Indiába megy az Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Indiába megy az Assassin's Creed, igaz, csak egy képregény dolgozza majd fel Arbaaz Mir történetét. A sorozat írója közben elmondta: ha rajta múlna, a feudális Japánba is elvinné a sorozatot.

Még mindig Comic-Con, ezúttal az Assassin's Creed a téma. A Ubisoft bejelentette, hogy új képregény készül a sorozat alapján, az Assassin's Creed: Brahman Indiában játszódik majd, és új főhőst mutat be a rajongóknak.

A történet szerint a tizenkilencedik századi Indiában járunk, Arbaaz Mir és az assassinok pedig a gyarmatosító britek ellen harcolnak majd. A sztoriért Brenden Fletcher, a rajzokért pedig Cameron Stewart és Karl Kerschl felelnek majd - ők dolgoztak az Assassin's Creed: The Fall és az Assassin's Creed: The Chain füzeteken is.


Japán?

Közben a sorozat vezető írója, Darby McDevitt elmondta, nem elképzelhetetlen, hogy az Assassin's Creed modern környezetben játszódjon, de a sorozatnak a folyamatosan változó történelmi körítés az egyik legfontosabb alapköve. Hozzátette, ő személy szerint a feudális Japánt "húzná ki a listáról", de ez a döntés sajnos nemcsak rajta múlik.

23.
23.
azazel
Én megvesznék egy japános résztől! Már a második rész óta várok egy japánban játszódó részre. Abból is annyi mindent ki lehetne hozni szamurájok városai, ninja bunkerek a közeli bambusz erdőben vagy ahelyett Assassin, gyönyörű bejárható japán tájak áhhh... imádnám :)
22.
22.
patka21991
Okosan kell előre lépniük a történelemben. Egy fő epizóddal nem nagyon ugrálhatnak az időben, azzal mindig előrébb kell lépni. Ha lesz modern kaland, akkor az biztos, hogy soká lesz. Előtte a világháborúk mennek le, amerikai polgárháború, talán francia forradalom (nem tudom, hogy mennyire ragaszkodik hozzá az Ubisoft), 1854 körüli Japán.
A polgárháborúhoz, meg japánhoz akár egy főhőst is kitalálhatnak, s talán meg tudják úgy csinálni, hogy szeressük annyira, mint Eizo-t.
21.
21.
Krisz915
#20: Hát igen... közel kelet lett belőle. Nekem csak annyi a bajom a játékkal, hogy alig van újítás a külömböző részek között. Az első három részig, most hirtelen nem tudom, hogy van, a lényeg hogy a Revelations-ig bírtam utánna eszembe se jutott megvenni a következő részt. Már az is kicsit unalmas volt... az az igazság hogy valószinűleg nem tudtak annyit újítani rajta, a környezet alig változott, ugyan olyan helyeken kellett mászkálni, mondjuk lehet hiba volt kihagyni a legutóbbi részt, az erdős, havas környezet nem tűnt rossznak, meg azt hiszem hogy abba már fára is lehet mászni modjuk ez nem volt rossz ötlet.
Lehet a Black Flag-et megveszem abba már valószinűleg több minden lesz, legalább is remélem.
20.
20.
Uborka2
#9: Emlékszem anno mikor kijött az AC2 voltak olyan pletykák hogy a 3. rész az japánban vagy valamelyik ázsiai országban fog játszodni kicsit máskébb alakult..
19.
19.
Lacee.
Szerintem egy Franciaország lenne király a francia forradalom idején, viszont egy modern ac nem lenne valami jó, inkább egy sci-fi. Amúgy szerintem az író nem a játékról beszélt, hanem a képregény helyszíneiről.
17.
17.
simon 555
"Közben a sorozat vezető írója, Darby McDevitt elmondta, nem elképzelhetetlen, hogy az Assassin's Creed modern környezetben játszódjon, de a sorozatnak a folyamatosan változó történelmi körítés az egyik legfontosabb alapköve. Hozzátette, ő személy szerint a feudális Japánt "húzná ki a listáról", de ez a döntés sajnos nemcsak rajta múlik."

Múltkor még azt olvastam, hogy egy ideig ne is számítsunk modern kori AC-ra, Japánra meg főleg ne...
16.
16.
CreelienDareigeo
Én mondjuk örülnék egy magyarországi AC résznek. :D
14.
14.
EBR2000
Szerintem annyi a 2 játék hasonlósága hogy parkour, parkour...
Az AC-t a története miatt szeretjük!
13.
13.
adam6751
#12: Szerintem nem hasonlítanak.
10.
10.
Gaboo77
#2: A modern környezetre ott a Watch Dogs szerintem. Ahogy néztem szinte ugyan ez csak modern változatban. Ami persze nem jelenti, hogy rossz lenne.
9.
9.
EBR2000
Magyar vagy japán assassin lenne a legjobb választás!
5.
5.
l4cyk4
A leglogikusabb döntés Japán lenne helyszínválasztás szempontjából, ha lehet ezt így mondani. Hiszen az egyik leghíresebb, legősibb, legképzettebb, a pengékkel legjobban bánó orgyilkos szervezetek hazája ez a szigetország.
4.
4.
mrfire
#1: Szerintem beleférne, de akkor valami új alcím alatt kéne indítani egy új sorozatot.
2.
2.
fnonika
de új lehetőségeket is adna :)
1.
1.
Dontrip
A modern környezet megölné a játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...