PSN-re költözik a Manhunt

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 10.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar végtelenül erőszakos akciójátéka, a Manhunt a jövő héten letölthető lesz a PlayStation Networkön keresztül. A csapat folytatja a PS2-es érába tartozó sikercímeinek PS3-ra való átköltöztetését.

Újabb klasszikus PS2-es címmel bővül a PlayStation 3 digitális felhozatala. A Rockstar 2003-ban megjelent botrányjátéka a jövő héten PlayStation Networkön is tiszteletét teszi. Az amerikai régióba május 14-én érkezik a Manhunt, míg az európai Store-ra május 15-én. A Manhunt digitális kiadása 9,99 dollárba vagy ugyanennyi euróba fáj majd.

Tíz év után tér vissza a végtelenül erőszakos játék. Főhősünk a halálraítélt James Earl Cash, aki egy perverz TV-showban találja magát. Feladata az, hogy egyenként legyilkolja a pályákon lebzselő bandatagokat, a lehető legváltozatosabb módszerekkel.

A Rockstar nem áll le a jövőben sem: a következő kiszemeltje a The Warriors lesz, bár ennek pontos megjelenési dátummal még nem szolgált.

5.
5.
tatec
Az biztos,hogy egy beteg jatek de durva jol lehet vele eltolteni az idot!
4.
4.
shatterhand
Hú basszus, ezt lehet újra megveszem. Iszonyat élveztem annakidején a játékot.
3.
3.
10 Euró, menjenek már a csába...a Van Helsing újonnan 15 dollár lesz.
2.
2.
DollSyndrome
Szerencsére megjelenéskor megvettem pc-re. Egyik kedvenc játékom.
1.
1.
p3ti
Kár hogy nem jön Xboxra :\ Jó lett volna belőle vmi jófajta HD remake. Csak sok ember túl brutálisnak tartotta a játékot. Nekem ennek ellenére tetszett anno!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...