Street Fighter V - 2018 előtt nem valószínű

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 6.
  • Hír
Link másolása
A Capcom producere, Tomoaki Ayano szerint hosszú lesz az út a Street Fighter ötödik részének elkészítéséig, mint mondta, nem is valószínű, hogy 2018 előtt megjelenhet a játék.

Tomoaki Ayano, a Capcom producere interjút adott a VG247-nek, amiben elmondta, valószínűleg 2018 előtt nem lesz ötödik része a Street Fighter-sorozatnak: "A játékfejlesztés hosszú és fáradságos folyamat. Ha visszatekintesz a sorozat múltjára, hat évig tartott, míg a Street Fighter II után elkészült a Street Fighter III, és kilenc évig, míg a Street Fighter III után megjelent a Street Fighter IV."

Ayano ezzel egyértelműen elismerte, hogy folytatódhat a széria, ami jó hír, az viszont kevésbé, hogy még sokat kell rá várni - és addig talán még több újrakiadása születhet a negyedik résznek.

Apropó, újrakiadás! Ayano ezen kívül azt is elregélte, hogy az Ultra Street Fighter IV új karakterei - Elena, Rolento, Hugo és Poison - hiába szerepeltek már a Street Fighter X Tekkenben, nem egyszerű copy-paste módszerrel emelik át őket a Street Fighter IV-be - aggodalomra semmi ok! A két játék ugyanis alapvetően más játékmechanizmussal dolgozik, a Street Fighter IV-ben például nincsenek Boost Combók, amiket ellensúlyozni kell valahogy, így valójában "a háttérben lázas munka folyik".

12.
12.
Dercsi
Ezen jót röhögtem...2018 :) Kb akkor poén mikor a szerencsétlen öregeknek bedobják hogy a műtétük 2026-ra van előjegyezve...
11.
11.
DBJoe
Én már nagyon várom,most újra elkezdtem a negyedik részt. :)
10.
10.
jszili32
#9: Nekem megvolt a 2, és egyik karakterrel sem tudtam továbbvinni a 3. elenfélnél.
De amugy az árkád kontrollerrel klasszissal könnyebb játszani
9.
9.
Roschach96
Akkor nektek MadCatz-es controlleretek van, hogy a combokkal nem volt bajotok, vagy csak én voltam olyan béna?
8.
8.
donkutyafasz
szerintem is felesleges még kiadni egy 5. részt, még rengeteg élet van a 4-ben
7.
7.
jszili32
A játékok egyik nagy istensége,
De rohadt sokat kell várni rá :(
5.
5.
aordog
A Nes-en imädtam az elérhetö 4 karakterével + Bisson-nal. Ami nekem még nagyon ütös volt az a Snes- es Street Fighter Alpha 2. Ez a mai napig egy példaértêkü rész.
4.
4.
Dreadlox
addig kiadnak még pár ultra mega giga kiadást cserélhető zoknival!
3.
3.
spikee576
Nagyon rétestészta effektus ez a streetfighter ezér nemlesz már soha az igazi.A 2-krész az az etalon,a többi egy nagy rakás fos...........
2.
2.
Sun9us
Capcom, és a lázas munka....
1.
1.
RangerFox
Amúgy sem volt nagy kedvencem a sorozat, örülök hogy később jön mert így legaláb normálisra meg tudják csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...