E3 2013: Next-gen cím lesz a Rainbow 6: Patriots

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 13.
  • Hír
Link másolása
Miután a Ubisoft sajtókonferenciáján ismét nem hallottunk semmit az új Rainbow Sixről, az IGN rákérdezett a kiadó értékesítési alelnökénél arra, hogy mi a helyzet a játékkal. Naná, hogy next-gen cím lesz.

A Patriots története meglehetősen zavaros. A taktikai FPS-t 2011 végén jelentették be, s a tervek szerint 2013-ban kellett volna megjelenni a jelenlegi generációs platformokra. A kiszivárgott infók alapján a munkálatok nem mentek simán, bár a Ubisoft mereven tagadta a feltételezéseket. Az biztos, hogy a multi már kész van, miután a torontói brigád befejezte az online szegmenst. Akkor mégis miért késlekedik?

Tony Key, a Ubisoft értékesítési alelnöke az IGN kérdésére elárulta, hogy a Rainbow Six következő része next-gen masinákon teszi tiszteletét. Ugyanakkor nem említette a Patriots alcímet, így elképzelhető, hogy a folytatás teljesen más néven kerül forgalomba.

Talán a rossz időzítés miatt csúszott annyit a játék: az Xbox One és a PS4 devkitje a fejlesztés kellős közepén landolt a stúdiónál, és nem volt kérdéses, hogy a jelenlegi hardverek mellett lesz belőle next-gen verzió is, ám hamarjában kiderült, hogy a cross-gen munkálatok megoldhatatlan kihívással szembesítették a montreali brigádot, így döntöttek: csak a következő generációs masinákra várható a program.

Key elmondta, "ez egy nagyon izgalmas projekt a számunkra és alig várjuk, hogy több infót is megoszthassunk róla".

4.
4.
sutgab
Biztos jó lesz, de, hogy őszinte legyek nem voltam (vagyok) nagy RB6 rajongó. Én inkább a Splinter Cell-t szeretem. Ismertem a sorozatot, de egyik része sem hozott lázba, úgy mint a Patriots. Nem tudok várni! Én most akarok játszani vele :D
2.
2.
Nebuloid
Előző generáció váltásnál is elterjedt volt. :)
1.
1.
KopyAti
"Cross-gen"! Ez tetszik! Saját találmány, vagy volt használva valahol? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...