Blogajánló: Hív a Kötelesség - Szellemek

  • Írta: Scoo
  • 2013. november 11.
  • Hír
Link másolása
A napokban megjelent a Call of Duty legújabb felvonása, a Ghosts és a Battlefield negyedik része is, így a háborús FPS-ekre éhező gamer társadalom jó részének oda lett a szabadideje.

Ugyanis vagy a játékkal játszottak, vagy pedig a fórumon estek neki a másik tábor vérpistikéinek, miközben nem is sejtették, hogy ők maga is közéjük tartoznak. Szerencsére bloggereink a gamer társadalom krémjét képviselik, így ezen a héten is hozták a megszokott minőséget.

Call of Duty: Ghosts:

Hidegen persze minket se hagyott a játék, és bizony már jó pár órát öltünk bele és benne. Pharaoh is úgy érezte, ideje megfogni a pórázt, és elvinni Riley-t sétálni. Miközben kesztyűs kézzel bánt a kutyagumival, az ellenséget már nem kímélete. Figyelem, a kritika csakis a kampányról szól!

„Ami sajnálatos, hogy az IW-sek már jól bevált, sikeres dolgokat hagynak ki a produktumaikból! Nem tetszik, hogy visszatértek a full-cső stílusra.”

LEGO Marvel Super Heroes:

Tegye fel a kezét, aki gyermekként utált legózni! Senki? Most pedig azok, akik felnőttfejjel utálnak legózni! Még mindig senki? Gondoltam. Akkor készüljetek, ugyanis a LEGO és a Marvel összeborult, hogy darabajaikra szedjük a rosszfiúkat. Rossz nem lehet, igaz? Retech szerint sem.

„A történet tekintetében mindenképpen az eddigi legerősebb LEGO alkotás, ami pedig az utána ránk váró elfoglaltságokat illeti, a játék ott is hozza az eddig megszokott színvonalat.”

Ismertető és előzetes - X-MEN: Az eljövendő múlt napjai:

Őszintén megmondva most kicsit vakon ajánljuk ezt a blogot, mivel mi nem a bohócoktól félünk, hanem a spoilerektől. Hedzsooo ugyanis összeszedett mindent, ami az eljövendő X-Men filmről tudni érdemes, és elmesélte nekünk, hogy melyik képregényen alapul.

„ A jövendő múlt napjait eredeti megjelenése után többször is kiadták, köztük a 2001-ben megjelent The 100 Greatest Marvels of All Time című sorozat első számában is, ahová az olvasók szavazatai alapján a kiadó elmúlt negyven évének száz legjobb története közül került be az első huszonötbe.”

101 érdekesség gamer körökből Part II:

Fogadjunk nem tudtad, hogy… és itt jön 101 olyan érdekes, vicces, szórakoztató vagy csak simán váratlan tény, ami meg tudja lepni a legnagyobb kockákat is. EBR2000 gyűjtötte össze ezeket nekünk, immár másodjára.

Jövő hét ilyenkor már az amerikai boltok polcain lesz a Sony új masinája és beköszönt a következő konzolkorszak. Izgatottan várjuk, mit hoz a jövő, amire oly régóta várunk. Ugye ti is?

16.
16.
Pharaoh
15.
15.
Yanez
#14: kimoderált üzenet
14.
14.
Scoo
#13: kimoderált üzenet
13.
13.
Pharaoh
9.
9.
exonic
8.
8.
RetecH
7.
7.
EBR2000
Megint jó lett Scoo! A Legos ütött4
És köszi h benne lehetek! ^^

kamgecam: Köszi! :)
6.
6.
Pharaoh
Megtisztelő "szalagcímre" kerülni :D (és természetesen ismét a hét legjobb írásai közt látni a sajátomat is)! Bravo a többi blogger-nek is! ^_^
4.
4.
Norbiii
3.
3.
Yanez
#2: Köszi kémgenny! :) És grat minden blogolónak!
2.
2.
kamgecam
Nekem Yanez Vasárnapi blogjai jelentik a felfrissülést!
Szerintem már hiányérzetem lenne nélkülük!!!

Meg EBR2000 blogjai jönnek még be!
1.
1.
drat576
A héten már megint Scoo dolgozott a legtöbbet, jó összeállítás lett ^^
- mármint maga ez a kis cikk, a blogok közül egyedül Hedzsooo irománya(i) kötöttek le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...