Beyond: Two Souls - 35 perc játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 29.
  • Videó
Link másolása
Igazán remekül indítjuk a hetet! A New York-i Tribeca filmfesztiválra 35 perces gameplay-felvétellel készült a Sony a Beyond: Two Soulsból, pluszban egy érzelmekkel teli friss trailert is levetítettek.

Masszív látnivalókat kaptunk a Quantic Dream legújabb alkotásáról, a Beyond: Two Soulsról. A New York-i Tribeca filmfesztiválra 35 perc tömény játékmenettel és a legújabb trailerrel készült a Sony. A képsorok erősen spoileresek, így csak saját felelősségre tekintsd meg!

Ha végigzongoráztad az izgalmas és megható jeleneteket, akkor már láttad a játék hat százalékát, a fejlesztők ugyanis megerősítették, hogy a cím 10 órás játékidővel rendelkezik. A filmszerű narratívával megáldott Beyond: Two Soulsot várhatóan több játékos fejezi majd be, mint a Heavy Raint: bár utóbbi alkotást a vásárlók 75 százaléka tolta végig, a Quantic Dream ígérete szerint a Beyond esetében mindenképpen "látni szeretnénk a végét". Úgy legyen.

Íme, a legújabb előzetes - tényleg olyan szörnyeteg a főszereplő leányzó, mint azt sokan mondják?

A Beyond: Two Souls októberben jelenik meg kizárólag PlayStation 3-ra.

104.
104.
#103: Gyűjt/gyűjtesz rá, ha olyan fontos és megveszi/megveszed. Aztán lehet fenti jánkával játszani, kalandjait követni és meghozni a különböző döntéseket s megnézni mi lesz belőle. Legalábbis az alkotók elképzelése szerint. :)
103.
103.
Solid Snake1984
Utálom, hogy nincs ps3-am:)
102.
102.
Hadd mondjak már én is valamit, "gyerekek". Ez még engem is érdekelne tán, pedig még soha egyetlen videójátékot sem játszottam. Csak ennyi. Akinek tetszik, csinálja, akinek meg nem, ne. Vagy ez túl egyszerű?
101.
101.
oliveer
#97: " Milyen más játéknak van 2000 (KÉTEZER!!!) oldalas forgatókönyve? "
L.A. Noire forgatókönyv 22 000 oldalon , ha már igy megkérdezted.
100.
100.
kamgecam
Jó éjszakát gyermekeim! :)
Ideje csicsikálni,nem veszekedni,szépeket álmodni.
99.
99.
simon 555
#93: Egyébként a játéktól eltekintve megint saját magadnak mondasz ellent. Megint próbálod bizonygatni, hogy ez a játék sz*r és mi vagyunk a hülyék miközben arról panaszkodsz, hogy mi miért akarunk téged meggyőzni róla, hogy márpedig jó.
Döntsd már el, hogy mit akarsz mert pont azt csinálod te is amit mi csak fordítva.
98.
98.
simon 555
#97: Vagy még az is lehet, hogy 40 éves korodra már elvesztetted az érdeklődésed a komolyabb játékok iránt és túl öregnek tartod magad, hogy ténylegesen élvezni tudj egy komoly játékot.
