Amnesia: A Machine for Pigs - rémes pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Egy YouTube-os mókamester idő előtt rátette a mancsát az új Amnesiára, és összeállított egy háromperces montázst a játék legparásabb pillanataiból. Ha nem félsz a spoilerektől, tekintsd meg Te is!

Attól eltekintve, hogy PewDiePie erőltetett reakcióin csak mosolyogni tudunk, az Amnesia: A Machine for Pigs elég meggyőző horrorjáték, ráadásul a megjelenésig már nem kell sokat aludni: szeptember 10-én landol a boltokban. Néhány hideglelősebb szegmenst mutat be az alábbi videó. Köszönjük, Tücsök 112!

44.
44.
SwordFish
nem lehetne inkább a játékról beszélni?
43.
43.
Bazoo
Aki azt állítja hogy öntelt, az valószínűleg csak 1-2 videóját látta. Abszolút szerény srácként kezdte a videózást, nyilván a növekvő népszerűséggel egy kis önbizalom is jár. Ez egy jól felépített szerep a részéről, kellő öniróniával és humorral. A "kussban ülős végigjátszós" csatornákból is többszáz van. Ez a csatorna szórakoztatás céljából jött létre, és láthatóan sokan szórakoznak rajta. Ha nem tetszik amit csinál, ne nézd.

#37: Egyébként tudtad, hogy Cry és Pewdie jó barátok, és van egy csomó közös videójuk? :)
42.
42.
Tücsök112
én nem tudom kinek adjak igazat,azért vmilyen oka biztos van hogy ő van a trónon...
41.
41.
biohazard rex
#39: Fanboy?
Te biztos jobban ismersz engem...azért mert megemlítettem valamit ami tiszteletre méltó a részéről már fanboy vagyok. Fuck the logic...
40.
40.
Extol
úgy sikít mint a sarokba szorított r*banc
39.
39.
Pizza74
#38: Egy fanboytól nem vártam többet.

FIGYELEM! Ha nézitek ezt a szerencsétlent, ilyen értelmi, illetve retorikai szinten lesztek. Óvatosan!
38.
38.
biohazard rex
#37: http://www.youtube.com/watch?v=YPwFuCL33I8&feature=youtu.be&t=28s
:D
37.
37.
Pizza74
Először is azért igénytelen, mert igénytelen. Az, hogy sikoltozik mindenen, nevet ad mindennek, káromkodik, de annyit, amennyit az összes Guy Richie filmben együtt véve se hallottam, az egyszerűen mérhetetlenül infantilis, de legfőképp szánalmas.
Másodszor a legelkeserítőbb az egészben az, hogy van nézettsége. Az ilyet még néhány éve a földig alázták volna és egy hónapnál tovább nem kerülte volna el a süllyesztőt. Viszont a sok éretlennek már van internet elérése és csorgathatják a nyálukat erre az igénytelen förmedvényre. Egyszerűen azért mert 12 millió rajongója van, attól még nem lesz jó, sőt! Hallott már valaki Hannah Montatáról, Justin Bieberről, arról a nem emlékszem milyen Brothersről vagy a többiről? Ugyan az a történet. Ez az ember az internet Justin Biebere.
Végezetül megjegyzem, hogy az adakozás 2-3 év siker után már kicsit elkésett. Addig hol volt a jó szíve? Más, nála sokkal kevésbé ismert YouTube csatorna tulajok így is SOKKAL többet adakoznak. (pl.: Cr1t1cal minden bevételét alapítványokra költi. Cry-ról nem is beszélve...)

Nem mintha ezt bármelyik 14 éves elfogja olvasni, pláne nem megérteni.
36.
36.
biohazard rex
Mindenki írja, hogy ez a srác hogy el van szállva magától stb.
Ez a srác a pénze nagy részét jótékonysági célokra fordítja. 2 héttel ez előtt volt egy kampánya a humble bundle-ön ahol azt a pénzt amit ő kapott volna, azt valami víztisztító dologba fordította az afrikaiaknak. De itt páran biztos jobban képbe vannak...
34.
34.
Espio
És az eszébe jutott valamelyikőtöknek, hogy nem a közismert meme szövegével akarom kifejezni magam, mert már túl elcsépelt a számomra?
Tartalmilag ugyanazt jelenti, nyelvtanilag meg helyes amit írtam.

