Randall - új akció-platformjáték érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A mexikói We The Force Studios bejelentette első játékát, a Randallt, amely egy letölthető akció-platformjáték lesz PC-re és Xbox 360-ra. Az alapötlet nem olyan forradalmi: különböző emberek elméjében kirándulhatunk.

Főszereplőnk Randall, aki egy disztópikus jövőben él, melyben a társadalom tagjainak egy ásványszerű anyag mérgezi az elméjét, amitől engedelmessé válnak. Szerencsére hősünk nem fertőzött és amolyan Psychonauts-szerűen belelát az emberek elméjébe, de bele is ugorhat a fejükbe.

A stúdió vezérigazgatója, Cesar Ramirez Molina elmondta, hogy a Randallban kétféle világot járhatunk be. A puzzle és platform elemek az emberek gondolataiban várnak ránk, de lesznek a valóságban játszódó szintek is.

A játékot körülbelül öt óra alatt nyomhatjuk végig és PC és Xbox 360 mellett Xbox One-ra is megjelenik, bár megjelenési dátumot még nem közöltek.

18.
18.
Yanez
#16: Akkor szerinted mondjuk a Journey is az, amely számtalan díjat nyert? Épp az ilyen "kamu" játékokkal lehet új színt vinni a gamervilágba! Nem mondom, hogy ez a Randall ilyen, de vannak még mások is.
17.
17.
giga321
Tetszik. Szimpi a főhős és mivel disztópikus jövőben játszódik. Szerintem kihagyhatatlan.
16.
16.
Claude
#13: Mit vársz tőlem? Retardált vagyok... :D
Ki vagyok akadva már ezeken a ''kamu'' játékokon, amiket pár óra alatt kipörget az ember. Elismerem, mindenki arra költi a pénzét/pontját amire akarja, csak az én szememet már csípi ez a dolog.
15.
15.
zadori75
Tetszik a grafikai stílus. Jó lesz ez. Néha kell egy kis gyors game is, nem mindíg van ideje a dolgozó embernek hoszzú órákat a gép előtt ülni. De messze van nég november... Xbox one :)
14.
14.
#9: Egy pillanatra megörültem a címet látva :D

http://www.youtube.com/watch?v=aeR0nubNXFs

xD
13.
13.
Dontrip
#12: A másik meg, hogy megint megy az Xbox fikázása, mintha más platformokon nem lennének pár órás letölthető játékok. Látom mostanság ez a divat...
12.
12.
Dontrip
#11: Igazad van, de ha azt nézzük, hogy egy jobb esetben 10 órás AAA játék 11-12k körül mozog, addig ezt kiadják 800-1200 MS pontért, ami 2500-3500 Ft-ot jelent.
11.
11.
Claude
#6: Attól még nyújthatna hosszabb játékélményt, mint a munkaidőm.
10.
10.
Claude
#4: "Xbox One-ra is megjelenik"
8.
8.
PaprikaJancsi
Nme nagyon jöttem rá, hogy mit látok, de biztos nagyon jó. :)
7.
7.
dBLOOD
"Akció-platform" játék... megint megy a parasztvakítás! :D
Hozzáírom a műfajhoz hogy kaland, meg rpg, meg taktikai, meg azt is hogy stratégia, hátha több parasztot rá tudok venni, hogy előrendeljék (tudok olvasni, ezt nem lehet előrendelni, letölthető lesz)! :D
6.
6.
Dontrip
#2: Ez egy XBLA- cím te retardált.
4.
4.
turi
#2: mikor tanultad meg a számokat?
360=háromszázhatvan és nem nulla
3.
3.
Qmi05
2.
2.
Claude
Nagyon hosszú játék lesz.
Ja látom, Xbox Vanra jön, ez mindent megmagyaráz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...