97.
97.
simon 555
#93: Ha jönne PC-re és Xboxra akkor is ugyan úgy várnám és mesterműnek tartanám a Quantic Dream játékát. Minden fejlesztőnek róluk kellene példát vennie. Milyen más játéknak van 2000 (KÉTEZER!!!) oldalas forgatókönyve?
Semmi köze ahhoz, hogy PS exkluzív a játék. Bár az tény, hogy a PS exkluzív játékok magasan a legjobbak a jelenlegi generációban, kérdezz meg erről bárkit aki játszott velük.
De nyilván itt az a probléma nálad, hogy 40 éves létedre nem vagy elég "érett" ahhoz, hogy felfogjál egy ilyen történetet. Amint mondtam, ez már nem játék. Ez sokkal több annál és nyilvánvalóan nagyobb értelmi szint kell a megértéséhez mint egy 2 órás lövöldéhez. Nyilvánvalóan ez a "játék" sem csak annyi lesz, hogy elindítod, közben megnyomsz pár gombot és vége. A Heavy Rain-ban 22 féle végkifejlet van. Szerintem ebben sem lesz kevesebb. Ott minden hatással van mindenre. Ha elrontasz egy QTE-t, vagy csak tovább tart már az is megváltoztathassa a történet kimenetelét. Mivel a Beyond 15 évet fog felölelni Jodie életéből nyilvánvaló, hogy rengeteg lehetőség lesz ahol másfelé mehet a story minden végigjátszásnál.
De szerintem téged ez egyszerűen hidegen hagy. Ezt a játékot érteni kell, és sajnálom ha ez neked nem megy mert ha csak kicsit is próbálkoznál akkor nagyszerű élményben lehetne részed. Nem hiszem, hogy te végigjátszottad teljes nyugalomban a Heavy Rain-t akár egyszer is úgy, hogy nem bosszankodtál semmin hanem csak leültél és élvezted a felejthetetlen és megható történetet. Nálam az volt az első játék ami érzelmileg hatott rám.
Csak sajnálni tudlak, hogy neked nem lehetett ebben az élményben részed.
96.
96.
LAZLOW20
#89: Honnan tudod hogy mennyi embert fog megmozgatni?Erröl beszélek,még meg sem jelent a produktum te máris elásod és kikiáltod hogy nem lesz sikeres.Az hogy neked nem tetszik az nem azt jelenti hogy bukásra van itélve.Aláirom hogy nem nyújt olyan nagy innovációt a játek majd ,mint amit igértek és tény hogy inkabb egy interaktiv film irányaba mozdul az egész de ettöl még lehet egyaránt jó és sikeres.
95.
95.
Norbiii
#94: A mai vereség után, elég bátor vagy hogy így nyilatkozgatsz....XD XD XD Itt legalább bosszút állhatsz. XD
94.
94.
Trapyd
#93: Nem veszed észre, hogy te sem hiányzol senkinek ezen az oldalon?
Húzzatok innen a búsba nyomorultak!
93.
93.
Gamer 74
#91: "..kibaszott remekmű, ez már művészet.." Ez még viccnek is tragédia, egy ilyen kijelentés után sokkal inkább Te vagy komikus.

