Lightning Returns: FFXIII - isten akaratából

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 5.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix vadonatúj előzetessel jelentkezett a Lightning Returns: Final Fantasy XIII-ről. Főhősnőnk az istenek parancsát követve menti meg az emberiséget a biztos pusztulástól. És az út ugye harccal van kikövezve.

Az emberiség végnapjai meg vannak számlálva. Az apokalipszis a küszöbön van, ám a Lightning szembeszáll a kárhozattal és meg akarja menteni a világot. A Square Enix új trailerrel örvendeztette meg a rajongókat.

A JRPG február 2014 február 14-én jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra.

15.
15.
SLi
#14: oké, csak arra gondoltam inkább örülni kellene, hogy jön ez, mert utána egy darabig nem lesz jrpg rész.
14.
14.
Irasalgor
#13: Azt a játékot alapból action-RPG-nek hirdették meg, szóval nem csoda. Spin-off-ként kezdték, aztán túlnőtte magát, de felesleges lett volna átírni JRPG-re több év munkáját
13.
13.
SLi
#10: Hát az E3-as videó alapján az majdhogy nem hack'n'slash lesz
12.
12.
game dawe
11.
11.
game dawe
10.
10.
azureknight0715
Szívesebben láttam volna egy XV trailert. Remélem ezzel tényleg lezárják a történetet és a XV-el végre egy hatalmasat alkotnak. Már itt lenne az ideje egy VII,hez vagy X-hez hasonlót csinálni.
9.
9.
evelin8536
7.
7.
#6: de ez a játék sem szól semmiről.
6.
6.
dshadow
És ez csak egy. Az agyatlan hentekkel nincs problémám de azoknak a játékoknak nem a zombik adják meg a tónusát. Értsd ezalatt, hogy ha a zombikat kiszednék és hupikék törpikéket tennének helyettük akkor sem változna semmi a lényegen. De azoktól a zombis játékoktól/filmektől amelyek a story szempontjából építenek a zombikra, na azoktól hányingerem van.
5.
5.
Irasalgor
Csak szerintem kevésbé szép, mint az alap FFXIII?
3.
3.
Sun9us
#2: Csak a zombis szar, nem akarja megváltani a világot, hanem egy jobb esetben, 10 órás hent\lövölde\túlélő horror, ami elé leülsz egy órát darálni, és jól érzed magad vele. Viszont egy több száz órás jrpg-hez, meg úgy általában, egy rpg-hez, ez egy kicsit harmatos. Még, ha az ember elmondhatná, hogy a karakterek elviszik a storyt a hátukon, de nem...
2.
2.
dshadow
Klisésnek nevezném inkább, nem gáznak. Az a gáz, mikor már a 10000. zombis szart akarják lenyomni a torkodon.
1.
1.
Sun9us
"Főhősnőnk az istenek parancsát követve menti meg az emberiséget a biztos pusztulástól. És az út ugye harccal van kikövezve."

Ez a szöveg, és történet, úgy 1985-ben biztos menő lehetett, de 2013-ban ultra gáz.
Bár lehet, hogy az enix csak poénra vesz minket, és csináltak egy Blood Dragon, vagy a Borderlands 2 uccsó DLC-jéhez hasonló paródiát. Mert ha ez komoly, akkor itt gondok vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...