Battlefield 4 - így szabjuk testre a fegyvereket

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
A DICE szerint a Battlefield 4 fegyvereinek testreszabása az eddigi legmélyebb és legszemélyesebb lehetőségekkel kecsegtet. A kiegészítők száma több mint a háromszorosára nőtt - lássuk mozgásban is!

A játékban rendelkezésre álló fegyverekkel párosítva, számos lehetséges kombinációt alakíthatunk ki a testreszabás során. Ráadásul a rendszer könnyebben kezelhető, a játékosok gyorsan kiigazodnak a kiegészítők kínálatán, s így teljesen egyedivé varázsolhatjuk mordályainkat.

A fegyverekről kifinomult statisztikát olvashatunk, külön kitérve a sebzésre, pontosságra, tűzgyorsaságra, hatótávolságra és stabilitásra. Az irányzékok, hangtompítók, nagyobb tárak mellett számos álcamintát festhetünk rájuk.

Nézzük bele az alábbi videó segítségével!

27.
27.
PolluxHUN
#25: sok szerón squad-onkénti sniper limit van!
Am bruti ez a sok cucc!
17.
17.
Huntsman
A videó az elég kula! Youtube gémpléjeken többet lehet látni a témából. Lesz választék rendesen!
12.
12.
Kougat
Nekem tetszik ez, de remélem egy kicsit a fegyver balance jobban meg lesz oldva és nem mindenki a noob m16-tel fog rohangálni, mert az jó közel közép és hosszútávra...
9.
9.
Trapyd
Én pl elkezdtem a lista elejéről és addig nem váltottam fegyót, míg ki nem maxoltam (még nem értem a végére). Érdekes, hogy a szabadságtól a kötöttséget jobban értékelitek ebben a témában. Ez a szép mind mások vagyunk.
8.
8.
Faszi
#5 Meglehetne ezt oldani van elég kinai fegyver meg AK-t is használnak kinában.

#6 Na jó de az semmi én valahogy úgy képzeltem el mint a régi részekben volt mert ott minden nemzetnek más fegyverei voltak.

#7 Figyelj ez az én véleményem szerintem kicsit változatosabbá tenné a játékot mert igy tök mind1 hogy milyen nemzettel vagy úgy is ugyan azt a fegyvert használod.
7.
7.
HaruXIII
#3: Nem rossz ötlet, csak az a baj, h vannak emberek akiknek van egy bizonyos kedvenc fegyvere. Nekem pl a SCAR-H ami azt jelentené, h csak amcsi oldalon lehetne, de a SCAR-t a Belga FN Herstal Belga cég gyártja ami azt jelenti, h az amcsikon kívül bárki más is hozzá tud férni. A másik példa az Orosz MP412 Rex amit a Ruszkik Import célra készítettek vagyis csak akartak, mert abból sem lett semmi.
Nah mindegy én nekem tetszik az ötlet sak kicsit problémás max azt lehetne csinálni, h mondjuk 5. service star után más frakciók is tudnák használni vagy egy bizonyos szint után mint a M16/AK-74-et BF3-ba. Én mondjuk BF3-at mindig így játszom, hogy a frakcióhoz illő fegyvert használok :D
6.
6.
ribizly
#3: Most nem kötekedés képpen mondom, de ilyen eddig is volt. Legalábbis jellemzően voltak olyan fegyverek (pl. smaw/rpg), amelyek attól függően voltak a listádban, hogy melyik csapatban játszottál éppen...
5.
5.
Sniper Fox
#3: És ha kínai vagy akkor használj kínait? Csak azért, mert lényegesen több ruszki meg amcsi fegyver van mint kínai, így hátrányba lenne az aki azt használja. Az egyensúlyt is nehéz lenne beállítani az oldalak között.
3.
3.
Faszi
Ez nagyon jól néz ki már BF3-ban is sok hülyeség volt a fegyverekhez de ahogy elnézem itt 2-szer annyi lesz. Még aminek tudnák örülni az hogy ha amcsi vagy akkor csak amcsi fegyvereket használhatsz ha ruszki akkor ruszkit... igy legalább rákényszerülnék hogy mást is használjak.
2.
2.
Gamerdavid
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...