Assassin's Creed IV: Black Flag - a tengeri csaták

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 17.
  • Videó
Link másolása
Új előzetessel jelentkezett a Ubisoft, amelyben a Karib-tenger masszív tengeri csatái kerülnek kereszttűzbe. A kalózok mindennapi életéhez hozzátartozik némi vérontás a busás haszon fejében.

Az Assassin's Creed IV: Black Flagben a végtelen óceán lesz a kalandozásaink helyszíne, arannyal, drága kelmékkel és fűszerekkel megrakott kereskedőhajók csak arra várnak, hogy Edward és bandája kifossza. Persze adják könnyen magukat - erről szól a következő előzetes.

A játék november elsején jelenik meg PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra, pár héttel később jön a PC-s és a next-gen változat is. Köszönjük, EBR2000!

32.
32.
Sharkoon00
Én szerintem pont a tengeri csaták a kalózkodás teszi igazán izgalmassá a játékot tetszik hogy szigetekre lehet meni egy valami pedig nagyon zavar kihagyatták volna eszt a jövőbeli filinges dolgot ha egyszer a kalóz korban vagyunk akkor legyen is minden úgy ne pedig valami apple of eden szóljon ez elcseszi az egész hangulatot amúgy meg conoral annyi volta a bajom hogy gyerekes volt.
31.
31.
simon 555
#28: Lehet Desmondnak nem volt francia elődje:D
Bár ha a közel-keletről eljutottak az USA-ig ahol ráadásul indián elődje volt akkor én már semmin sem lepődnék meg:)
30.
30.
simon 555
#21: Az apple of eden az egész történet alapja:D
29.
29.
Doggar
Kiváncsi vagyok mikor lesz ebből Mmo...szerintem nagyon érik...
28.
28.
givi6
#27: Azt nem értem, hogy miért nem akarnak Assassins Creed Napoleon-t csinálni.
Kezdjük ott, hogy ő is francia, mint az Ubisoft (mintha ez jelentene valamit) és nem kis pályás volt az ember, szerintem ebben sok potenciál van, és ráadásul Napoleon életének egy orvgyilkos vetett véget (megmérgezték azt hiszem, de ezt ellehet felejteni. ;) )
27.
27.
lacinho01
Assassins creed 5-ben egy magyar legyen az új assassin , tök király lenne megmenthetnénk az aradi vértanúkat
26.
26.
karneol81
#25: Metallica - Hero of the day
25.
25.
#24: Mi a baj azzal, hogy meg akarja menteni a világot ő legalább hős.
24.
24.
greenmelon
#23: Szerintem ami ellenszenvet váltott ki az emberekből, az Connor túláradó naivitása, illetve az "én akkor is megmentem a világot" hozzáállása.. Nekem ugyan nincs problémám vele, de Haytham messze szerethetőbb karakter.
23.
23.
#18: Csak kár, hogy nincs rá esély, hogy legyen még egy rész vele. Én azt nem értettem, hogy mért utálták sokan connort szerintem nagyon jó karakter volt.
22.
22.
Jared
Hogy lehet ennyire jó játékot csinálni ? :D
21.
21.
ggerchi
Sokan mondogatják h a tengeri csaták megölik az ac hangulatot de sztem az a storyból jön. Abból h fikcionális dolgok történnek valós történések között és azok realisztikusak. Sztem éppen ezért nem kellett volna belerakni az apple of edent. De ez csak az én véleményem.
19.
19.
gergo1988
18.
18.
adam6751
#17: Bőven van még... :)
17.
17.
#6: Igazad van Connor megérdemelt volna még egy részt még van mit el mesélnie.:)
14.
14.
Tyler89
#13: Az előző rész után elmondható, hogy a többség pozitívan fogadta a tengeri csatákat. Főleg hogy jól ki is voltak dolgozva... Szerintem probálkozásnak ennyi bele fér, hogy egy részt a hajózás kiteljesítésére szenteljenek. Jövőre én is szívesebben látnék egy keleti hangulatú részt. Vagy akár pihenőpályára is tehetnék (amit ugye nem fognak), mert 1-2 részlet kivételével nem nagy változások vannak. Pihenjenek rá és aztán "üssön", mint a 2. rész az 1. után. Addig meg vegyék elé a PoP-t. Már nekem is hiányoznak a horizontális futások. :)
13.
13.
adam6751
#11: Nem kell rókabőrt húzni. Ha új a főszereplő legyen új majdnem minden mozdulata, fejlesszék a mozgást, a parkourt és végre rakjanak bele normális mellékküldetéseket...nem kell ahhoz hajós csata hogy ne legyen rókabőr a játék...nem feltétlen a társadalommal van a baj.

"a tengeri csatákra helyezik a hangsúlyt, az is baj"

Igen, baj. Nem nagyon, csak egy picikét. Élvezetes meg minden, de eddig az AC nem kalózkodásról, hajókázásról szólt. De mindegy, úgy is fast travel-ezek majd végig, ahol csak lehet. Valahogy vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban... :S
Pedig a Revelations kivételével nem csalódtam még Assassin's Creed-ben...
11.
11.
Tyler89
#6: Horizontális futás = Prince of Persia. :)

Ha rókabőrt húznak az is baj, ha újítanak és a tengeri csatákra helyezik a hangsúlyt, az is baj. Lehet bármi is jó a mai gamer társadalomnak?!

Szerintem (remélem) jó lesz! Én már nagyon várom.
10.
10.
Ghost26Dave
Igazand van ha túlzásba viszik a tengeri csatákat azzal egyhangúvá válhat a játék menet de azért várjuk ki, személyszerint úgy várom ezt a játékot mint a batmant vagy a codot vagy mint a gtat
9.
9.
southbronx
Attól félek én is hogy túl sok lesz a tengeri csata, nekem már az előző részben sem tetszett, annyi elég is volt belőle amennyi a játékban volt.
6.
6.
adam6751
#2: Ettől félek én is...sőt, engem utolsó dolog ami érdekel azok a tengeri csaták.

Nagyon tetszett a 3-ban is , de ott nem a játék 40%-át tette ki... Félek hogy háttérbe szorul a háztetőkön való ugrálás és parkour. Bár tökmindegy mert ahogy láttam a parkour semmit sem fejlődött a 3-hoz képest. Például én szívesen látnék horizontális falfutást a játékban. De ami igazán zavar, hogy azt mondták hogy annyi újítás van benne hogy ez...ez 4.rész...Akkor mi az istenért nem voltak hajlandók új "mozgáskultúrát" alkotni szegény Kenway kapitánynak?! Ok...máshogy fut meg sétál, de akkor is. (AC1-2-nél is ez volt csak a problémám)
Lehet hogy ezzel csak én vagyok így, de nálam az új rész, új korszakot is jelent, de mindegy.

Ez a játék nekem biztos hogy rohadtul tetszeni fog, de inkább adtak volna Connornak folytatást.
5.
5.
karneol81
4.
4.
azureknight0715
3.
3.
petred
Azta, ez lehet hogy a végén jó lesz!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...