X-Men: Destiny , DS, PS3, X360

Új X-Men játék készül az Activision és a Silicon Knights gondozásában - a Destiny-ben eddig nem ismert mutánsokat irányíthatunk majd.
1389610826

Jogerősen is pert vesztett a Silicon Knights

Másodfokon is elvesztette az Epic Games ellen vívott pert a Too Human fejlesztője, a Silicon Knights. Csapatnak 9,2 millió dolláros büntetést kell fizetnie, amiért jogtalanul használtak fel kódsorokat az Unreal Engine 3-ból.
1388649620

Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.
1384194600

Blogajánló: Hív a Kötelesség - Szellemek

A napokban megjelent a Call of Duty legújabb felvonása, a Ghosts és a Battlefield negyedik része is, így a háborús FPS-ekre éhező gamer társadalom jó részének oda lett a szabadideje.
1372669211

Gyerekpornót birtokolt a Silicon Knights fejlesztője

A hétfői pangás közepette egy-egy bulvárhír simán befér a felhozatalba. A Silicon Knights alapítóját és egykori elnökét, Ken McCulloch letartoztatták Ontarióban, mivel gyermekpornográfiát tárolt az otthoni számítógépén.
1352536200

Még többet fizet a Silicon Knights az Epicnek

A bírósági ügy, melyet eredetileg a Silicon Knights indított az Epic Games ellen, visszaütött, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Most még rosszabb fordulat következetett a szilikon lovagjai számára: az eredeti bírság dupláját fizethetik ki, mert kiderült, nagyon aljas módon loptak.
1351425600

Végleg elfogyott a Silicon Knights csapata

A Silicon Knights sosem tartozott a legpatinásabb fejlesztőstúdiók közé, és inkább pereskedéseiről híres a csapat, mintsem minőségi játékairól. A legfrissebb beszámolók szerint ennek sok köze volt a cég vezetéséhez, és meg is itták a levét: mára alig páran maradtak a brigádban.
1320152400

Óriási leépítések az X-Men: Destiny alkotóinál?

A 1UP két egymástól független forrásból értesült arról, hogy óriási leépítésekre készülnek az X-Men: Destintyt és a Too Humant is tető alá hozó Silicon Knightsnál. Mindez azért is érdekes, mert a csapat még nyáron tervezgette, hogy jelentősen megnöveli a stúdióban dolgozók létszámát.
1318154572

X-Men: Destiny teszt

Békés demonstrációnak indult, de háború lett belőle. Egy hatalmas robbanással kezdődött minden, megnyílt a föld, épületek dőltek le, ártatlanok vesztek oda, tán igazuk volt, kik azt mondták, nem szabad bízni a mutánsokban, pusztító erejük egy napon az emberiség végét fogja jelenteni.
1317110412

Launch trailert kapott az X-Men Destiny

A heti megjelenések között talán kicsit elbújik a legújabb X-Men-játék, a képregény és a filmek rajongóinak viszont érdemes egy pillantást veti a Silicon Knights által fejlesztett címre. Számos karakter felett vehetjük át az irányítást, kiválaszthatjuk az oldalt, és utána már saját magunk alakíthatjuk a "sorsunkat".
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.