Injustice: Gods Among Us - Zatanna is beugrik

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
Már lassan követni sem tudjuk, hányadik DLC-jét kapja az Injustice: Gods Among Us, de mindegy is: a lényeg, hogy a soron következőre nem kell sokat várni, Zatanna Zatara a jövő héten mutatkozhat be.

Úgy fest, Zatanna Zatara, a Hawkman-képregényekben bemutatkozott bájos varázslóhölgy nem hiányozhat egyetlen DC Comics-alapú játékból sem: azt már ugye tudjuk, hogy az Infinite Crisisban szerepelni fog, és mint kiderült, az Injustice: Gods Among Usban is helyet szorítottak neki.

A következő DLC-ben ő kapja a főszerepet, augusztus 13-án repülhetünk rá 5 dollár, illetve 400 Microsoft Pont fejében. Köszi, Sanyeszpaloc$!

28.
28.
joker6669
Én kb 1 hete vettem meg scorpion-t és még pár karit...azóta is szürkén jelzi nekem multiplayer versus modban plusz a zombi módot se mutatja a settingsbe..miért lehet??
26.
26.
DON GONDOCS
Csak szerintem ennek a karakternek a leggyorsabb a mozgása scorpion mellet.
25.
25.
dcba
#7: Szivembol szoltal, en is a palyakat unom.Leszamitva h interaktivak, sztem tok lelektelenek.A mortalban olyan jok a palyak mind a mai napig nem unom oket, de ebben hihetetlen elettelenek.A sok reaktor bazis meg egy kaptafara meno varosos palyak.En szivesen fizetnek palya dlcert de a karakterekbol kizart h jot tegyenek bel.Mondjuk a martial manhunter pont tetszik, de sztem a tobbi dlc karakter ful gagyi.Lobo jo otlet volt de a megvalositasa nem tetszett.
24.
24.
Bandee0817
na, már megint megy a fotel harc xD 2 ember mindíg akad aki nem bírja hogy ne olvasson be a másiknak :D get a real life... ;)
16.
16.
joker6669
Én leszedtem a DLC karikat feltelepitettem de ugyanúgy szürkén mutatja őket.Ez miért lehet?:/
9.
9.
metercsiken
Ha tényleg ennyi dlc van, és még lehet több is lesz, akkor én inkább megvárok majd egy "teljes" kiadást.
Csak lesz?
8.
8.
RangerFox
Ezt rühellem, hogy lassan többet költenénk DLC-re mint magára a játékra.
7.
7.
Zoltanovits
Még jó,hogy season passos vagyok,és felháborítónak tartom amit ezek csinálnak.Manhunter-t sem és ezt sem kapom meg,+ még egy csomó fasza skinért is fizetnem kell plusszba.Jah és a legidegesítőbb az hogy a karaktererek kezdőképernyőjén ott vírít egy szürke hely (Superman- től jobbra) :S Vagy csak nekem?? Amugy szeretem ezt a játékot ,de már kezdem cefetül unni a pályákat.Arra nem értem ,miért nem gondoltak!?
6.
6.
Atti93
#2 Miert is szoptak most a Seasson Passesek? :D :)
5.
5.
strike19
Szerintem a Komplet Edition ugorhatna be,
3.
3.
zsmester
Nem hírderek semmit, de pont ezérz játszom vele nagyon nagyon olcsón... Amúgy jó játék, én szeretem a karaktereket, viszont játék+dlc megvétele nem kicsit lehúzás
1.
1.
Atti93
Nice.:D
várós :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...