Plants vs. Zombies 2 - októberben Androidra is

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 25.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint októberben fut be az androidos mobilokra és tabletekre a Plants vs. Zombies második része. Az Electronic Arts még nem erősítette meg hivatalosan a megjelenési dátumot.

Noha a Plants vs. Zombies 2-t eredetileg csak iOS-re jelentették be, és először kizárólag az Apple-kütyükön tette tiszteletét a játék, az Electronic Arts sosem titkolta, hogy más platformokra is kiadná.

Most úgy néz ki, nem is kell rá sokat várni: a Polygon úgy tudja, októberben jöhet az androidos változat belőle. Az Electronic Arts még nem erősítette meg a dátumot, de kizárt, hogy sokáig húzná a dolgot. A Plants vs. Zombies 2 egyébként óriási siker, szeptember elején arról írtunk, hogy majdnem 25 milliószor töltötték le.

4.
4.
thomasso
Az a gond ezzel a game-mel, hogy egy idő után rákényszerít, hogy újra és újra játszd a pályákat. Pont külföldön voltunk és megvettük, reggelt egyet egy ismerős, (elsőért nagyobb sorbanállás volt, arra emlékszem Pittsburgh-ben töltöttem telóra..). itthon elkezdtem tesztelni, de sajnos csillaggyűjtés az egész, máskülönben nem tudsz továbbhaladni, vagy vásárolsz. Sajnos 11 pálya után vissza az elejére, és egyenként csillaggyűjtés, hogy átmehess másik idősíkra... egy idő után unalmassá válik a játékmenet, az első pörgősebb volt, kevésbé pénzéhes és lazább.

Amúgy gameplay video itt:

http://www.youtube.com/watch?v=8pp9b2sPGpI
3.
3.
giga321
Csak így tovább. Megse álljanak a pc-s verzióig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...