Júniusban free-to-playre vált a Rift

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 15.
  • Hír
Link másolása
A Trion Worlds bejelentette, hogy sok más MMO-hoz hasonlóan a Rift is ingyenes modellre vált a jövő hónapban. Az egész világhoz hozzáférhetünk, minden kazamatához, területhez és nem lesz szintsapka sem.

Júniusban teljes hozzáférést kapnak az érdeklődők a jelenlegi és a jövőbeli tartalmakhoz, a Rift kapui pénzbeli hozzájárulás nélkül kitárulnak mindenki számára. Bill Fisher kreatív direktor szerint a csapat folyamatosan figyelte a játékosok visszajelzéseit, és a közösség folyamatos fejlődése érdekében free-to-play modellre vált az MMO. Az átmenet akadálytalanul végbemegy, korlátok nélküli játékélmény vár ránk.

Telara világa felfedezésre vár, hozzáférhetünk az ingame bolthoz, ahol különböző cuccokat és szolgáltatásokat vehetünk igénybe: mountokat, boostokat, ruhákat és sok minden mást is. Opcionálisan továbbra is fizethetünk a játékért, ezzel egyedülálló javakra tehetünk szert. Attól függően, hogy eddig mennyit játszottunk a játékkal, úgy jutalmaznak minket a készítők.

A free-to-play játéklehetőség a 2.3-as frissítéssel élesedik június 12-én, amellyel egy új zóna is érkezik.

22.
22.
l.rics15
nem hiszem el 10 percel később kaptam meg az experienced et amikor elfogyott az utolso ... :S
21.
21.
bem
Valaki esetleg megtudna dobni egy ilyen koddal amivel megkapom a jatekot es azt a 30 napot , nagyon megkoszonnem :)
19.
19.
goblinfing
#10: Előbb azt mondtad kipróbáltad ami szerintem 1-2 óra volt nálad, de mégis besoroltad az mmok listájába amit toltál ami szerinted sok (nem az). Szóval eddig azok az mmok ami nem aion azokba beletoltál 1-2 órát aztán dobtad "Ez nem aion so fuck it" tipikus wo--..illetve aion fan.
18.
18.
Lorthirash
#17: a végtelenségig tartó farmolást nem is elmlítettem
17.
17.
Lorthirash
#16: az abaj aionnal hogy egyrészt nagyon szarul van optimalizálva 2. egy év mire összejön valamire is csapat mert nincs kereső vagy valami. 3 semmi bg vagy hasonló nincs benne pvp szinte teljes hiánya az arena egy ...... mondhatni csak world pvp van.
Pve túl könnyű semmi kihívás.
16.
16.
Lorthirash
#10: AION lol hát év majd egy évig toltam eredetin még mielőtt ingyenes lett volna eza játék messze jobb annál....
15.
15.
Argetlam
#14: kösziiiiii szépen :)
14.
14.
pimpa25
#13: Regisztrálj be a raptr.com oldalon,itt meg kell adnod 5 random játékot,és utána még opcionálisan adhatsz meg magadról infokat.Regi után fogsz az oldalon találni egy dowloand desktop app linket,ha azt lekapod,belogolsz,a raptr-os résszel meg is vagy.Ezután belépsz a RIFT lite-ba,azaz a demoba(rift főoldalán regisztrálsz,lekapod),és vagy játszol 13-4 órát vele,vagy afk-zol ugyanennyit,és ezt a korábban letöltött/elindított raptr progi automatikusan érzékeli(azért nézd meg a my games fülön az appban,h tuti ott van-e indítás után),és folyamatosan nyit meg előtted újab rewardokat,és felhasználói szinteket gameplay idő függvényében.Amikor eléred az experienced szintet(azt hiszem 13-4 óra,de lehet emelték kicsit,majd meglesed),akkor megkapod ingyé' a játékot-kieget,és 60nap ingyen időt,ami elvileg jön Veled patron státuszba f2p indulás után.
Ennyi lenne,remélem működni fog,és nyakon rúgsz 1-2 démont Telarában:)
13.
13.
Argetlam
#12: pimpa25 vagy Cuppak le tudnátok írni pontosan hogy is kéne ezt a raptr rewardot megcsáni esteleg pontról pontra linkkel?:D (lehet kicsit pofátlan kérés de tök jó lenne)
Előre is köszi^^
12.
12.
pimpa25
Én is most,éppen a raptr rewarddal ugrottam neki,és azt kell mondjam,cefet jó,pedig néhány dologba én is belekóstoltam már.
A talent rendszer betegesen jól sikerült,már-már titan quest szinten tudsz egyedi kasztokat variálni,ha ahhoz van kedved,akár egy healer-tank rugót csinálhatsz,aki pet-tel operál.
Érdekesek a world eventek,riftek,bár egy idő után ezek tuti unalomba csapnak majd át.A zone eventek,invasionok,world bossok szintén elég fajentosak,sok ember ugrik rájuk hirtelen,leveltől szinte függetlenül,tetszetős.
A housing rendszer pedig olyan,h attól lepetézel.Volt aki a Prancing Pony-t modellezte le,volt aki vikinghajót,minecraft szinten microzható az építgetés,durva.
Aki f2p cuccot keres,ebben megtalálhatja a számítását,modern wow,kisebb világgal ugyan,de rengeteg lehetőséggel,és nem mellesleg kevésbé casual barát.Csak tényleg hallgassatok Cuppakra,és használjátok a raptr reward rendszert,0 megkötéssel mehettek neki induláskor.
Pacsi
11.
11.
Ecneb
#10: Aion mekkora egy ronda fos már bocs :D
10.
10.
CreateeX
Én a próba verzióval játszottam igaz, de az nemtetszett! :) Inkább maradok az Aion-nál, ígyis már 2éve azt játszom. Sok ememó-t XD játszottam (Tera,Rift,Jade Dynasty, DC Universe, Forsaken World) de valahogy mindíg a Aion-hoz mentem vissza :)
9.
9.
Lorthirash
Ez egy jó game aki jó free to play mmot keres nos szerintem ez lehet a legjobb választás sok jót hallottam róla WoW-os ismerősöktől
8.
8.
Skyer
Egy próbát teszek vele, jól néz ki.
7.
7.
Cuppak
Raptr reward = Rift + Rift Storm legion + 1 hónap előfizetés, szedjétek le a lift verziót + raptr appot és 14 órát afkoljatok benne és meglesz a játék, szóval ha kijön akkor veteránnak fogtok számítani :)
6.
6.
norbi1989
A karakterek számát se fogják korlátozni?
5.
5.
KeXxX
#2: arra gondolt hogy a nagy pók(ok) lába séta közben nem ér a földhöz...
4.
4.
goblinfing
Múltkor pont ezen értekeztünk 1 ismerőssel hogy ez még hogynem F2P? Megláccccsssuk milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...