Quake Live - elhagyja a böngészőket

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Elhagyja a böngészőket, és különálló, letölthető játékká válik a Quake Live - jelentette be az id Software. Az átalakításra az év végéig kell várni, a linuxosok és a macesek járhatnak rosszul vele.

Miután mind a Chrome, mind a Firefox esetében drasztikusan visszaesett a pluginok támogatottsága, az id Software külön letölthető, az operációs rendszeren natívan futó programot csinál a böngészős Quake Live-ból.

Az év végén esedékes váltásnak több előnye is van, viszont a Mac- és a Linux-felhasználók ezeknek nem igazán tudnak majd örülni, az id ugyanis azt is hozzáfűzte a bejelentéshez, hogy csak a windowsos változat támogatását tudja bevállalni. A fejlesztőcsapat szerint a játék emulátor és virtualizációs szoftver használatával is viszonylag jól fut, úgyhogy ha minden kötél szakad, ezt ajánlja a nem Windowson játszó rajongóknak.

1.
1.
br1Koo
Én játszottam quake live-al, de valahogy nem is tudtam úgy komolyan venni játékként, mint egy gépre telepített programot. Bár nyílván nem mindenki látja úgy mint én, kérdés mennyien töltik le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...