Launch traileren a PC-s Mortal Kombat

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 4.
  • Videó
Link másolása
Tizenöt esztendő kellett ahhoz, hogy a Mortal Kombat visszatérhessen számítógépekre is. Két évvel a konzolos premier után végre elérhető a NetherRealm legutóbbi próbálkozása PC-n is, egyelőre digitális formában.

A PC-s verziót a Hight Voltage Software készítette, reméljük, hogy a port hű marad a NetherRealm munkájához. A korábban kiadott összes letölthető tartalmat megkapjuk a Mortal Kombat Komplete Editionban, azaz Skarletet, Kenshit, Raint és Freddy Kruegert, valamint 15 klasszikus skint, nem beszélve Scorpion, Sub-Zero és Reptile eredeti kivégzéseiről sem. A kampány mellett Tag Teamet és Challenge Towert, valamint különféle multiplayer módokat is tolhatunk és online ranglistán törhetünk babérokra.

A letölthető változat már elérhető, a dobozos verzió augusztus hatodikán jelenik meg.

 

 

31.
31.
sasikaa
Nagyon ütős játék lett. Nem is gondoltam volna. El is kezdtem egy video sorozatot belőle, bár nem vagyok nagyon ügyes ezekben a játékokban!! Nézzétek el a bénázásomat!!
[url]https://www.youtube.com/watch?v=9HC72XC_UTI&list=PLXjMcGjEjSER6f4o6VSKIYciyvmMHUG3d[/url]
30.
30.
Lorthirash
Nagyon állat a game durva kombókat tanultam már be xD :)
29.
29.
br1Koo
#18: Skyrimet végigjátszani? wat? :D:DD:
28.
28.
Trapyd
Már nagyon várom a tecsőre felpakolt, netes vs meccseket, hogy lássam rendesen működik e cucc.
27.
27.
Lorthirash
#26: Elnéztem tudok antialiasingot állítani csak ezt a Transparency antialiasingot nem tom
26.
26.
Lorthirash
#25: ennyire nem vok hülye xD de nekem ott az offon van és halványabbal van írva ráse birok meni az élsímításra a többit tudom állítani
25.
25.
Semmer
#24: Options / Video. Ott van minden beállítás, az élsimítás is.
24.
24.
Lorthirash
Nálam az a probléma hogy nem tudok élsímítást állítani valaki esetleg erre megoldás?
23.
23.
Lorthirash
nálam gördülékenyebben fut mint konzolon
20.
20.
Peterbaan
Nálam a játék tökéletesen futna, de a harcok nagyon lassúak. Levettem a grafikát minimumra és úgy is. Mindenki olyan lassan mozog :S
Tudtok valami megoldást erre?
15.
15.
aordog
Bocs Fönök:)
14.
14.
LtK
#5: Ember ,kicsit szedd össze a gondolataid mielőtt írsz és ne a reggelre fogd, hogy nem tudsz értelmes mondatot összerakni.
Amúgy mi ez a nem monitoros game duma? mitől lesz ez rosszabb mondjuk egy 24 colos monitoron mint egy 120 centis TV-n? Semmitől.
Én amíg nem volt TV-m a 22 colos monitoromon toltam és egy percig sem éreztem, hogy jaj ez így szörnyű és játszhatatlan nekem nagy TV-re van szükségem. Persze jobb TV-n ezt aláírom, de azért mellőzzük már ezeket a szar dumákat (Ha ti ott akartok pislogni)
13.
13.
Trapyd
Én neten játszanék vele mások ellen és arra leszek kíváncsi jól működik e. PS3 on megvolt, de eladtam. Igen soxor előfordult, hogy elütöttünk egymás mellett és ez óriási hiba. Ez nem határozhatja meg egy meccs végkimenetelét, mert az csak rossz vicc.
12.
12.
Lord Zozo
Annak idején a játék termekben még elment. De hogy a Pc-n ezzel játsszak, az ki van zárva.
11.
11.
Adamknight
Az egyik olyan játék, amit mindenképp be fogok szerezni eredetiben :P.
10.
10.
szogyenyi
#9: Divatzene: Skrillex - Reptile's Theme
9.
9.
Inferno
Srácok nemtudjátok milyen zene megy alatta ??? :)
8.
8.
ktome
A port nagyon jó lett, és nagyon jól fut AMD kártyán, bár olvastam erre-arra, hogy pár Nvidia-s kártyát nem csipáz.
7.
7.
Dresa
#5: Csak az egész kommented érthetetlenül kuszán, ráadásul letámadóan van megfogalmazva ezért nem értjük.. de amúgy igazad van ez konzolra való, én is csak azért szerzem be PC re h begyakoroljam a kombókat h majd a havernál kamatoztassam.. :)
6.
6.
TrojaiPF
#5: Nem hiszem, hogy meg fogja érteni... Ha ülsz a monitor előtt, ugyanakkorának látod a képernyőt, mintha a nappaliban néznéd távolabbról. És mellesleg valószínűleg azért nem vette meg idáig a játékot, mert nincs hozzá konzolja, tehát össze fogja tenni a két kezét, ha gépre végre megjelenik.
5.
5.
aordog
Ez barätom nem monitoros game! Ide egy kurva nagy TV kell + valamelyik konzol, illetve egy kurva nagy TV kell PC- re kötve+ egy jo kontroller( pl.: 360- as)
Nekem nem " nagy" , de azért jobb mint a semmi.
Ezt a gamet probältam a pärom hugänäl egy 127 cm TV- n. Na az volt a MK.
Bocsi, ha zavarosan írtam ( korän van), de majd megérted, hogy mire gondoltam, amikor PC- tolod....
4.
4.
evilzombie
#3: Te most mirol hadovalsz?
3.
3.
aordog
Konzolra eredeti jätékaim vannak/ voltak. Ha a PC verzio lesz olyan jo, mint a konzolos ( jobbnak kell lennie), akkor sem veszem meg, mert van hozzä egy Genius kontrollerem, olcsobb fajta, vezetékes és csak egy db. Még 1- et meg nem väsärlok, mert gagyi, de többet + nem fizetek ki...
A billentyü usb- s, mivel a PC- t 94 cm TV nyomom, ezért így a kényelmes, viszont a fiam még kicsi és beletotyogna a zsinorba....
Egy szo, mint szäz: ez nem az a game, amit monitor elött kell nyomni! Ha ti ott akartok pislogni, akkor hajrä. Nekem mär élvezhetö lenne, de csak magänyos farkasként...
2.
2.
pinapecér
Persze már csak azért is mert már évek óta nem jelent meg Pc-re, meg hát MK zászlós hajóráról beszélünk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...