Star Wars 1313 - amit még nem tudtunk róla

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars 1313 törlését hivatalosan még mindig nem jelentették be, de jó esély van arra, hogy a projektet lelőtték. Az IGN exkluzív demót látott a játékból, és le is írt róla egy-két olyan dolgot, amit még nem tudtunk.

Negyedórás demót látott az IGN a Star Wars 1313-ból, és egy előzetesben le is írt róla mindent, sőt egy új artworköt is hozott nekünk.

A cikkből kiderül: igazak voltak a pletykák, a Star Wars 1313 főszereplője tényleg Boba Fett lett volna. A 2012-es E3-on bemutatott demóban még egy "placeholder" főhős szerepelt, a készítők valószínűleg nem akarták idő előtt lelőni a meglepetést, miszerint a játékosok a Star Wars ikonikus fejvadászát irányíthatják a játékban.

A történet a Tatooine-on kezdődött, Fett Jabbánál vállalt be egy munkát. Érdekesség, hogy itt még nem viselte híres páncélját, az IGN szerint a játék során fokozatosan szedhettük volna össze Fett felszerelését. Utána Coruscant következett, a játékos az alvilági 1313-as és a nyomornegyedet, az 1314-es emeletet is bejárhatta. Az akció mellett Uncharted-szerű platformrészek is voltak a játékban, és lett volna egy társunk, egy droid, aki a sztori egy későbbi pontján elárult minket.

A Star Wars 1313 eredetileg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készült, és bár múlt időben írunk róla, valójában a játék törlését még mindig nem jelentették be hivatalosan: a LucasArts áprilisi bezárása után azt mondták a készítők, megpróbálják megoldani, hogy a játék elkészülhessen. Mondjuk most már tudjuk, hogy a droid áruló.

15.
15.
Gora
Kár lenne érte, de sajna FU3 sincs kilátásban.
14.
14.
Edgar26
Csak csatlakozni tudok: ezért nagyon kár lenne, baromi sok lehetőséggel bír.
12.
12.
Drazhar
#4: Pontosan. Így, hogy a nagy fordulatot is lelövik, kicsit olyan mintha "minden mindegy" alapon osztanák meg velünk.
11.
11.
Danelon
:( engem már a Boba Fett-el megvettek :( kár lenne érte
10.
10.
nero66
#9: Most ezt mért kellet? Végre egy egész normális kommentet írt, senki sem szólt hozzá, de neked akkor is bele kellett kötni.Ez után ne csodálkozz ha tele szemeteli a postot... :/
8.
8.
ZephyrDavid
Hát amit kiadtak gameplayt azon elég jól nézett ki már akkor. Akár next gen-re is eltudnám képzelni...
6.
6.
Kar erte, pedig nagyon vartam. A Star Wars force unleashedben is azok a reszek tetszettek amikor valami szemetdombos bolygon kellett nyomulni, vagy ahol latszodnik jobban a kornyek, nem csak a fenykardozas meg az urhajok. pont nekem valo lett volna a nyomornegyed sb, igazi sci-fi vilag!
5.
5.
BalEee
Ha mégis megjelenne, köszönjük a droidos spoilert :)
4.
4.
Scoo
Az sajnos rossz előjel, hogy egyre több minden kerül ki róla, mert ez azt jelenti, hogy a készítők mindent megpróbálnak bedobni, hogy valahogy életben tartsák a projektet. Ha már a sztoriról is beszélnek, akkor az már régen rossz.
2.
2.
Hanoi
Ha valamelyik nagyobb cégnek van egy kis esze, lát benne fantáziát, és befejezik.
1.
1.
metercsiken
Pedig ebből baromi jó játék is lehetett volna!
Remélem végül azért sikerül megmenteni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...