Batman: Arkham Origins - Copperhead színre lép

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 19.
  • Hír
Link másolása
A San Diego-i Comic-Conon a Warner Bros. Montreal bejelentette, hogy egy újabb karakterrel bővül a Batman előzménytörténete. A kígyószerű Copperheaddel meggyűlik majd a baja a denevérembernek.

Copperhead egy csini leányzó, aki kígyónak képzeli magát. A karakter 1968-ban tűnt fel először a DC Comicsban, igaz, akkor még férfiként. Az Arkham Originsben egy karmokkal felvértezett, kecses mozgásokkal operáló veszedelmes nő, akinek mozgását a Cirque Du Soleil akrobatája és egy harcművész kölcsönözte a motion capture segítségével.

Emellett két új skinnel is felvértezik Batmant, amely Batman One Million és Worst Nightmare Batman névre hallgatnak. A fejlesztők elhintették Batgirl színre lépését is, viszont kizárták Robint, mivel ő még nem szerepelt az előzményekben.

A Batman: Arkham Origins októberben jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

36.
36.
gabus2006
#35: ha rókabőr,akkor inkább Assassins Creed vagy Call of Duty. Imádom az AC szériát,de szerintem most fogom azt megtenni,hogy abba hagyom. Nem kell az új rész. Codot már szerencsére 3 éve abba hagytam. Batman-nél szerencsére még nem érzem a rókabőr szagot,de abban igazad van,hogy erősen merít az előző részekből,de ha összepakolnak egy érdekes sztorit(nekem személy szerint tetszik az Origin története,habár először tényleg azt hittem,hogy Origin téma lesz,tehát Bruce Wayne hogyan lesz a sötét lovag) akkor engem már megvett kilóra. Jók az apró fejlesztések is,habár állítólag sok meglepi újdonságot tartogat a játék.

Engem olyan is érdekelne,hogy a Batcave lehetne szó szerint a főhadiszállás (ahol lehetne elvégezni a fejlesztéseket,ruha,páncél,kütyük, - esetleg kütyüket kombinálni olyan dead space módra -,és onnan megyünk be Gothamba, batmobillal,batwingel,vagy batbike-kal :)

Remélem olvassa a kedves fejlesztő csapat a kommentemet. :D
35.
35.
lackosor6
#31: Vagy lehet, hogy tudtak szerezni valakit, aki olcsóbban elvállalta, mint Conroy... Így pedig szépen összeáll a kép egy profitorientált, látványos, nullatartalmú rókabőr-játékról, ami szépen kihasználja az előző két - istenkirály - rész sikerét! Nem is kell nagyon hype-olni a játékot, mert a korábbi epizódok eladják azt, mi meg majd szépen cumizunk a pénzünkért cserébe! Láttunk már ilyet korábban is, de ne legyen igazam!
34.
34.
kúpajószomszéd
Már nagyon várom, tuti vétel!
33.
33.
Dragonborn
Azért fejlödött a grafika és Batman új szinkron hangja is nagyon el lett találva
32.
32.
gabus2006
#30: az első 2 skin egyenlőre úgy tűnik,hogy PS3 exkluzív lesz :(
31.
31.
gabus2006
#19: Batman is csak ember,nincsen neki szuper ereje,vérzik,megsebesül és elfárad. Többször is előfordult már,hogy elgyepálták szegényt elég rendesen.

Valaki írta,hogy tapasztalatlan. Készítők szerint 10 évvel fiatalabb az Origin-es Batman,mondjuk ebből kifolyólag simán maradhatott volna Conroy a hangja,nah mindegy,meg Joker is elég fiatalosan néz ki az Arkham részekhez képest,szerintem. Simán előfordulhat az,hogy összetalálkozik egy olyan ellenféllel,akit még nem ismer és kellemetlen meglepetést okoz neki.
30.
30.
gabus2006
Comic Con-on elhintettek 1-2 dolgot a gammel kapcsolatban. Először is kapunk 4 skint, Másodszor,ami a legtöbbnek tetszeni fog,az nem más mint,hogy Deathstroke is játszható karakter lesz a kampány részben, és nem csak a chellenge részben.

