Jack Black is szerepel a Broken Age-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Bemutatták a Broken Age szinkronstábját, és a Double Fine nem is bízta a véletlenre a dolgot: a korábbi játékaiból már jól ismert színészekkel dolgozik majd együtt, így többek között Jack Blackkel is.

Még mindig PAX, ezúttal Double Fine-hírek érkeztek: Tim Schafer és csapata bemutatta a Broken Age szinkronstábját, köztük olyan színészekkel, akik már korábbi Double Fine-, de legalábbis Schafer-projektekben is részt vettek.

Így visszatér majd Richard Horvitz (Psychonauts), Nick Jameson (Full Throttle), Grey Delisle és Cree Summer (Brütal Legend), de szerepet kapott Jennifer Hale (szintén Brütal Legend), és Jack Black is. Üröm az örömben, hogy utóbbi csak egy cameo erejéig.

Aki nem tudná, a Broken Age a Double Fine új point & click kalandjátéka lesz, óriási sikert aratott a Kickstarteren - 3,3 millió dollárt dobtak rá össze a rajongók. A történet egy kislány és egy kisfiú egymással párhuzamosan pörgő életét meséli el. A Broken Age januárban válik először játszhatóvá a Steam Early Acces program keretében, lesz belőle PC-s, linuxos, Mac-es, ouyás és mobilos változat is.

7.
7.
Claymen
#5: Hagyd, mindenhova odakapar valamit, egy idegen nyelvet is zavarba ejtő helyesírással, aztán sose néz vissza. Na nem mintha bárkinek is hiányozna.
3.
3.
dBLOOD
2.
2.
Ecneb
A belépője fantasztikus volt :D Kíváncsi leszek a játékra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...