Ryse: Son of Rome - részletek a Season Pass-ről

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 2.
  • Letöltés
Link másolása
Minden meglepetés nélkül, a Microsoft bejelentette, hogy season pass-t is vásárolhatunk a Ryse: Son of Rome-hoz, mellyel kedvezményesen hozzáférhetünk a soron következő négy DLC-hez.

A megjelenés után négy DLC lát napvilágot a Ryse: Son of Rome-hoz, amikhez kedvezményesen juthatunk hozzá, ha beruházunk egy season pass-be.

A kiegészítő csomagok összesen 14 multiplayer térképet tartalmaznak, s egy új játékmódot, hat karakterskint, új eseményeket és hozzáférhetünk a fegyverek és páncélok fejlesztéseihez. Ha 19,99 dollárért megvesszük a season pass-t, akkor több mint 25 százalékkal olcsóbban jutunk hozzá a DLC-khez, mintha külön-külön ruháznánk be rájuk.

A season pass-szel, exkluzív ingame kard- és pajzsbónuszok ütik a markunkat, amiket a multiban használhatunk. A Ryse kooperatív módjában a római Colosseumban irthatjuk az ellenség hordáit barátainkkal vállvetve. A történelmi csatákat újrajátszva erődökben, romok között és a tengeren fordulunk meg.

A Ryse alapverziójában 11 multiplayer térképet találunk, s továbbiakat kapunk, ha a Day One kiadás mellett döntünk november 22-én Xbox One-on.

6.
6.
simon 555
#4: Épp ez a lényege, hogy így olcsóbb.
20 dollár 4 DLC-ért a season passal, külön külön meg gondolom lenne 10 dollár darabja. Persze ha valakinek nem kell mind a 4 akkor nem érdemes megvenni a season passt.
5.
5.
mestermagyar
Úgyvan akik megvették az xbox one-t és a gammát már kapják is a nyakukba a DLC áradatot...
4.
4.
Krisz915
Mit akarnak a season pass-al? Csak nem vagyok olyan hülye, hogy veszek 19 dollárért, ha a DLC-et akarom. Ez csak ráfizetés.
2.
2.
a.sebi
Én szinte csak multizom, de nem tom elképzelni milyen lehet egy ilyen game multija...
8 hispán rohangál és kardozza egymàst?
Team death elni kell?
1.
1.
spikee576
Nem meglepő ez most a bevett szokás,az engedmény,hogy vmennyivel ólcsóbb ügyes marketingfogás hogy mi játékosok elgondolkozzunk vajon kell ez nekünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...