Next-gen konzolokra is megjelenik az F1 2014

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
Bár még az idei F1-es szezont feldolgozó játék sem jelent meg, a Codemasters már a jövőbe tekint. A kiadó megerősítette, hogy az F1 2014 már Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik, és 60 fps-sel fog futni.

Andy Gray, a Codemasters kommunikációs vezetője elmondta, hogy az F1-játékokért felelős részleg már elérte a csúcsot a jelenlegi generációt tekintve, nem csupán a látvány, hanem minden más, például a fizika szempontjából is.

Éppen ezért az angol brigád már a jövőbe tekint: az F1 2014 már next-gen konzolokra is meg fog jelenni és 60 fps-sel szalad majd. Szinte minden aspektusában fejlődni fog; a hardverek nyers ereje lehetővé teszi, hogy még élethűbben és pontosabban szimulálja az olyan tényezőket, mint a guminyomás, az aerodinamika és a fizika.

Hivatalos bejelentés még nincs, ami érthető, elvégre október negyedikén ott van még nekünk az F1 2013 is.

11.
11.
tomihools
Nekem tetszik és jó úgy ahogy van a játék. viszont azért egy két dolgot rakhatnának vagy javíthatnának benne!
1. a törés szimuláció nagyon gyenge azt mindenképp lehetne fejleszteni.
2.AI versenyzők realisztikusabb vezetése,ütközések,ki csuszások.
3.verseny előtt te mehess ki a boxból és menj egy kört és állj fel a rajtrácsra.
4. legyen felvezető kőr.
5. a biztonsági autó azért néha be is jöhetne. mert eddig nálam egyszer vagy kétszer jött be csodálkoztam is. de pl monacoban egy tömegbalesetnél ki sem jön. érdekes.
6.legyen a verseny után levezető kőr és mondjuk egy kisebb díj átadási ceremónia
7. lehetne azért kicsivel több meghibásodás pl véltó gondok,motor gondok defekt. defektet pl csak akkor kapok a falnak neki megyek gyorsan de még épp csak annyira hogy ne törjem rommá a kocsim.
10.
10.
#9: Legyél kreatív, gondolkozz, értelmezz és rájössz, hogy véletlenül elírtam a dátumot, valószínűleg, mivel lassan 10 ( tíz ) hónapja 2013-at tapossuk és 2013-ban írok tavaly ( !!! ) megjelent programról. Természetesen a 2012-es változatról van szó, de ez egy teljesen jelentéktelen információ annak tükrében, hogy milyen minőséget képvisel is maga a program. Vagy, mit ígértek és mi valósult meg belőle! Hogy milyen felháborodás volt és mennyire nehezen ismerték el a saját hibájukat, adtak ki egy javítást ( meg évente új változatot ) és nem, hogy előremutató lenne a sorozat én sokkal inkább visszafejlődést, minőségvesztést érzek. Persze a látvány az ott van, de az vajh'mi'kevés...
9.
9.
DarkLord
#8: te miről beszélsz F1 2013 megjelenés október 04. előre repültél az időben, hogy már így vágod a dolgokat?
8.
8.
A 2010 es hatalmas blama után ( ami iszonyatos VISSZALÉPÉS volt még az F1 2002 -höz képest is ) kíváncsian próbáltam ki a 2013-at hátha jobb lett és megdöbbenve tapasztaltam, hogy SOKKAL butább, szürrealisztikusabb és idegesítő az egész. SZÉP! Ezt nem vitatatom, nagyon jó hangulata van, de mint autós játék egy nulla. Úgy mozog a kocsi, mint valami motorcsónak szimulátor, kikapcsolt segédletekkel is baromira rásegít a kormányra, az ellenfelek EGYENES VONAL MENTÉN cikk-cakk-ba mennek előttem ( ilyet 4x4 kormányzott kerekű autóval nem lehet csinálni, nem, hogy F1-essel) ... esatöbbi... ésatöbbi. Senkinek semmilyen körülmények közt NEM AJÁNLOM ! :(((
7.
7.
Quent1n
#6: Sosem vártam HC szimulátort tőlük hanem egy élettel teli játékot :) Persze elismerem a mai steril F1-ből nehéz ilyet csinálni de nem lehetetlen. Szóval az én kritikáim sosem a HC versenyzés hiányáról szóltak magával a vezetési élménnyel sose volt nagy bajom ebben a játékban. :)
6.
6.
simon 555
#4: Az a baj, hogy itt nem a játékkal van a gond hanem az elvárásokkal.
Ugyan is páran egy HC szimulátort várnak, de nem fognak sose azt kapni a Codemasterstől. Valószínűleg nem lenne gond nekik, hogy csináljanak egy ilyet, de nem áll érdekükben.
Képzeld magad a helyükbe. Nálad vannak az F1 jogok, a legnépszerűbb autó sport jogai. Csinálni akarsz egy játékot, akkor milyet fogsz csinálni? Egy HC szimulátort amit jó ha megvesz az a 100 ezer HC szimulátor fan akit érdekel, vagy egy árkádosabb, könnyedebb autóversenyt ami akárki számára élvezhető és megveszik 1-2 millióan? Szerintem a döntés egyértelmű.
5.
5.
Ragnarox007
#4: Igen ezt elismerem, és mondom LanciaPower-t is megtudom érteni, főleg hogy azért a Codemasters-től sokkal többet várna az ember (jogosan persze), de én lényegében arra gondoltam, hogy az emberek többsége hihetetlenül könnyen fikáz mindent. És közben nem gondolnak bele, hogy mennyire nehéz is fejleszteni egy adott játékot, és ha valami kevésbé látványos/szórakoztató, akkor rögtön jön az anyázás és a fikázás, sokszor érvelés nélkül persze. Egyébként nem vagyok Codemasters fan, és nem is szeretném őket védeni vagy hasonló, de ezt a dolgot akkor se tudom hova tenni :) Persze nem vagyunk egyformák, hiszen ahány ember, annyiféle vélemény :D De egyébként tényleg igazad van, ugyanis számukra minden lehetőség adott, hogy jó játékkal álljanak elő, de ezt ugye vagy ki tudják használni, vagy nem...
4.
4.
Quent1n
#3: Ha az első Codies F1 játék lenne akkor azt mondanám oké amit írsz. Így viszont nem értek egyet, teljesen jogos a kritikák többsége a játékkal szemben. SAJNOS, mert amúgy lehetne ebből egy szuper játék csak vetélytárs híján jó ez nekik így is.. Persze nem gyerekjáték a szoftverfejlesztés de elég sok pénzük van és elég jó csapatuk ahhoz, jobb játékot csináljanak.
1.
1.
simon 555
"60 fps-sel fog futni."

Ez a minimum egy next-gen autós címnél szerintem:)
Kíváncsi vagyok, hogy F1 tekintetében mit tudnak kihozni a next-genből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...