PlayStation 4 - gyors lesz az utánpótlás

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
A Sony ígéretei szerint nincs ok aggodalomra: mindenki, aki PlayStation 4-et venne az ünnepek során, hozzájuthat majd a géphez, és nem kell az üres polcok látványától tartania.

A Sony azt mondja, óriási az érdeklődés a PlayStation 4 iránt, a legutóbbi információk szerint egymillió előrendelője már biztosan van a konzolnak. A kérdés persze adott: biztosan jut majd mindenkinek?

Nos, Jack Tretton a Fox Businessnek adott interjújában fejtette ki, hogy igen, biztosan. A nagy kereslet ellenére biztosan nem találkozunk majd kongó polcokkal, a Sony azonnal újra tudja majd tölteni a készleteket, erről a legyártott gépek egy részének tudatos visszatartásával gondoskodott. Tretton szerint a céljuk az, hogy bárki, aki PS4-et akar venni az ünnepek folyamán, hozzájuthasson a géphez gond nélkül.

A PlayStation 4 az USA-ban november 15-én, Európában pedig november 29-én rajtol el - a hivatalos forgatókönyv szerint először 32 országban. 400 eurót kérnek majd érte.

19.
19.
Cipo3
edigitálnál a köv üzenet fogad ha meg akarnám veni a PS4-et:

"Megszűnt termék
Tájékoztatjuk, hogy kosarából egy termék a kosárba tétel és a megrendelés leadása között kikerült webshopunk kínálatából. "

Persze a termék ott van, újra megpróbálhatom
18.
18.
Cipo3
#4: Teljesen hiteles mivel azt írják: A MEGJELENÉS napján. Itthon meg mikor jelenik meg? Jövőre.

Már az amazonon sem lehet rendelni annyira sok a rendelés (német amazonon még igen), szerinted mennyire fog ide eljutni? 2000 magyar fog osztozni 200 gépen. Igen valakinek lesz, de sokaknak nem. És persze akinek lesz azok ide írnak, nekünk meg majd csöpög a nyálunk.
17.
17.
p3ti
Ha Xbox lenne a hír címében már 500 gyökér csapkodná a korlátot miszerint : Én má 2 éve megmondtam, sőt, csak ezért regisztráltam az oldalra hogy ezt leírjam !!!!
Amugy ekkora kereslet mellett nagyon kevés az az 1 milka ami el akarnak jutattni a boltba...
16.
16.
en is mar juliusban elorendeltem, kivancsi leszek jut e minden elorendelonek itthon
15.
15.
metercsiken
Mire oda jutok, hogy vegyek egyet szerintem már akciózni is fogják, csak hogy fogyjon el végre. : ) ........sajnos! : (
13.
13.
Huntsman
Én már július végén megrendeltem az egyik konzolos bolttól. Nekem már nagyon késeinek tűnik a szeptemberi előrendelés... 1+milla előrendelés az egész világon, kiváncsi vagyok Mo-ra mekkora készlet jön, de szerintem nem mindenki fog hozzájutni. Ne legyen igazam...
12.
12.
gyerecske
Én inkább megvárom az első teszteket és a játékokat.
10.
10.
crashpipi
#4: Egy Edigital-lal vagy egy Gameshop-pal hidd el nem lesznek garanciás gondjaid. Nyugodtan rendeld meg tőlük! Én is azt tettem.
9.
9.
Czigi
8.
8.
nomcsa
#4: nagy eséllyel nem kacsa, de szerintem a legmegbízhatóbb, ha pl 576 vagy egyéb ilyen helyekről rendeled meg.
5.
5.
EBR2000
Ez a ps3 után egy alap elvárás! Egy nagy cegnél cink ha nem jó az utantőltés.
4.
4.
iTomi13
Srácok! Láttam néhány oldalt, ahol már nagyban reklámozzák az előrendelést (magyarországi oldalak), hogy külföldi cégtől biztos papírokkal és garanciával, mennyire érdemes hinni ezeknek?
1.
1.
KeXxX
milyen rendesek. ebben az 1 millió előrendelt konzolban az egész világ benne van vagy csak egy pár ország?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...