Killer is Dead - cicik és egyéb bónuszok

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 17.
  • Hír
Link másolása
A Grasshopper Manufacture további információkkal kápráztatta el a nagyérdeműt a Killer is Deadről. Ha jó helyen vásároljuk meg a játékot, akkor további bónusztartalmakkal gazdagodunk. Legalábbis Japánban biztosan.

Lássuk, hogy milyen extra tartalmakkal gazdagodhatnak azok a játékosok, akik jó helyen ruháznak be Suda 51 új produktumába. Elsőként itt van nekünk Betty, a 256 éve vámpírhölgy, akivel közelebbről is megismerkedhet hősünk, Mondo Zappa. Vele a Gigolo módban találkozunk, kapcsolatuk viharos lesz és magával ragadó.

Az Episode 51 nevű finomság egy The Man Who Stole the Blood című küldetést takar, melynek egyik szereplője a fentebb taglalt Betty lesz. Egy ködös, komor területű helyszínt látogathatunk meg benne, ahol egy öreg vár áll, és nagy szerepe lesz egy titokzatos férfinak is.


A Super Mondo Eye talán a legjobb extra, amire a leendő rajongó számíthat. Egy olyan szemüvegről van szó, amin keresztül Mondo átlát a hölgyek ruháján. Annyira beleláthatunk az emberi testbe és szívbe, amennyire csak szeretnénk. Az már más kérdés, hogy mindeközben a kiszemelt leányzó melltartóját és domborulatait is megcsodálhatjuk. A szükséges rossz, ugye?

A Killer is Dead augusztusban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

9.
9.
Jinbobo
#4: Suda51 játékai mid jók! Ezek az erotikus beütések csak még jobbá teszik!
8.
8.
metercsiken
6.
6.
NECROMORPH
Ha most elôrendelem a játékot, akkor plussz kiegészítôként megkapom a 3 lány egyikét? Szépek. Elmennék velük a világvégére is..... ha fizetnék az utamat.
5.
5.
giga321
Jessica "Fucking" Nigri <3
4.
4.
Bred
Igazából csak a "cicik" szó miatt kattintottam a hírre, megnéztem a videót és asd. Rápakolhattak volna valami angol feliratot legalább mert kb csak annyit szűrtem le hogy lesz egy szemüvegünk amivel átlátunk a ruhákon.
3.
3.
Jinbobo
jó csajszik! Bár a fekete annyira nem szép, de a két szőkét döngetném:)
1.
1.
Norbiii
Nekem van Menyasszonyom, szeretem, de ezek a lányok...na jó nem folytatom. Klassz. :) XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...