DriveClub - lecsupaszított lesz a PS Plus-os verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 9.
  • Hír
Link másolása
Az Evolution Studios szakemberei, Paul Rustchynsky, Alex Perkins és Col Rodgers néhány égető kérdésre válaszolt a PlayStation 4-re érkező DriveClubbal kapcsolatban. Az autók törnek, de a PS Plus-on megkötések lesznek.

A PlaySationer magazinnak adott interjújukban néhány kulcsfontosságú tényezőt osztottak meg az Evolution fejlesztői. Ami a legfontosabb, hiába kapják meg ingyen a PS Plus előfizetői a DriveClubot a megjelenés napján, a digitális verzió esetében néhány megkötéssel meg kell barátkozniuk a játékosoknak. Teljes élvezetben csak a bolti, dobozos példányt birtoklóknak lesz része.

Mik ezek a megkötések? Néhány prémium autó és pálya hiányozni fog a PS Plus-os verzióból. Azonban megijedni nem kell, az online multiplayer, az aszinkron kihívások és a single player a letölthető változatban is benne lesz. A csapat fontosnak tartja az utóbbi verziót is, elvégre már az első napon egy hatalmas, nyitott közösségre tesznek szert. A siker így garantált.

Természetesen a PS Plus előfizetők szert tehetnek a teljes DriveClubra is, ha szeretnék, ehhez csupán ki kell nyitniuk a pénztárcájukat.

Habár az autók sérülnek a játékban, a hangsúly nem a törésen lesz. A fejlesztők nem Burnoutot készítenek, annak ellenére, hogy a kasztni deformálódik - kérdés, hogy a menetteljesítményre ez miként hat majd? Lenne egy tippünk...

Amikor az időjáráseffektek (eső, hó, stb) szóba kerültek, a fejlesztők egyelőre nem akartak nyilatkozni. Annyi azonban bizonyos, hogy a DriveClub a megjelenés után is fejlődni fog, ahogyan a nyitott pályák architektúrája is. Semmilyen lehetőséget nem zártak ki.

A DriveClub a PS4 nyitócíme lesz, így év végén érkezik a boltokba.

12.
12.
fakedeath
#3: PlayStation nyitócímek és exkluzív címek azért ritkán félkész bughalmazok. ;)
11.
11.
fakedeath
#10: A magyar netes közösség elenyésző százaléka nem warezol, szóval szerintem mindenki nyugodjon meg. :)

Amúgy nagyon beszartam kedves Gamekapocs a cím láttán,de miután elolvastam kicsit megnyugodtam! :)
Marad a PS+-os verzió.
10.
10.
KeXxX
#7: kár hogy nem értetted a mondatot, és ne nézz ostobának, tudom hogy soha nem fog kijönni PC-re a játék.

#8: Én is fizetek a játékokért, persze amik megérik a pénzt csak azokért. És én is szoktam warezolni. Nem titok
9.
9.
TheDeathFlash
Hú nem lessz benne 1 2 autó meg pálya most mihez kezdek ? :O ja tudom leszarom mert úgy is ps+os vagy igy is az leszek szoval ezzel az elijesztö komment nem vált be gamekapocs ^^
8.
8.
biohazard rex
#5: Azért ez így erős, hiszen ezen az oldalon még a pc-sek is lehurrogják egymást ha szóba jön a warez. Én fizetek a játékokért és szerintem itt sokan mások is (nem mondom, h nem töltöttem le eddig semmit se illegálisan), Oroszország a warez nagy hatalom, nekik mondjad...
7.
7.
MoRT2195
#5: Akkor se jönne, mivel Sony játék. A célja a Sonynak az, hogy sok PS4-et adjanak el, ezt pedig exkluzív játékokkal lehet elérni.
3.
3.
Csoki80
Szokásos unalmas vacaknak néz ki.....
Meg amit eddig olvastam róla nem kápráztatott el.
Remélem csalódok az előérzetemben, rég nem játszottam már újszerű autósjátékkal.
És azt is remélem, hogy nem egy félkész játékot kapunk, már csak a "fejlődni fog a játék" mondat miatt. Általában, ha ezt olvasom, mindig valami félész bughalmaz a jutalmam.
De, hogy ne fejezzem be a hozzászólást így pesszimistán, azt írom ide a végére, hogy nagyon várom és remélem jó játék lesz ;-)
2.
2.
unrealnoise
#1: ezeket eddig is tudtuk... tök mindegy, enélkül is maradnék PS+ előfizető. :)
1.
1.
EBR2000
És jön a fekete leves! Ami nem is annyira fekete...
Nem hiszem hogy ez olyan sok embert zavarna?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...