The Bureau - ilyen lesz az első küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Videó
Link másolása
Mára is jutott némi kedvcsináló az The Bureau: XCOM Declassifiedről, ráadásul a kezdő misszióba tekinthetünk bele a VG247 jóvoltából. Az idegenek már a spájzban vannak, kalapot fel, pisztolyt a kézbe és mehet az akció!

A The Bureau: XCOM Declassified egy szomorú eredettörténetet mesél el az idegenek első érkezéséről, valamint arról, hogy miként tették tönkre az életünket. A kormány már tudja, hogy valami nincs rendjén és a szovjetekkel vívott hidegháború mellett emiatt is főhet a feje. Ügynököket küld az eset kivizsgálásra, a titok nyitja az idegenek technológiájának megismerésében rejlik.

Tekintsünk bele a játék első tíz percébe!

12.
12.
br1Koo
ki se adnék ilyen játékot konzolra, ahol egy gombnyomással a fejen van a célkereszt.. ez így nem játék hanem interaktív film kb
11.
11.
nomcsa
nem is tudom..inkább visszaülök last of us-ozni:|
10.
10.
alex512
#2: Be is baszna, ha már a Tutorial részben is hardcore szinten szívatna a játék. Csak nyugi, ennél már csak nehezebb lesz.
9.
9.
KeXxX
Tetszik, nem rossz, de még az XCOM-ot sem vittem végig.
8.
8.
danez11
fúú de olcsónak tűnik nekem ez a játék....
7.
7.
DevilGamer
Best Buy. Nem bántam meg a rendelést.
6.
6.
bitbandita
Az a narrátor bazz... ennél halmozottabban beszédhibás embert már nem találtak? Raccsol, sejpít és pösze egyszerre, Dö Bjujó... Jézusom. :D 1:52-nél meg behugyozok, ahányszor meghallom XD
5.
5.
Sethiran
A taktikai rész elég jó, a hangulata nem fogott meg, megnézni érdemes lesz. A másik Xcom jobban tetszett.
4.
4.
SLi
#2: Amennyire én levettem a lényeget, ez egy taktikai TPS spinoff-ja a sorozatnak, ráadásul nem tudjuk milyen nehézségen játszott a videón, szerintem azért lesz ebben kihívás csak fel kell majd nyomni a nehézséget.
2.
2.
dBLOOD
Hangulatosnak tűnik, csak szokatlan, hogy ennyire könnyű tucatjával leszedni az élieneket, az x-comban általában kettőt-hármat is hosszú ideig kellett cserkészni, ha nem kartad, hogy bedaráljanak.
1.
1.
DON GONDOCS
NA megvan az idei első játék amit megveszek, nekem kifejezetten tetszik ez a tps főleg a hangulata miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...