Elkaszálták a Warrior’s Lairt

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 4.
  • Gyászhír
Link másolása
A korábban Ruin címet viselő, PS3-ra és Vitára bejelentett szerepjátékot törölték. Az alkotás még a 2011-es E3-on mutatkozott be, a fejlesztés nem ment simán, aminek meg is lett a böjtje: már soha nem játszhatunk vele.

A Warrior's Lair, vagy korábbi nevén a Ruin egyke volt az első olyan címeknek, amely támogatta a cross-playt és a közösségi funkciókat. Az utóbbi időben szinte semmit nem hallottunk a projekt felől, s aggodalmunk beigazolódott: a Sony megerősítette, hogy az akció-szerepjátékot elkaszálták.

A kiadó már kapcsolatba lépett a kiskereskedőkkel, így aki előrendelte a Warrior's Lairt, annak már nem él a foglalása. 2012 áprilisában már felreppentek mendemondák, miszerint a játékot törölték, ám a Sony akkor tagadta a feltételezéseket.

Kezdetben az Idol Minds dolgozott a produktumon, ám neki beletört a bicskája, a fejlesztést a Sony San Diego vette át, de befejezni már nem tudta. Kár érte?

12.
12.
RangerFox
Vitára kellett volna!!!! Ideg vgayok ettől... Inkább ezt adták volna ki mint a Dragon ball z-t....
10.
10.
SSJ Gábriel
#9: *annyit láttam a dologból, hogy D3 és hogy majd elpüföli

Remek, már arra sem figyelek hogy mit írok, nemhogy annak hogy mi alapján... :D
8.
8.
Lorthirash
#2: tudom hogy kinn van de ez egy konzolos game és én a konzolról beszélek ^^
7.
7.
Kreto
hát nem tom a d3-nak elég rossz lett a portja. Nem vagyok ellene meg örülök hogy a konzolok is élvezhetnek egy ilyen nagy nevet, de a választékot ez is kibővíthette volna
6.
6.
mrfire
Jó kis Diablo klón, és egy jó csapat könnyen el is taposta volna azt a gagyi játékot, persze ahhoz PC-re is kellett volna jönni.
5.
5.
DON GONDOCS
Kár érte eggyel kevesebb hns a választékból. pedig azért nincs olyan sok belőle.
3.
3.
#2: kint, de nem PS3-on és Vitán! valószínűleg a D3 konzolos bejelentése sem tett jót a játék fejlesztésének, hiszen NAGYON "hasonlít" a Diablóhoz...
2.
2.
SSJ Gábriel
Lorthirash: A Diablo III már rég kint van a piacon -.-"

Amúgy kiba... Bocs. Szóval nagyon jól néz ki! :D Van egy hangulata. Dobtak volna mellé egy kis történetet és vették volna mint a cukrot (szerintem). Én élveztem volna vele a játékot!
1.
1.
Lorthirash
Hát annyira nem is kell szomorkodni miatta a Diablo III sokkal jobb lesz ennél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...