Részletek a Deus Ex: Universe-ről

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 21.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix Montreal már javában keresi a megfelelő színészeket a next-gen Deus Exhez. A jelentkezőnek egy sor fontos kritériumnak kell megfelelnie, azon kívül, hogy japánajkú legyen. Ázsiában járunk a folytatásban?

A Superannuation értesülései szerint a Square Enix Montreal már a megfelelő színészeket keresi az új Deus Ex motion capture és szinkronmunkálataihoz. A sikeres pályázó Hiroshi Saitót alakíthatja a játékban, aki egy húszas vagy harmincas évek elején járó ázsiai férfi. Feladata az, hogy beszivárogjon az Augmented Rights Coalitionbe.

Sportos japán férfiről van szó, a fejlesztők szigorúan veszik a tulajdonságokat: adott a magasság és testsúly, csak az a művész kapja meg a szerepet, aki a kritériumoknak megfelel. Hiroshi Saito egy Illuminati árnyékügynök, s miután beszivárgott a Augmented Rights Coalitionbe, meg kell buktatnia annak vezetőjét, s ott különféle belső támadásokat kell indítania. A szereplő erős, ellenszenves, ravasz és arrogáns, ugyanakkor fegyelmezett, érzelemmentes és intelligens. Enyhe japán akcentussal beszél és remekül ért a harcművészetekhez. Ha valakinek már van tapasztalata a motion capture-ben, az előnyből indul.

Bár a casting oldal nem tesz említést a Deus Exről, nem kell nagy tehetségnek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk: a fenti kifejezések a játékra utalnak. A kiadó célja az, hogy további játékokkal, könyvekkel, miegyébbel bővíti a frencsájzt - ezek alkotják együttesen a Deus Ex: Universe-t.

Az új játék PC-re és next-gen konzolokra érkezik valamikor a jövőben, de különféle spin-offok is várhatóak mobilokra és tabletekre.

8.
8.
KopyAti
Erre a játékra mindent lehet mondani, csak azt nam, hogy szar! Add nekem a dobozos változatodat! :)
5.
5.
giga321
Hát remélem Adam Jensen marad azért a főszereplő. Én bírtam.

Az eggyes kommentelő meg játsszon agyatlan lövöldékkel. A Komolyabb téma úgy látszik már magas neki.
2.
2.
dBLOOD
Nem biztos hogy Ázsiában fog játszódni, lehet hogy csak a leghülyébben hangzó szinkronhangokat keresik. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...