Elindult a Motorgun Kickstarter-kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 17.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, David Jaffe marad a kaptafánál, azaz az őrült hangulatú, csapatalapú autós zúzdáknál. A korábban Autoduel néven futó Motorgun kampánya a minap indult Kickstarteren. Nézzünk is bele!

A God of War és a Twisted Metal atyja nem bír elszakadni kedvenc műfajától, mostanság kreatív tanácsadóként tetszeleg a független Pixelbionic csapatánál. Ismét motorizált harcokban vehetünk részt a korábban Autoduel néven futó alkotásban. A Motorgun kickstarteres kampánya elindult, 650 ezer dollárból szeretnék letudni a projektet, 30 nap van hátra és már 27 ezer dollár összegyűlt.

A játék elsőként PC-re és Macre lát napvilágot, célja az, hogy realisztikusabb szemszögből mutassa be a fegyverekkel felszerelt autószörnyek közti csatákat, mindezt csapatalapú megvalósításban. Posztapokaliptikus világ vár ránk, s három játszható frakció.

Egy 20 dolláros adomány szükséges ahhoz, hogy bebiztosítsd a saját példányodat. A csapatnál ügyködik egyébként az Interstate '76 és az Interstate '82 dizájnere is.

8.
8.
Cooper911
#7: Még a pénz sem gyűlt össze rá, de te már megmondod, hogy "élettelenebb" lesz. Jól nyomod.
7.
7.
Na egy twisted metal pc-re. Csak az a baj hogy sokkal élettelenebb.
6.
6.
Ecneb
#3: Van benne igazság, viszont, ahhoz nem kell nagy kreativitás, hogy minden 2. kickstarter projektről írnak egy cikket.
4.
4.
Rayzax
huu Vigilant8 feeling elkapott :D remélem hasonlóan élvezetes lesz! Nagyon várom
3.
3.
Split
#1: Uborkaszezon van, mit vártál?
2.
2.
zsocwargear
Egyik másik sokkal érdekesebb, mint a mostanában beharangozott "nagyágyúk" ;)
1.
1.
Ecneb
Csak én vagyok vele úgy, hogy kezd kicsit sok lenni a kickstarteres cikk? Oké nagyon érdekes meg hajrá srácok, de nem igaz, hogy más nincs ehelyett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...