez nem Resi ês mivel csak egy ätirat az ember elvärnä a DLC-k alapbol meglétét! Ha neked tetszik, akkor majd szerezd be;)
9.
9.
daenath
#4: A regi PSX-en, ugy az igazi :)
8.
8.
Gora
Na erre kíváncsi leszek, egyenlőre elég ha kiakasztom a 6-ot telejesen. :D Ohh hol vannak azok a régi psx-es szép idők? Sajnos jó messze ):
4.
4.
strike19
#1: Egyet értek veled.Nekem sem tetszenek ez a sok g*ci DLC.Mért nem adják ki egyből.Annak idején legalább tartalmasan adták el a dolgokat kiegészítő néven de az majd nem felért egy teljes játékkal.
Milyen konzolon nyomod RE2-őt?
3.
3.
aordog
Alapbol kellene, hogy järjon hozzä, mivel ez csak egy ätirat, s nem is a jobbik fajtäbol... Az eredeti 3 DS verziot nem êri utol, de ez nem lenne baj. A baj az, hogy a Capcom mär nem az a cég, aki mondjuk annak idején a Bare Knuckle- t kihozta. Jo jätékot majd hozzä...
2.
2.
Nebuloid
Reménykedem benne, hogy megjelenik majd valami "game of the year edition" később, minden extra tartalommal.

(Továbbá nagyon remélem, hogy nem jutunk el pár éven belül a pálya betöltő képernyőn a mikrótranzakciós lőszervásárlásig.)
1.
1.
daenath
Hat e hir halatan/olvastan csak ismetlem magam, mar eleve ott a full jatek de ha kell a tobbi tartalma biza fizes paraszt, szep jovo :P Na megyek inkabb RE2 jatszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...