Borderlands 2 - új DLC a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A jövő héten új kiegészítő érkezik a Borderlands 2-höz, a Headhunter-sorozat második részének nagyon hosszú címe van, hálaadás témájú lesz, és egy hatalmas pulykát kell levadászni benne.

7,5 millió Borderlands 2 kelt el világszerte, nem meglepő, hogy a Gearbox igyekszik minél több DLC-t készíteni hozzá. Bár a season passhez gyártott kiegészítők rég kifutottak, sőt a játék a Game of the Year kiadása is boltokba került már, nincs megállás: folytatódik a Headhunter-sorozat.

A második felvonás címe The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler: a hálaadás témájú anyagban Mr. Torgue Hunger Games módra bajnokságot szervez, aminek a célja, hogy haverjaink társaságában levadásszunk egy hatalmas pulykát mindenféle jutalom fejében. A csomag megjelenése november 29-én várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, 3 eurót kérnek érte.

A harmadik Headhunter DLC egyébként még decemberben befut, ezt How Marcus Saved Mercenary Day néven kereshetjük majd.

13.
13.
Drazhar
Nem szoktam fennakadni a dlc-ken, mert a mai világnak szerves részei (sajnos), DE a GotY után kiadni bármit... na ehhez tényleg pofa kell :O
10.
10.
elfdefender
#8: Nekem is pont a GotD jutott az eszembe ezek után:)
9.
9.
dBLOOD
Ja, a Capcom vitte tökélyre a fejést.
8.
8.
Teuton
Mi értelme a GOTY-nak, ha még utána rátesznek vagy 20 lapáttal?
Várjunk esetleg egy Game Of The Decade kiadást is, ami ezeket is tartalmazza?
6.
6.
Jared
nekem egyik best játékom de nem veszem meg ezt a DLC-t :(
5.
5.
elvan a gyerek ha jatszik
4.
4.
elvan a gyerek ha jatszik
#2: Egyetértek. Kezd lezülleni a 2K games. Hasonló a az általad vázolt BF3 problémához. De hasonló volt a helyzet a Halo szériával és annak a DLC-ivel, meg a Gears of War széria DLC-ivel is.

Persze még szerencsére elmarad a Techmo Naruto NinjaStorm, vagy Capcom StreetFighter szemétségeihez képest (új DLC tartalomnál kiadják az egész újra mint új játékot, teljes játék áron, ahelyett hogy csak a DLC-ért kérnének pénzt).

Amúgy önmagában nem is az idegesít hogy van DLC, ha hanem hogy sosem tudhatod hogy mikor jön még. És nem tudsz aszerint kalkulálni a pénzeddel. Most is. Nagyjából félreraktam annyi pénzt, hogy a Halloween-es DLC-vel együtt minden DLC-t be tudjak szerezni ehhez a játékhoz. Erre most jön ez, decemberben egy másik -_-
3.
3.
dBLOOD
LOL Hálaadás témájú. Gearbox...
2.
2.
Oswald
Ez már szerintem túlzás. Úgy értem oké kiadták a Goty edition-t,de ha még akartak hozzátenni plusz tartalmat, akkor miért adták ki azt a nyüves Goty-t?
Az tuti hogy ezért pénz nem adok ki.
UI: Kezd BF3 szaga lenni ennek(negatív értelembe véve).
1.
1.
elvan a gyerek ha jatszik
Hülye voltam. Már ott elrontottam, hogy előrendeltem az alapjátékot. Tudhattam volna hogy DLC hegyek jönnek ki hozzá a későbbiekben. Ráadásul külön beszerezni őket költségesebb. Francba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...