Alice-filmért kampányol a Spicy Horse

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 4.
  • Hír
Link másolása
American McGee csapata kibővítette az OZombie kickstarteres kampányát. Egy kalap alatt akarják elérni, hogy az Alice filmes jogai a Spicy Horse-hoz kerüljenek és a nemes célért elég az OZombie-t támogatnunk.

A Spicy Horse magáénak akarja tudni az Alice filmes jogait, s ezért kibővítette az OZombie kampányát egy újabb céllal. McGee csapatának az az elképzelése, hogy animációs sorozatot, vagy egy egész estés játékfilmet készítsen az Otherlands alapján. Nem indítottak külön kickstarteres kampányt az elképzelésért, a már meglévő OZombie-féle adományozást egészítették ki a fenti kitételekkel.

Ha a közösségi finanszírozás sikerrel zárul, akkor a Spicy Horse egy kalap alatt bebiztosítaná az OZombie fejlesztését, valamint az Alice-rajongóknak is jutna valami: kezdetben animációs rövidfilmsorozat, később pedig nagyjátékfilm.

Az OZombie-ért 950 ezer dollár kell összeharácsolniuk, míg az Alice-filmért 1,050 millió dollárt. Jelenleg 125 ezer dollárnál áll az adományozás, s még 32 nap hátravan. Hajrá!

2.
2.
game dawe
egész jó és hosszú játék .
1.
1.
Dontrip
Ez az a játék, amit már nagyon régóta szeretnék, de sosem jutok el a vásárlásig. Nagyon bírom az ilyen AMR-hez hasonló elvont dolgokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...