E3 2013: Emberi AI a Forza 5-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 10.
  • Hír
Link másolása
Természetesen a Forza Motorsport 5 sem maradhatott otthon, a Microsoft-konferenciáján mutatkozott be az új rész drivatar-rendszere, ami "emberi" mesterséges intelligenciát ígér a játékosoknak.

A drivatar-rendszer lényege, hogy a játék lemásolja játékost, megtanulja a stílusát, a szokásait, és ezeket ülteti be egy mesterséges intelligencia által hajtott virtuális karakterbe. Ami érdekes, hogy ezek a karakterek (avagy a játékosok másai) akkor is "játszanak" majd, mikor a játékos már kikapcsolta a játékot, így a többi játékos mindig "okosított" ellenfelek ellen versenyzik, a játékos pedig legközelebb a virtuális mása elért eredményeket is megkapja. Mindehhez persze online kapcsolat kell, a rendszert a felhő szolgálja ki.

12.
12.
Zakkantable
#10: +1
Plusszzzz tuti telepakolják ezt is zura soundtrackokkal.
Szóval jó lesz.... :D
10.
10.
kharami
#4: GT 5 nél semmivel sem sterilebb megnyugodhatsz!;) Vagy a 6 nál!
9.
9.
EBR2000
Emberi AI?! Na ne már! Ő is neki fog menni mindennek! Akkor már nem lesz élvezetes :D
8.
8.
kharami
#5: dx11 alapból! Full HD (vagy megközelitőleg annyi ezt még nem tudjuk 60fps ben), minden grafikai és képjavító technika! Köze nincs a horizonhoz elég csak az autók és a környezetet megnézni!
6.
6.
kharami
Embertelenül büntet ez a game! A graf az valami brutális, kiváncsi leszek a tényleges gameplay vidikre! GT sorozattal együtt a legjobb autós game!
5.
5.
aordog
Szeretnék okosodni:)
Valaki írja mär le ide, hogy ebben mik azok a grafikai ficsörök, amik 360 - on elképzelhetetlen lett volna! Most vagy én vagyok ennyire vak egér, vagy ez tényleg a Horizon szintjén van?
4.
4.
Avifer
nekem nagyon sterilnek tűnik
3.
3.
Claude
Hát persze, jövőre meg már a Forma 1-ben is a drivatar fogja vezetni a gépeket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...