Game of Thrones-játékon dolgozik a Telltale?

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Game of Thrones óriási népszerűségnek örvend, említésre méltó játék nem készült még belőle - viszont mindez megváltozhat, ha a Telltale Games tényleg feldolgozza a címet.

Az IGN több forrásból is úgy értesült, hogy a Telltale Games játékot készít a Game of Thrones alapján - igaz, ennél többet ő sem tudott meg a projektről, az sem világos például, hogy alapanyagul George R.R. Martin könyve vagy az HBO sorozata szolgál-e majd.


A Telltale nem kommentálta a pletykákat, de végső soron nem lenne meglepő, ha tényleg a Game of Thronest dolgozná fel: a fejlesztőcsapat szeret nagyobb címekhez nyúlni licenceléskor (Jurassic Park, Back to the Future, The Walking Dead, Fables), már csak azt kellene kitalálni, melyik az a sokat emlegetett "álom IP", amely alapján a következő játékuk készül.

14.
14.
Zombiekiller6
Azzal a lendülettel be is fejezhetik :D
13.
13.
Giggsy
Szar lenne egy könyvhű GoT játék. Gondoljatok bele, minden küldetéshez új karaktert kapnánk, mert az előző végleg megmurdelt...
12.
12.
randall13
#10: http://www.youtube.com/watch?v=qJgf_GGlrXs
11.
11.
JoHnNiEE
szééép :D az a vicces, h 3-4 nappal ezelőtt játszottam el a gondolattal, h mekkora GoT játékot tudnának összedobni a srácok :D
10.
10.
markoci555
Azt hittem már van stratégia belőle, akkor mire emlékeztem én wtf? Mindegy én is egy stratégiának örülnék legjobban
8.
8.
balint23h
#7: Crusader Kings-hez pont van egy fasza kis Game of Thrones mod.
7.
7.
Peterbaan
Személy szerint egy Crusader Kings-hez hasonló komoly játékot látnék szívesen. Ez a stílus illene a Game of Thrones világához.
6.
6.
balint23h
Ohhh a kedvenc fejlesztőim. Bármit csinálnak arra kíváncsi vagyok így meg pláne.
2.
2.
Yanez
Csúcs lenne, ha a Telltale heggesztené! Talán az évszázad játéka is lehetne! Na jó, kicsit elkalandoztam. :)
1.
1.
Dízel
lehetne belőle jó játékot csinalni, de kar h. ők csinaljak... nem akarok én szuper cryengines tps vagy fps mészár őrületet, mert a GOT nem erről szól, csak azért egy back to the future színvonal sem lenne jó... Én legszivesebben egy GOT stratégiat látnék szivesen olyan middle earth stratégiához hasonlót. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...