101 tény, amit tudnod kell az Assassin's Creed 4-ről

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Videó
Link másolása
Egy kilenc perces előzetes tett közzé a Ubisoft az Assassin's Creed IV: Black Flagről, amely minden fontos dologra rávilágít, ha eddig egy sötét barlangban éltél. Szó esik a történetről és a játékmechanikáról.

A videó alján észreveszel egy menücsíkot, s a megfelelő pontot kiválasztva minden részletet megtudhatsz a kívánt témáról. Nevezetesen a történetről, a tengeri hadviselésről, a helyszínekről, a kalózéletről, a víz alatti világról, az élővilágról, valamint a lopakodásról és a fegyverekről.

A Ubisoft kitett magáért: kilenc perces fejtágítás következik:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag október 29-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. A PC-s, a Wii U-s verziók november 22-én jönnek, míg a next-gen változatok a konzolok premierjekor.

52.
52.
p3ti
" élvezitek mást basztatni :D? "

Majdnem elsiklottam eme bölcs szavak felett. Kemuri lassan olyan lesz mint a Rainman, retardált, de néha néha érdemes odafigyelni rá
50.
50.
adam6751
Megvan az első végigjátszás...
49.
49.
#48: Azért vannak a kommentek, hogy írjunk neked meg mért fáj ez? Nem vagyok 12 éves, se csitri.Milyen elméletemmel kritizálom magam mégis? Mi bajod van?
48.
48.
exonic
#46: Lion, itt te vagy az egyetlen aki sz*rt kavar egy tök ártatlan cikkben, a saját elméleteddel magadat kritizálod, hisz te kaptad fel a vizet az interneten egy kommentre és válaszolgatsz mindre... csak maradj csendben és ne játszd a 12 éves kis csitrit!

A cikkhez visszatérve pedig szerintem jó lett a videó, bár az engine-t én is kezdem elavultnak érezni. (...pedig a gépemen az AC3 sem ment...bár azt hallottam sokról nem maradtam le :D)
47.
47.
McDuff
Sok,sok,sok!
Kezd már a torkomon akadni ez a sok trailer,gameplay meg fejlesztői napló,ugyan bírják már ki még ezt a pár napot,hát már lassan mind a 80 órát lelövik!a 3. résznél is ez volt,unalmaaaaas!vegyenek már vissza...
45.
45.
kopic
Kemuri megmondta a tutit emberek !:D
44.
44.
naab
Megis mi a fasz folyik itt. Kicsordul a konnyem mikor olvasom ezt a sok retardaltat. *kill me*
39.
39.
daenath
Es meg egy AC hir, huuuurrraaaaaaaa!!!! Media ON, gamer OFF!
31.
31.
Ghost26Dave
What the fox say ????? :nyeknyeknyeknyeknyek
26.
26.
Mortician
#25: Jaj, de sajnállak. :(
25.
25.
#24: Igen, de nem tudod, hogy engem sokáig csesztettek a beszédhibám miatt ezért veszem komolyan itt is.
24.
24.
Machiavelli
Tiszta vicc ami itt megy. Most komolyan. Miért éltek itt lelki életet. Szerintem aki itt fent van és nem fogyatékos az nagyon jól tudja hogy az interneten nem szabad lelki életet élni... Amikor meg nyitottam a postot azt hittem hogy valami értelmeset is fogok olvasni a kommentek közt.
23.
23.
Dezseee
Jovan Lion,még mindíg túl komolyan veszed ezt az egészet. Ne haragud,nem akartalak csesztetni! Abbahagyom
22.
22.
#21: De én evvel nem csesztettem senkit.
21.
21.
Dezseee
Te is vagy 10szer elmondtad hogy Edward lesz a legjobb karakter,és hogy ez lesz a legjobb rész...az is elég uncsi. Bannolasrol meg...ezen az oldalon egyàltalan nem figyelnek az ilyenre,és ezért még senkit nem bannoltak. Ha meg esetleg mégis...csinálok egy új accountot...MAGIC. Amugy ez egy elég régi acc,és még egyszer nem bannoltak!
20.
20.
#18: Először még elment, de 10-jére már nagyon idegesítő volt. Én is adok egy jó tanácsot
a trollkodást ne a neten csináld, hanem a haverokkal a neten ezért ki is bannolhatnak.
18.
18.
Dezseee
Lion,egy kicsit szivedre veszed a dolgokat! Az ég világon semmi bajom veled,tenyleg csak trollkodom,csupán szeretetből,tenyleg ne vedd magadra! Ez egy jótanács,neten semmit ne vegyél fel,egyszerűen nem éri meg.
15.
15.
Dkajari
14.
14.
#11: Akárhányszor írom, hogy hagyja abba, mert unalmas, nem vicces, de folyamatosan folytatta. Itt trollkodik mint ha ő lenne itt a nagymenő.
12.
12.
#9: Csak az a baj, hogy nincs mivel (nincs profilkép, se semmi az adatlapján).
11.
11.
Sid3481
#8: Gondolom, hogy idegesít, de neked legyen eszed csesszél rá, azt majd úgyis megunja.
9.
9.
Machiavelli
#8: Szard le... vagy szólj vissza valami frappánsat...
8.
8.
#7: Hogy nyugodjak le, hogy ha már két napja folyamatosan mást nem csinálni mint beszólogat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...