The Last of Us - a Season Pass részletei

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Naughty Dog bejelentette, hogy három DLC-vel bővül a The Last of Us a megjelenés után. Húsz dolcsiért Season Passt is válthatunk a játékhoz, így harminc százalékos kedvezményben részesülünk.

Június 14-én digitális formában is megvásárolhatjuk a The Last of Us a PlayStation Networkön keresztül. Ráadásul nem kell megvárnunk, míg az egész játék letöltődik, egy kötelező adatmennyiség után máris belevethetjük maguknak Ellie és Joel kalandjába, míg a háttérben a fennmaradó rész a vinyónkra vándorol.

Három DLC várható a posztapokaliptikus címhez, az első a sztorit bővíti, míg a másik kettő új multiplayer térképeket egy egyéb extrákat tartalmaz majd. A játékmód részleteiről később adnak felvilágosítást.

A Season Pass 20 dollárba kerül, így 30 százalék kedvezményben részesülünk, mintha külön vásárolnánk meg a letölthető tartalmakat, ráadásul további bónuszokban részesülünk. A craftolás és a gyógyulás sebessége gyorsabb lesz, a 9 mm-es fegyverünkhöz kapunk egy újratöltést felgyorsító fejlesztést, a puskánk tárkapacitása kitolhatjuk, illetve egy exkluzív, 90 perces dokumentumfilmet láthatunk a játék készítéséről. A The Last of Us-t már előrendelhetjük a PS Store-on keresztül.

14.
14.
trion96
#13: Csak pénteken lehet nem is holnap :D
13.
13.
Yetikee
Demó-t nem lehet véletlenül mától játszani ? :D nem bírom holnapig. (GOW:A megvan igen)
12.
12.
simon 555
#11: Nagyon szemétség az UK store teljes játék árazása...
US storen 60 dollár, ami jóval kevesebb mint 60 font.
11.
11.
lacinho01
ja a digitális verzió ára 60font lesz ami (35font psn credit 12500+ 25 font psn credit 9000ft) 21500 forintocska ha lemez nélkül akarod játszani lemezes verzió 13500 ft
kinek melyik éri meg?
10.
10.
lacinho01
kiváncsi leszek hány giga mert azért nem olyan gyorsan jön le az a játék adatól függöen lehet akár 5 óra is nekem a hitman ennyi idő alatt jött le ami azért sok
egyébként nem lesz magyarul természetesen, mert már rég tudnánk róla
9.
9.
Drazhar
#7: Remélem én is, hogy a PS4 megjelenésével 50-60 körül lesz már.
8.
8.
trion96
#7: Késöbb tuti h lesz.
7.
7.
Moldren
Ezért a játékért fogok PS3-at venni, csak sehol nincs még Bundle Pack ami be is van árazva.
6.
6.
KeXxX
az első dlc-ét megveszem ha jó lesz.
5.
5.
Pengn
Tudunk már valamit a multiplayer-ről? Mert igen csak hallgatnak felőle érdekes módon. Annyira, hogy el is felejtettem hogy ebbe a játékba lesz multi. A single büntetni fog az oké, de a multival mi a helyzet?
3.
3.
trion96
1.
1.
akifourteen
Nem tudja valaki,hogy lessz e felirattal , mert a csehek megerositettek nekik lessz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...