Engem különösképpen nem zavar, hogy égetitek magatokat azzal, hogy beleköttök egy grammatikailag korrekt mondatba, de az alaptalan rosszindulatú szarkazmus már elég idegesítő. Ha hibásan írtam volna, azt kulturáltan, cinizmus nélkül is meg lehetett volna fogalmazni. Bár nem lenne szabad meglepődnöm, hoztad a klasszikus színvonaladat, SLi. Régen nem voltál ilyen szélsőséges, de változnak az idők, legalább már tudom, milyen hangnemben kell beszélnem veled, hogy szót értsünk.
33.
33.
KőbányaKispest
#31: Mert igazából elég rossz lett, a 32-es jobban mondta.

A csaját viszont nagyon durrogtatnám. Nagyon kikapna.
32.
32.
goblinfing
#31: I don't want to live on this planet anymore"
31.
31.
Espio
#30: Most ez szarkazmus akart lenni? Csak mert nem szokásod dicsérgetni...
30.
30.
SLi
#26: nagyon jó az angolod!
29.
29.
giga321
Én nem rég ismerkedtem meg PDP-vel (nem személyesen :D csak a videóival), és én nagyon jókat szoktam szórakozni mit össze-vissza szerencsétlenkedik 1-1 videó alatt. A CatMario-s videóin rendesen sikítottam a röhögéstől. Amúgy az ilyen rage videói a legjobbak de az amnéziásat nem néztem meg (első részt) mert per pillanat is játszok vele (2 napja tolom és még nem ijedtem meg, what do? :/)
A csaja az tényleg jó csak ne legyen ennyire irritáló a hangja.
28.
28.
http://www.youtube.com/watch?v=UyYx7Ncs1sg 3:30
27.
27.
Tücsök112
nos,a helyzet az hogy a hozzászólók nagyrészével egyetértek,megértem azt akinek nem tetszik PDP,a sikerét legfőképp nem magának köszönheti,időnként mégis elbűvölő gamer tud lenni...
jöjjön a lényeg,elég jó kis játékkal lehet dolgunk,a szörny az nem tudom mi,nekem nem tűnik malacnak,inkább egy mutáns(nem kizárt hogy az)...de lehet hogy velem van a baj....ezek az összevágott részek eléggé szívhez kapósak voltak...valóban csökkenti az effektet az hogy ez csak egy videó,és végig ordibálnak rajta...
néha már ő volt az ijesztő:D
és még vmit,csak nekem tűnt fel hogy az ajtó,az asztal,a lámpa, a korsó és a "hexbag" ugyanúgy néz ki mint az Amnesia:The Dark Descent-ben?
látni lehet nagyon hogy a The Chinese Room ugyanazt csinálja mint az FG pár évvel ezelött,bár ezt maguk is elmondták,hogy egy közös projekt lesz...
szerintem ezt nem így kellett volna,meglátjuk ezt is,mi sül ki belőle...és érdemes volt-e a nagy "haverkodás"
és ez már tényleg az utsó:nem érdekes hogy az első trailerben a piggie majdnem kettétörte az egész házat,most meg úgy megy mint egy kóbor kutya?
26.
26.
Espio
Oh, God, most nézem. Több mint 12 millió feliratkozója van ennek a lownak?
I don't wanna live in this world anymore...
25.
25.
goblinfing
#24: Aki normális az nem subolja ezt a szerencsétlent..
24.
24.
altF4
#23: Szóval mert neked nem tetszik akkor az igénytelen, és akinek tetszik az is igénytelen. És azt gondolod hogy az ilyen hozzászólás azt tükrözi rólad hogy igényes vagy, vagy hogy intelligens?
21.
21.
goblinfing
mellesleg az amnesia nákam kifulladt azután miután 1 asztal mögé ugrottam 1 "szörny" elől és nem tudott utánnam jönni, 1 ideig fel le futkorászott aztán megunta és elsétált, 1 világ tört bennem össze, Penumbra nagyobbat ütött szerintem.
20.
20.
goblinfing
Legnagyobb poén hogy pewdiepie mikor nem a saját channeljén vinyog akkor elég normális, az még nagyobb poén hogy ő a legnagyobb youtuber.
19.
19.
eximmice
#17: Nagyon jól látod a dolgot,ez így igaz!
17.
17.
herlius
Csak azért tűnik kevésbé parásnak az elődhöz képest, mert ez a retardált gyerek végig dumálja meg vinnyogja az egészet. Teljesen elvész a játékból a nyomasztó, folytogató hangulat. Az ilyen típusú játékokat kötelezően csak este, egyedül és teljes csöndben érdemes játszani. Ha valaki folyamatosan melletünk kommentálja az eseményeket, azzal a játék lényege vesződik el, a folytogató egyedüllét és a hanghatások a játékmenet szempontjából teljesen elvesztik a hatásukat. Én egyáltalán nem aggódok, jó kis játék lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...