2015 májusában jön az Assassin's Creed-film

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A 20th Century Fox bejelentette, hogy az Assassin's Creed-mozifilm 2015 májusában kerül a filmszínházakba. A Michael Fassbender főszereplésével készülő alkotás az első videojáték alapján íródott.

Noha tavaly még arról cikkeztünk, hogy a New Regency gyártásában készülő Assassin's Creed-mozi már 2013 folyamán megérkezhet, az IGN értesülései megcáfolták a Ubisoft akkori álláspontját. A gyors munkatempó dacára csak 2015. május 22-én mutatják be az orgyilkosos történelmi filmet.

Az már biztos, hogy Michael Fassbender alakítja majd Altairt, így nagy valószínűséggel a 13. században játszódik a történet, s a sorozat első darabját dolgozza fel. A forgatókönyvet a relatíve ismeretlen Michael Lessie veti papírra. Remélhetőleg hű marad a videojáték szellemiségéhez.

35.
35.
RangerFox
Ez kell a népnek! :) Ha legalább a Hitman szintjét eléri akkor jó. (vagy a PoP-ét). Azért a MP nagyon rossz lett.
34.
34.
Bins
#33: Ahha, látom hogy a cikkben először 15.ik század szerepelt, erről akkor nem szóltam:)
33.
33.
Bins
#31: Valóban nem írnak semmit arról hogy Altairt alakítaná a vásznon ez a Fassbender, de még mindig jobban hasonlít Altairhoz, mint egy amerikai őslakoshoz, vagy egy olasz szívtipróhoz.:D

Az se biztos hogy az évszázaddal gond van/lenne, ha jól emlékszem, a játékban 1190-es években játszottunk, aztán a Revelationsban találkoztunk újra Altairral, de akkor már öreg volt, tehát bőven benne voltunk a 13. században, szerintem a közbenső időre eshetne a film sztorija, hisz arról nem sokat tudunk, ezeket az éveket biztos nem csak remete élettel töltötte el Altair.
31.
31.
SL89
Ez a hír nagyon pontatlan. Egyszer is sehol máshol az interneten nem lehet arról olvasni hogy a film biztosan Altairol fog szólni. Se az ign se a gameinformers nem írt semmi ilyesmit. A másik meg hogy ha ilyet írnak bár az évszázadot találják el...
30.
30.
Corran
#18: Valóban nem lenne rossz, de szerintem a Dishonored túl komplex ehhez, és a játékosok legalább fele nem lenne elégedett vele, mert egyszerűen nem tud letakarni annyi felületet: aki rambózott és mindenkit kardélre hányt, azt várja, aki pedig szépen taktikusan lopakodott, azt. Ennek megfelelően pedig a befejezéseket. Az a baj ,hogy ezeket az elemeket - amik a játékot olyan jóvá tették - kikukáznák valamilyen szinten, és kapnánk egy középszerű kardozós fantasyt.

És akkor a hírhez: én reménykedem, hátha jó lesz, ha már feljött a POP, valóban a játékhoz képes nem volt nagy durranás, de magában, önálló filmként megállta a helyét, és hiába vagyok óriási rajongó, még nekem is tetszett. (A játékot nem ismerő családom nagyon szerette.) Szóval, hátha nem lesz baj ezzel a filmmel, a cast első tagja jónak néz ki.
29.
29.
roli33
#25: Nem azt írtam, hogy nem rajta múlik egy film, hanem azt, hogy az összképbe a többiek munkája is beletartozik, nem csak az övé.
28.
28.
Cseszneki
#6: Hát nem csak a rendezőtől függ. Hiába kap jó készítőket a film, ha a Ubisoft és New Regency nem engedi őket kibontakozni
27.
27.
Elyas
Öhm nem akarlak elkeseríteni de Altair ról lesz szó :D
26.
26.
Azeroth87
Nekem tetszett a PoP film is, ebben pedig még több lehetőséget látok történet szempontjából.
Ha az első részt dolgozzák fel, akkor az egy lehetőség arra vonatkozóan, hogy legyen második is - ha bejön a film ;-)
...Pedig reméltem, hogy megtalállják színésznek Ezio hasonmástát ;))) Hihi
25.
25.
southbronx
Ilyen hülyeséget rég hallottam hogy nem a rendezőn múlik a film!!
PL.: Martin Scorsese zsenialitása nem tükröződik a Nagymenők cimű filmben, az operatőr, a vágás, meg az effektek miatt jó film???
Spielberg, Stanley Kubrick,Coppola, Zemeckis, Cameron, Tarantino, Milos Forman..... a stábtagok emelték a nevüket a legnagyobb rendezők közé??
A rendezőn múlik minden, a többi csak a körítés!
24.
24.
Gora
Addig az Uborkaszoft kiad még 2-3 játékot belőle. Sajnos már ez is lassan csak a tömegtermelésre fog menni.
23.
23.
szogyenyi
#16: Talán pont az lenne az értelme a feldolgozásoknak, hogy ugyan azt a történetet meséljék el, mint a játék, nagyobb közönséghez eljuttatva így a sztorit. Nem úgy, mint a lentebb is említett, egyszer keservesen végigszenvedhető alkotások. (Na jó, a PoP tényleg nem volt rossz, csak azt a szintet nem ütötte meg, amit elvártam volna tőle)
22.
22.
csongor1996
Ha minden évben jön új játék, 2015-re bele fognak unni a játékosok. Én legalábbis már beleuntam.
20.
20.
randall13
#19: CGI nem helyettesíti a történetet.
19.
19.
roli33
#6: Sajnos manapság már egyre inkább nem a rendezőtől függ a végeredmény (legalábbis Hollywoodban), hanem attól, hogy mennyire dolgoznak ügyesen az effektesek (ILM, Weta, SPI stb.), nem is beszélve arról milyen fontos a vágó, vagy az operatőr. Persze nagyrészt ezek is a rendező elképzeléseit tükrözik, de a kivitelezés nekik köszönhető. Ez ma már egy általánossággá vált, hogy a rendező így, a rendező úgy. Ezt el is ismerem, csak ha nem jó egy film (vagy épp ellenkezőleg), akkor azt egy az egyben a rendezőre fogják.
18.
18.
Elyas
Hát én inkàbb egy Dishonored filmnek örülnék de az orgyilkos mindig orgyilkos marad... és én imàdom az orgyilkosokat :)
17.
17.
RoLee-man
#14: Jaja kis vérzés effekt... A sok animus... Addig nincs gáz míg sas látás nincs.xDDD
16.
16.
akifourteen
Az a baj a games probalkozasokkal,hogy ezekkel jatszani es nem nezni kell,mi azt probaljuk visszakapni a filmtol mintha jatszottuk volna vele.
15.
15.
KeXxX
én úgy se nézem majd meg, sőt nem érdekel, de jó szórakozást annak akit érdekel :)
14.
14.
robi009
a cikk írója túl sok időt tölthetett az animusban, összekeverte az évszázadot meg a hozzá illő személyt is :D
12.
12.
cetkaman
15. század? Itt valami nem stimmel.
11.
11.
Shannaro
#10: "...hogy a fenébe játszódik a 15. század végén?" kérdőjellel
10.
10.
Shannaro
Ha Altair lesz a főszereplő, akkor hogy a fenébe játszódik a 15. század végén. Altair 1257-ben hal meg 92 évesen. Valahogy nem fér össze.
9.
9.
aordog
Lätom, pont írtätok a POP- t, miközben megfogalmaztam a gondolataimat!
Igazatok van! A jätékhoz képest gyenge, de amùgy fogyaszthato volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...