Battlefield 4 - részletek a játékmódokról

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
A DICE háborús shootere hét játékmóddal indul, s az alapjáték tíz térképet tartalmaz majd. A svédek most pontosan részletezték nekünk, hogy hány játékosra tervezték azokat, s mit kell róluk tudnunk.

Ha felütjük a Battlefield Blogot, akkor a multiplayer játékmódokról tudhatunk meg ezt-azt a DICE tolmácsolásában. S mivel rendesek vagyunk, most kiemeltük nektek a lényeget. Íme:

Azt már tudtuk, hogy tíz térkép és hét játékmód áll rendelkezésünkre az október huszonkilencedikei startkor, de most még mélyebbre ásunk.

  • Conquest: (játszható a bétában) jármű-alapú hadviselés keveredik az intenzív gyalogos harccal. 24 játékos Xbox 360-on és PS3-on, 64 PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Commander mód opcionális.
  • Domination: (játszható a bétában) gyors tempójú gyalogsági változata a Conquestnek. Minden platformon 20 játékosra tervezték. Nincs Commander-mód.
  • Obliteration: (teljesen új mód) őrült hajsza járművekkel vagy gyalog, bombákkal. 24 játékos Xbox 360-on és PS3-on, 32 PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Commander mód opcionális.
  • Defuse: (teljesen új mód) kompetitív közelharc. 5 vs. 5 felállásra tervezték minden platformon. Nincs Commander-mód.
  • Team Deathmatch: a klasszikus shooter-móka BF4-stílusban. 20 játékosra tervezték minden platformon. Nincs Commander-mód.
  • Rush: harc az ellenséges területek mélyén, cél az M-COM állomások felrobbantása. 24 játékos Xbox 360-on és PS3-on, 32 PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Commander mód opcionális.
  • Squad Deathmatch: négyfős osztagok harca korlátozott járműutánpótlás mellett. 16 játékosra tervezték minden platformon. Nincs Commander-mód.


Még valami: a Battlefield 4 október 29-én jelenik meg.

11.
11.
groser
Így kell ezt csinálni, jó hangok-hangzás! Ezek után tőlem a grafika átlagos is lehetne.
9.
9.
mestermagyar
#8: Én szimplán realisztikusnak nevezném, deha a te univerzumodban már kifejlesztettek újraklónozási technológiát, akkor biztos igazad van. :D
8.
8.
#7: igen igen! remek lesz :> Battlefield: CS
7.
7.
piskóta
Én úgy hallottam, hogy a Defuse módban mindenkinek csak egy élete van, szóval, ha ez igaz , akkor meg van a kedvencem. Izgalmas lesz megtartani azt az egy életet. Régóta vártam már ilyesmit.
6.
6.
#5: köszi a beszámolót, nagyon értékes :) a hangok még jobbak? úristen, a 3 hangjai is nagyon ütősek, hova lehet azt még fokozni... amúgy azt nem tudod, hogy a többi frakció karakter hangjai átjöttek-e a 3-ból, vagy újravették őket? mert a multis videókban a 3 hangjait lehet hallani általában... vagyis nagyon hasonlóak.
5.
5.
salaxx
azt nem írtam, hogy hol: Bécsben a Game Cityn, ingyenes a belépés, még holnap is tart...igaz a BF4 terem előtt kb 1 óra sorbanállás garantált + belépés csak 18 év felett. Ha valaki esetleg pont Bécsben van, akkor ne hagyja ki...
4.
4.
salaxx
Ma volt szerencsém kipróbálni a dominationt. Csak 1 300 ticketes meccs volt, meg az ember nem akar annyira szarul szerepelni, szóval sokat nem nézelődtem :). de ami tempó közben is átjött, hogy a grafika gyönyörű. A szigetes mapon voltunk, ahol vihar tombol. Tényleg ott érezte magát az ember. Valami nagyon jóféle fülhallgató volt, de szerintem anélkül is feltűnt volna, hogy a hangok fejlődtek szerintem hatalmasat. A fegyverek sokkal nyersebben, "ütősebben" szólnak, mint a 3ban.
A kínai teambe csöppentem...a szövegelésük rettentően idegesítő :)
Nem tudom, hogy másik frakcióknál is választható lesz-e, de a kínai medicem valami foszfor (napalm??) gránáttal volt felszerelve. Bedobod, nem szól akkorát mint a frag de utána még 2-3 másodpercen keresztül sebez.
Tavalyelőtt (vagy már azelőtt?) egy ugyanilyen rendezvényen történt próba után határoztam el, hogy előrendelem a 3-at...most a 4nek is ez lesz a sorsa :)
3.
3.
Gamerdavid
Nekem valamiért hiányzik a jó öreg CTF. Na mindegy, így is baromi sokat fogom tolni.
2.
2.
traumraise
#1: ezek az alapértelmezett számok, a szerverkezelőkben ettől eltérőeket is be lehet állítani majd...
1.
1.
Inferno
nemár hol maradnak a 32-46 fős teamek főleg úgy h azt mondták a pályák nagyobbak mint 3-ban :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...