Assassin's Creed IV - lopakodási útmutató

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 20.
  • Képek
Link másolása
A Ubisoft blogján találunk néhány képes útmutatót arról, hogy a lopakodás során milyen eszközök állnak rendelkezésünkre az Assassin's Creed IV: Black Flagben. Lesz itt rejtett penge, füstbomba és fúvócső is.

Ha kerülöd a nyílt konfrontációt, akkor - az előző részekhez hasonlóan - ismét számos lehetőséged lesz arra, hogy ellenfeleidet feltűnésmentesen likvidáld. A nagy kedvenc rejtett penge ismét visszatér, de lesz itt füstbomba, mély álomba taszító lövedékek és fúvócső is. Edward Kenway repertoárja tágas és remekül használható.


Az Assassin's Creed IV: Black Flag világszerte október 29-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, a PC-s, Wii U-s és next-gen verziók dátuma november 22.

Sínen a filmadaptáció

Az Assassin's Creed-film co-producere és főszereplője, Michael Fassbender szerint a filmadaptáció "határozottan sínen van" a színfalak mögött. A The Daily Beastnek adott interjújában Fassbender kifejtette, hogy már a forgatókönyvet várja, amelynek tervezetét a brit író, Michael Lesslie veti papírra. A scriptbe állítólag a Wolverine írója, Scott Frank is belepiszkált. A színész bevallotta, hogy ugyan hallott már a játékról, de még nem próbálta, ugyanakkor nem is tekint rá szimpla videojátékként, hiszen a fejlesztők bemutatták neki annak kidolgozott történetét. Szerinte az ötlet, miszerint újraélhetjük az emlékeket - nagyon érdekes.
A film 2015. május 22-én kerülhet a mozikba.
18.
18.
adam6751
#17: ja:
http://tinyurl.hu/yrXR/
17.
17.
adam6751
Az első tesztből az derült ki hogy az összes fő és mellékküldetést megcsinálhatod észrevétlenül. Plusz nem lesz 5 órás felvezető, 10 perc után már Edwardot irányítod. És lett pár új ellenféltípus. Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de ha minden igaz egy igaz AC játékkal van dolgunk, (ahol remélhetőleg) rajtad múlik hogy milyen módszerekkel viszed végig a játékot.

Ja, és kell a fasznak a fúvócső! Úgy is rejtett pengével szedem az áldozataimat...
16.
16.
adam6751
Ezeket a képeket már hetekkel ezelőtt láttam...
15.
15.
Gamerdavid
#8: xD. Ez jó volt.

Hagyjuk már a lopakodást, minek bujkáljak a bokrokban meg a fákon, ha van nálam egy pisztoly meg még csomó fegyver, amivel fél perc alatt ledarálok egy egész hadsereget?
13.
13.
Dezseee
...van baj
8.
8.
RetecH
Remélem jobban lehet majd lopakodni mint az előző részben. Nem mintha ott nem lehetett volna, de nehezen tudnék felidézni igazán emlékezetes és hosszú lopakodással eltöltött időt.
#7: Ajándék Kemuris pólót és Kemuri nyelvű kézikönyvet nem kapunk?
6.
6.
bodortamas1
5.
5.
#4: Az a baj, hogy az Assassins dolog csak az 1.részében lehetett kihasználni, mert ott még templomos féle ruhában voltak, de ezt a lopakodást már az AC2-től nem lehetett normálisan megoldani (ahány karakter annyi személyiség is). Ettől még az egész széria nálam a legjobb játék.
4.
4.
Dezseee
Igen,egyértelműen a harcra mentek rá. Szerintem pedig az szörnyű. Nem azt mondom,szép,és látványos. De valójaban abból áll hogy az ég vilagon mindent counterels. Ami tenyleg szep,de rohadt unalmas egy idő után. Beugrasz 15 ember közé,és szépen minden utest counterezel,mert ugye tök mind1 hogy milyen irányból jon a támadás,mindent 1 gombal kivedesz,sőt utána még az ellenséget is megölöd. Én pont azert minden ACt sunnyogósan viszek vegig,aztán ha elbaszom,marad a counter csata.
3.
3.
Amúgy csak én gondolom azt, hogy az elején Connor megtalálja Edwardnak a naplóját és úgy kezdődik a játék. Azért gondolom, mert az AC3 i nem Connorral hanem Haythemmel kezdődőt.
2.
2.
#1: Az AC3 nagyon jó volt, de én egyszer sem használtam a bombát.Szerintem itt sem fogom. Amúgy nagyon jó a fúvócső. Az egyik legjobb játék lesz ebben.
1.
1.
caligulanero
harmatos. pedig a revelations bombás újítása nagyon érdekes volt; a hárommal egyetemben érezhető, hogy a nyílt konfrontáció az uralkodó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...