Itt a bizonyíték! :)

http://www.youtube.com/watch?v=LkQlGdMJPwU
28.
28.
Ghost26Dave
Az agyam az év játéka hát kosonom :D
27.
27.
Batman
Szegény Batman.. Igazából azt sem tudja mi a f*sz van, annyira meglepődik ezen a ratyi ellenfélen.
26.
26.
fotel
#23: De ez egy előzmény, itt még Batman még csak tanulja a szakma fortélyait.
24.
24.
Ghost26Dave
Sztem meg éppen az év játéka :D
23.
23.
lackosor6
#22: Nem állok le vitatkozni a hattérsztorival kapcsolatban, mert arról valóban nem sokat tudok. Az Arkham széria ellenben az egyik kedvenc pc-játékom, az elsőt háromszor toltam végig úgy, hogy ha egy bunyónál egyszer megütöttek, akkor egyből töltöttem a mentést... A második rész is nagy kedvencem, éppen ezért mondom, amit mondok! Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy kissé hiteltelennek tartom azt, hogy Batman gond nélkül elbánik egy tucat emberrel, de a csúnya arc jön és egyből elintézi. Ilyenek azért nem voltak korábban! Igen, csellel túljártak az eszén, de nem ilyen nevetségesen, ostobán, filmesen...Jah, attól még hívhatom picsának, nem? :P
22.
22.
EnderKnight
Amúgy meg a "picsa" kifejezés nem éppen helytálló kifejezés ,mert Copperhead egy kivételesen tehetséges kígyóember, vagyis olyan valaki, aki képes a testét emberileg lehetetlennek tűnő mértékben kicsavarni és meghajlítani. A bérgyilkos tovább erősítve a kígyó imázsra még választott fegyverét is a hüllőkhöz igazította. Kígyómérget használ!
21.
21.
EnderKnight
#19: Ugye most ez nem volt komoly !?!?Milyen filmes baromságok gondolsz?Játszottál már az előző két résszel egyáltalán?Szerintem egy egy rendes folytatás lesz ,és még a batman rajongók sem néznék minden részben ugyanazokat a Bossokat. Csak vaksi vagy észrevenni.Én nem tudom mennyit értesz a Batman Arkham szériáról de nem sokat...
19.
19.
lackosor6
De most ezt miért kell?? Batman kemény, mint állat, lever húsz embert, de nem bír el egy picsával...Miért kell ezt a játékot is teleaggatni a filmes baromságokkal? Eddig nem túl meggyőző az arkham origins, eddig csak egy rókabőrnek tűnik...
17.
17.
EnderKnight
#15: Öhm bocsi ,asszem bal lábbal keltem fel nem akartam lekezelő lenni.
16.
16.
EnderKnight
Wow érdekes egy karakter és a csavar ,hogy nő .Az eredeti karaktert nem ismerem de nekem eléggé ilyen "sültbolond" kinézete van főleg a mesesorozatban erről viszont inkább elhiszem ,hogy egy veszélyes bűnöző.Amúgy Catwoman jelenlétét sem zárnám ki mert a Gameplay Trailerben mikor Bane megkapja a papírt utána egy női alak olvassa azt és a jellegzetes macska "álarc" és fekete bőrruha nagyon is erre utal.[Szerintem így jobban néz ki ;) ]
15.
15.
lolman598
#14: ezt normálisan is lehet közölni,nem kell lekezelő stílusban írni
14.
14.
EnderKnight
#13: Nem értem miért kell beleszólni olyan dolgokba amikről fogalmad sincs.Tudod a oldal tetején a Gamekapocs logója mellett van egy kereső Na most figyelj ird be oda "Batman" és olvasd végig az összes BAO-val kapcsolatos hírt vaagy nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=oUFi8Zw4Srk&feature=c4-overview&list=UUl2Ae8IzmEusR43OL9HNcKQ
13.
13.
lolman598
#10: Roger Craig Smith Batman hangját adja? Neki nem Kevin Conroy szokott lenni???
10.
10.
giga321
Így, hogy csaj lett kb macskanő 2. Roger Craig Smith hangját pedig nagyon jó hallani ismét.
9.
9.
balint23h
Csak a hangja maradt volna...:S
8.
8.
Gamerdavid
Hála istennek ez nem lesz magyar feliratos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...