A Wolverine írója jegyzi az Assassin's Creed-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak nem jött be annyira a korábbi forgatókönyvíró, Michael Lesslie munkája, s felkérte Scott Franket arra, hogy átdolgozza az Assassin's Creed-mozifilm scripjét. Cseberből vederbe?

Újra kell írni az Assassin's Creed-film forgatókönyvét, miután a jelek szerint a Ubisoft nem elégedett a korábbi tollnok, Michael Lesslie munkájával. A legújabb kiszemelt az a Scott Frank, aki a Különvélemény és legutóbb a Farkas scriptjéért is felelt. Sajnos életművében vannak sarkalatos pontok - lást a Wolverine-t -, de azért bizakodva várjuk, hogy mi sül ki belőle.

A Creative Screenwriting Magazine-nek adott interjújában az Oscar-díjra jelölt Frank bevallotta, hogy eddig még soha nem próbálkozott egy videojáték alapján dolgozni, de kihívásként éli meg a lehetőséget és így "valami teljesen más" dologgal próbálkozhat, mint előtte.

A film főszereplője Michael Fassbender lesz, a bemutató várható dátumát 2015. június 19-re datálják.

20.
20.
3ngin33r
Az Assassin's Creed az uborkások zászlóshajója (mostanában már szó szerint), remélem nem szúrják el. Mivel a sorozat szépségét mindig is a karakterek, és a hangulat adta inkább mint a történet így nagyobb esély van egy jó filmre csak pár dolgot kel szem előtt tartaniuk:

1.Ne akarjanak túl sokat: Ha arra összpontosítanak, hogy Desmond történetét adják át az kétféleképpen alakulhat, vagy követhetetlenül sok dolog lesz benne és cserébe altatóan hosszú is lesz és max. a rajongók fogják élvezni vagy semmi sem lesz benne és senki se fogja élvezni.
-A javaslatom: Minden főszereplő kapjon külön filmet, Ezio legalább kettőt. Ne koncentráljanak a jelenre, a történet a múltban van a jelenbeli részek csak a lyukak kitöltésére jók.

2. Aki sokat markol keveset fog: Nem lehet egyszerre a fanatikusok és az átlag ember kedvére is tenni mert egy 4 órás film lenne, hogy a történet is meg a magyarázat is benne legyen és az akció is kielégítőre sikerüljön.
-A javaslatom:Lőjék be az arany középutat. A rajongóknak kevesebb adattal is tetszeni fog a film ha jó lesz de cserébe a többieknek is elviselhető lesz, és nem robban fel az agyuk.:)

3. Ne úgy fejlődjön a film mint a játék: Kijött már 5 játék és nemsokára a hatodik, ne úgy tegyétek a frissítéseket mint azokban példának okáért ne a második filmben jöjjön be az úszás. Apróság de sok van belőle.

4. Ne dobjátok össze: Az Assassin's Creed az egyik legnevesebb cím sok pénz is van benne de nem ez a legfontosabb. Ha kellő erőt beletesztek 10-15 év múlva ez a játék lesz a mai játékok közül ami legenda marad mert van benne elég potenciál.
-A javaslatom: Inkább legyen több idő és tökéletes, tudom, hogy nektek pénz, de gondoljatok bele, 5 év múlva is elég lesz, hogy ez a címe?
19.
19.
alex512
#18: A ubisoft komoly pénzeket öl a megfilmesítésekbe, külön részleget hozott létre, ami az ilyen munkálatokkal foglalkozik. Nem csak eladták a filmes jogokat, mint a legtöbb stúdió. Szerintem elég komolyan gondolják ahhoz, hogy tényleg elkészítsék.
18.
18.
AnimeWarlord
Remélem ez a bioshockal ellentétben el is készül mad
16.
16.
Ebből se lesz több mint a többi játékfilmből.. (horrorokat kivéve)
14.
14.
Lauditore
Ezaz gyerünk.. Bas*zátok csak szét a kedvenc játéksorozatomat. Amúgy meg a könyvet kéne megfilmesíteni és nem lenne gond. Nemtudom ki olvasta, de az egész olyan mint egy forgatókönyv.
13.
13.
Drazhar
öööööö, how about no??????
12.
12.
SLi
a Wolverine tipikus "nem rossz, csak a jó nem ilyen" film
11.
11.
karneol81
10.
10.
EBR2000
Nem értem hogy a Wolverine miért volt rossz... Nem a legjobb film de nem éppen egy sötét rész az életében... Nekem mind1 csak jelenjen meg és legyen jó!
9.
9.
RoLee-man
#7: Na ez most meggyugtatott. Örülök hogy ő írta a Különvéleményt. Imádom a misztikus, gondolkodtató történeteket. Pl.: különvélemény, viharsziget ●.●
7.
7.
alex512
Kiábrándító látni, hogy egy alapvetően történetközpontú játék adaptációját rábíznak egy közepes kaliberű íróra, aki utoljára egy tisztán akciófilmet készített. Egyedül az a tudat ad reményt, hogy a Különvélemény forgatókönyvét is ő írta. Nem volt világmegváltó film, de egészen jó, és érdekes történetet hozott ki az eredeti novellából (értsd: az alapötleten kívül az egész történet az övé). És nem mellékesen ugye itt is adaptálnia kellett egy már kész alapötletet, méghozzá scifit a mozivászonra.
6.
6.
Yanez
A játékszériáért nem rajongok, de a témája nagyot fog ütni a mozivásznon, ha nem cseszik el, mint a legtöbb játékból készült filmadaptációt. We'll see!
5.
5.
DON GONDOCS
Nem volt rossz a wolverine de nagyon átlagos akció film volt. Sok akcióval és unalmas történettel
4.
4.
NemTudomMiLegyen
#2: Ha jelképes, akkor nem lenne napra pontos.
3.
3.
Gora
Mire megfilmesítik (ha) az összeset lesz 20** is :D
2.
2.
Dontrip
Még el sem kezdték forgatni, de a premier dátuma már megvan... Ezt sem rajongókért csinálják. (Ha ez csak jelképes dátum, akkor elnézést.)
1.
1.
Joker606
Mi a baj a Wolverine-el? Szerintem egyáltalán nem rossz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...