E3 2013: World of Tanks - demó a silvereseknek is

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 14.
  • Hír
Link másolása
A Wargaming.net bejelentette, hogy Gold tagság nélkül is kipróbálhatjuk a World of Tanks trial verzióját, azaz elég ahhoz egy szimpla Silver tagság is, hogy eldöntsük, kell-e nekünk a teljes tankos móka.

Habár a World of Tanks nyáron érkező Xbox 360-as verziója free-to-play modellt használ, a multis örömöket ugye csak Xbox Live Gold-tagsággal lehet elérni. Nemes gesztus a Wargaming részéről, hogy a Silver tagok is belekóstolhatnak a páncélosok csatáiba, így mindenki kötöttségek nélkül eldöntheti, hogy huzamosabb időt szentel-e a játéknak, azaz előfizet-e a Gold-ra. Remek árukapcsolás, nemde?

Milyen lesz az Xbox 360-as verzió? Megközelítőleg ilyen.

10.
10.
Csoki80
Ez azért, most jól jön :-) amúgy is gold accom van a free gamek miatt :-)
9.
9.
trion96
Million dollar, én kérek elnézést hogy egy nokia c2-n nem tudok rendesen írni.
7.
7.
Quichas
A silver az alap tagság. Nem kell hozzá semmi.
5.
5.
kopic
#4
Igen, csak goldal lehet:S Az 1 havi silver tagsagot mar alapbol megkapod, miutan regisztraltal a Live-ra. Es ha letelt az 1 honap, akkor utana gold tagsagot kell venned.
4.
4.
trion96
Amúgy tényleg csak gold-val lehet multizni? És a silver mennyibe kerű?
2.
2.
Füles
Korrektnek tűnik, sőt az is és ezáltal nagyon sok játékost nyerhetnek meg. Ezzel a free-to-play üzleti modellel szerintem jóval többet tudnak kaszálni mint, hogy egyszer eladnák a játékot. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy Xboxon is 15 vs 15-ös csaták lesznek-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...