Rendben, nem ártana azért az objektivitás kedvéért a retinádról lekaparni a Sony logót, aztán majd felébredsz. Talán a világ sem lesz olyan egysíkú, ahogyan most érzékeled, ha esetleg Sony PR menedzser vagy, akkor érthető az erős lojalitás a cég irányába. Komolyan, titeket erre képeznek, és ráadásul ingyen dolgoztok. Nem beszélsz rá egy Vita vásárlására véletlenül? :S
Na, ez lenne a művészet.
91.
91.
simon 555
#50: Vicces vagy te...
Azt kritizálod, hogy lehurrogunk azért mert neked nem tetszik ez a játék(igazad van, ez nem játék hanem egy kibaszott remekmű, ez már művészet) egy az adott játékról szóló hírnél viszont most meg te hurrogsz le minket, hogy mit képzelünk meg mekkora nocsik vagyunk, hogy nekünk tetszik.
Csak én látom az ellentmondást? Ha nem tetszik nem nézed...
89.
89.
Gamer 74
#82: Megvolt, ahogy a Fahrenheit is. Soha többet nem veszek olyan "játékot" amelyet David Cage készít. Ő filmrendezőnek lenne inkább alkalmas, amúgy is azokat kedveli elmondása szerint, ez alkotásain erősen érződik. Ő ebben a formában képzeli el a videojátékok jövőjét, szerencsére az eladások soha nem támasztják alá elképzelését. De ezek mellett nézzük kicsit reálisan a dolgot, nem sok embert fog amúgy sem mozgatni, idén két next-gen gép érkezik next-gen címekkel, ezek lesznek a fókuszban a többség számára a Beyond: Two Souls megjelenése környékén. A szóban forgó produktum így-úgy is a háttérbe fog szorulni, -a Heavy Rain sem volt egy system seller-, két új konzol debütálása mellett amúgy sincs sok esélye. Egy Ps3-as Gran Turismo 6, az már nagyot szólna, azt kellene inkább erőltetni, nem egy rétegjátékot a next-gen kapujában.
86.
86.
Trapyd
#83: Na ez vicces volt. Látod Raptor+30?
85.
85.
Trapyd
#82: Látjátok suttyók ez egy normális, hozzáállás és tárgyilagos, tehát korrekten közöl tényekre alapozva és a saját ízlését a játékkal kapcsolatban értelmes ember módjára elmondta.
Köszi LAZLOW20
83.
83.
Belerofon
#80: Én is?..Nagyon naiv vagyok,mert azt hittem barátok leszünk.Mivé lesz ez a világ,ha már egy sárga pofájú teknőssel sem lehet barátságot kötni a mocsár szélén.
82.
82.
LAZLOW20
#77: Én tiszteletben tartom a te és mindenki más véleményét.Az elsö kb. fél órában a Heavy Rain is sokaknak unalmas volt ,de ami utána jött arra nincsenek szavak,és azért egy ''kicsit''több volt a játék szimpla QTE gameplay-nél és átvezetö videóknál.Ennek az ellenkezőjét legtöbbször azok állítják akik végig sem játszották az adott szoftvert.Lehet hogy az eddig látott gameplay jelenetek alapján te unalmasnak és/vagy interaktív filmnek itéled meg,és lehet hogy még igazad is lesz mert a játék még nem jelent meg.De ebben a szakaszban még elvakultság lenne ítélkezni felette. Viszont vannak akiket pont igy ahogy van beszippant az egész atmoszféra(a Heavy Rain nek is kegyetlen volt a hangulata)és nekik tetszeni fog vagy már tetszik az egész.Az én véleményem is az hogy nagyon jó lesz a játék és nállam a Quantic Dream már bizonyitott,tehát biztos nem fogok csalódni.Ezt nem elvakultsákból mondom,nem csak konzolon játszok,és tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét aki mást gondol,de én nem eröltetem rá az enyémet senkire.
80.
80.
Trapyd
#77: Már leírtad, amit akartál én is leírtam. Mi kell még?
Te, Raptor 30+ és Beleforon pajtás kézen fogva mehettek a ...
:)))))
79.
79.
Trapyd
#78: Ez a minimum. :)))
78.
78.
Belerofon
#74: Oh..Mélységes elnézést,hogy téged tartottalak trollnak,fogalmam sincs,hogy fordulhatott ez elő.így már értem..Sajnos még nem futottam át a szellemi fogyatékosok nagy kéziszótárát, és ebből kifolyólag nem voltam tisztában a trollcsapda jelentésével de majd pótolom ígérem.
77.
77.
Gamer 74
#75: Elfogytak az érvek. Gyenge eresztés. Mondjuk többre nem is számítottam.
76.
76.
Gamer 74
#73: Maradi vagyok. Nem szeretem, ha egy vita nem zárul le rendesen. Troll, ez is trendi kifejezés, jómagam nem is használom senkire. A fórum általában ez eltérő vélemények megvitatásáról szól, lehetőleg érvek mentén. Nekem ilyen a hozzáállásom az ilyen szituációkhoz, ez van.
75.
75.
Trapyd
#72: Olyan cuki vagy :)
74.
74.
Trapyd
#73: Ne haragudj, de a trollcsapda az egy szó és a trollok elfogására használható.
"Az ilyeneknek ez a szórakozásuk.Talán nincs életük,ki tudja."
Csak én tudom te biztos nem :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...