BioShock Infinite - vissza a Rapture-be

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Irrational Games a minap bemutatta a BioShock Infinite DLC-it, amik közül kettő meglepetésre a Rapture-ben játszódik majd. Az első csomagot már most letölthetjük.

Ahogy azt korábbról tudni lehetett, a BioShock Infinite három DLC-vel bővül majd, ezek mindegyike kiváltható a season pass segítségével is.

Az első, öt dollárba fájó csomagot már most letölthetjük, a Clash in the Clouds történet nélküli csatázást kínál: négy különböző pályán irthatjuk a hullámokban ránk törő ellenfeleket, miközben mindenféle kihívást teljesítünk, és persze megpróbáljuk magunkat minél feljebb tornászni a játék ranglistáján.

A második és a harmadik DLC egyenként 15 dolcsiba kerül, a Burial at Sea két epizódjában a Rapture-be térünk majd vissza - viszont még a város fénykorában, 1958-ban, hogy végignézhessük, hogyan kezd el pusztulni a víz alatti metropolisz. A történet alapvetően mellékvágányon halad, az első felvonásban Booker DeWitt magánnyomozót alakítjuk, a másodikban pedig egy rejtélyes hölgyet, Elizabethet. A két szereplő itt nem ismeri egymást, aztán hogy ennek mi értelme van az eddigiek után, az majd a történet végén biztosan kiderül.

A Burial at Sea első része még idén megjelenik, a második fejezetet valamivel később kapjuk meg.

Köszi, csongor1996!

32.
32.
RRRoyal
Nekem megvan a season pass LDC és a arany fegyveres DLC De nekem a Burial at Sea KELL!!!
29.
29.
Quent1n
#20: Először is ne hisztizz, nyugalom van. Másodszor meg mindenkinek van saját véleménye a te példád a 15k -ért 7-8 órás kampány az pont a legszélsőségesebb eset. Senki sem sírt te hisztizel itt, hogy de nektek semmi se jó hüp hüp.. Pont nem érdekelnek a DLC-k nem is veszem őket a véleményem mondtam el ennyi. Ha szerinted ez így jó és megéri akkor vedd-vidd. Sajnos te nem értetted a mondandóm lényegét.

"Nem csodálkozok, hogy a legtöbb játék készítő már szarik a játékosokra..." Ez meg a nap kommentje. Igen még a játékosok a hibásak hát természetes.. ^^ Egyébként meg meg kéne érteni, hogy nem a fejlesztők találják ki ezeket a dolgokat.
24.
24.
Raatkainen
Nagyon remélem hogy lesz ebből goty kiadás, egyre jobban érdekel a játék!
22.
22.
Oswald
Király lesz ez a Burial at Sea.
Ez legalább nem lesz lehúzás mint a drágalátos CoD-os vagy BF-es DLC-k.Remélem olyan jó lesz mint a Civilization V: Brave New World,vagy mint a The Walking Dead: 400 Days mert ezek tényleg hozzáadnak valami pluszt a játékhoz,nem csak 2 pályát meg 3 fegyvert.
21.
21.
Rakottkrumpli
Plusz még csak nem is a játékból kivágott részt lehet megvenni, meg a befejezését, mint egyes játékoknál, hanem plusz tartalmakat... de tudom nektek ennyi pénzért egy nyelv is kellene bele, ami fényesre nyalja a popsitokat...
20.
20.
Rakottkrumpli
#19: Kicsit gondolkozzál már! Ha 15.000 egy játék 7-8 órás kampánnyal, akkor miért sok 3700- 1-2 óráért? Meg ilyen dlc-k miatt sírtok, mikor mások szimpla skineket adnak ennél drágábban? meg 1-2 multis térképet? Nektek tényleg semmi sem jó... Nem csodálkozok, hogy a legtöbb játék készítő már szarik a játékosokra...
16.
16.
danez11
istenem de gyönyörűű :,) hangulat és atmoszféra a köbön
12.
12.
Zombiekiller6
#10: nem hanem annak, hogy vagy venni kell még psn cardot vagy kártyával kell fizetni, de itt magával a pénzösszeggel van a gondom.
11.
11.
Attól még hogy itt nem ismerik egymást, szerintem nagyon is van értelme ennek az új felállásnak. Constants and variables. Szerintem jó ötlet.
10.
10.
KeXxX
#4: Mi olyan bonyolult benne?
PS Store -> Search -> Bioshock Infinite -> Rákattintasz -> Lejjebb mész, látsz egy olyat hogy Addons -> kiválasztod a DLC-t -> megveszed és letöltöd
8.
8.
Zombiekiller6
#7: Kösz a becslést az nekem megfelelő. Annak meg örülök, hogy Rapture-be vissza (fénykorában) és Booker-rel meg Elizabeth-tel csak még jobb lesz!!!
7.
7.
Drazhar
#5: Ismerve úgy általában a DLC-ket, gondolom epizódonként 2-3 óra max.
6.
6.
Drazhar
Na ennyit arról, hogy Fitzroy lesz a főszereplő...
Hálaég, hogy nem jött be a tippetek, ez ugyan nem tűnik valami eredetinek (hozott anyagból dolgozik) de Rapture-be bármikor örömmel tér vissza az ember :)
5.
5.
Zombiekiller6
Engem az érdekelne, hogy kb. hány óra lenne a Burial at Sea 2 epizódja összesen!
4.
4.
Zombiekiller6
A Burial at Sea-t szívesen megvenném, de PS Store-on kicsit komplikált lenne megvenni és másra gyűjtök, de azért észben tartom ezt a DLC-t, mert szokás szerint szuper az atmoszféra, hangulat és a látvány!
2.
2.
Zedz
Burial at Sea mikor is fog megjelenni?
1.
1.
Andrew
Ezt Burial at Sea DLC-t nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...