Deadfall Adventures - irány a sarkvidék!

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 14.
  • Videó
Link másolása
Az Indiana Jones- és az Uncharted-hangulatot FPS-ben megörökítő Deadfall Adventures a dzsungelek és a sivatagok mellett a sarkvidéken is tesz egy kitérőt. Erről szól az új előzetesünk is.

Holnap jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra a The Farm 51 srácainak új FPS-e, az intenzív kalandorkodást ígérő játékra most egy újabb trailerrel melegíthetsz be, amiben a sarkvidéki küldetések kapják a főszerepet.

7.
7.
DON GONDOCS
hát ezt mindenképp beszerzem, de csak a jövőhónapban. Ha kellően hosszú és izgalmas is akkor egy végigjátszást megér.
6.
6.
DarkLord
#5: Mondjuk attól én is féltem, hogy a fejtörők le lesznek butítva...(és ahogy írod ezek szerint ez be is vált) nem értem miért kell elrontani minden játékot azzal, hogy nem bírnak egy normális puzzle-t berakni. De pont erről írtam régebben egy cikket.
5.
5.
crytek
Ígéretes lehetett volna ,de sajna gyenge lett. Ebbe a 9 órába több jobb dolgok is belefértek volna.Ami bosszant ,hogy a fejtörők óvódás szintűek lettek benne.
3.
3.
guitarlord
Annak idején nagyon vártam, gondoltam az előrendelésre is, de végül lebeszéltem Magam, mondván, új cím, várjuk ki az értékeléseket...

Nos, a játék PC-n is és X360-on hatalmas bukta a kritikusoknál eddig.... :( Kár, majd ha olcsón adják, elgondolkodom rajta!
2.
2.
Sid3481
Amennyiben nem fullad az egész sztori, egy nagy lövöldébe, jó kis kalandjáték lehet.
1.
1.
Claymen
ígéretesnek néz ki. Remélem a története is jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...